Saç Rengi ve Saç Boyama Emblaze yoğun renk açıcı

Lynasng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
29
0
36
İstanbul
Herkese merhaba

2 yıl önce saçımı evde oryalle sarıya boyadım önce oryal sonrada bir markanın platin sarısı rengiyle boyadım çok beğenmiştim işte buda resmi

tabi resim koyabildimmi bilemiyorum ilk defa konu açıyorum :D
ama malesef boyatmak zorunda kaldım ve şimdi tekrar sarıya dönmek istiyorum ama malesefki oryalin markasını hatırlamıyorum :/ bugün arkadaşım kendi evinden bir oryal getirmiş markası emblaze sizce bu o resimdeki saç rengi gibi açarmı? benim şuan saçımın rengi kumral ? ablamda saçını sarıya boyamak istiyo ama 5 6 ay önce karamel yaptı rengi beğenmeyince 1 ay önce evde kendi siyaha boyadı oryal açarmı yardım ederseniz çok sevinirim.Kuaför 150-200 den aşağı yapmıyo o yüzden evde kendimiz boyamak istiyorum şimdiden herkese teşekkürler.Oryalin belirli markası varmı kaç vol oksidan koymamız gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese iyi akşamlar :):)

işte istediğimiz renkler

emblaze iğrenç bir açıcı sacının rengini allak bullak ediyor hiç tavsiye etmem ve çalı gibi yapıyor

açıkca söylemem gerekirse kuaföre para yatırmayı pek sevmiyorum :D kullandıkları şey evde kullanılandan çokda farklı olmuyo iyi bi kuaförde 200 300 istiyo malesef:/

şehirden şehire farkediyo galiba fiyatlar ben burdurdayım ve en iyi kuaför 50 den fazla bir ücret talep etmez o açıdan demiştim

Back
X