• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo dondurma ücreti

tubusss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2025
1
0
1
28
Hanımlar merhabalar.

20 Ekimde yumurta toplandı. 5. Günde 4 adet tekli ve 1 adet 2’li olmak üzere toplam 6 adet embriyom donduruldu. 6. Gün arayıp 1 adet daha 2’li embriyonun dondurulduğunu söylediler. Toplam 8 adet donduruldu.Dondurma ücreti olarak 46.000 tl ödedik. Bu ücret fazla mı normal mi?

Bir de embriyoların kalitesini (3,4,5,6, A,B,C)sorduğumda bilgi verilmedi. Kaliteli olanlar donduruluyor zaten denildi. Kalitelerini öğrenmeme gerek var mı? Transfer aşamasında bilgi verilir mi?

Merhaba benim gittiğim hastanede de tüp başı 6 bin sizin bir tüpe kaç adet bıraktılar tüpten hesaplıyorlar çünkü. Benim 3 adet tek tek dondurulmasını istemiştim 18 bin tuttu ödeme yapmadım henüz 😃 Ayrıca kalite bilgisi kesinlikle vermek zorundalar böyle bir saçmalık mı olur ne yapıp ne edip öğrenin bence transfer aşaması transfer edeceği embriyonun kalitesini söyleyebilir ama genel olarak bilmek gerekiyor belkide dondurdukları 8 tanenin tamamk kaliteli değil buda o hastanenin stratejisi sırf dondurma ücreti almak amacı ile kim bilebilir ki?

Hanımlar merhabalar.

20 Ekimde yumurta toplandı. 5. Günde 4 adet tekli ve 1 adet 2’li olmak üzere toplam 6 adet embriyom donduruldu. 6. Gün arayıp 1 adet daha 2’li embriyonun dondurulduğunu söylediler. Toplam 8 adet donduruldu.Dondurma ücreti olarak 46.000 tl ödedik. Bu ücret fazla mı normal mi?

Bir de embriyoların kalitesini (3,4,5,6, A,B,C)sorduğumda bilgi verilmedi. Kaliteli olanlar donduruluyor zaten denildi. Kalitelerini öğrenmeme gerek var mı? Transfer aşamasında bilgi verilir mi?
Merkezin fiyatı biraz yüksek olabilir kalite bilgisi vermek zorundalar

2024 başında 585 dolar (17500 TL civarı) ödedim 3 tane embriyo için. Ücret bana iyi bile geldi açıkçası

Benim embriyo dondurma ücretim 28bindi. O fiyatın içinde 3 tüp vardı. Ekstradan 2 tüp daha kullanıldı. Onun içinde fazladan yaklaşık 7bin kadar ödedik.

Back
X