Embriyo gelişimi 3.günde duruyor

asern

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2023
34
2
16
Arkadaşlar o kadar zor durumdayım ki üç defa tüp bebek yaptırdım üçünde de gelişim 4.güne ilerlemedi amh yüksek ama bir gende heterozigot mutasyom var artık o kadar yoruldum ki bu alanda türkiyede en iyi merkez neresidir daha fazla deneyecek enerjim kalmadı bari olabilecek en iyi yerde denemek istiyorum çok yıprandım. Ne olur gidebileceğim en iyi merkezi söyleyebilir misiniz?

Acıbadem Maslak, pahalı biraz evet ama laboratuvarları iyi.

Bahçecide tedavi görüyorum doktorlar biraz yoğun ama laboratuvarı çok iyi 9 yumurtamdan 7 tanesi 5.gün oldu ve donduruldu. 9 yumurtadan 7 adet embriyo oluşmasında laboratuvarın etkisi bence çok büyük.

Bahçecide tedavi görüyorum doktorlar biraz yoğun ama laboratuvarı çok iyi 9 yumurtamdan 7 tanesi 5.gün oldu ve donduruldu. 9 yumurtadan 7 adet embriyo oluşmasında laboratuvarın etkisi bence çok büyük.
İstanbul mu Ankara mı peki

Benim embriyolar da 3.günden ilerlemiyordu merkez değiştirdik İstanbul Şişli Memorialde 5.gün 5 embriyo oluştu gidip gorusmenizi tavsiye ederim ön görüşme ve muayene ucretsiz

Merhaba ben aret kamari tavsiye ederim

Labi iyi yer secip denemeye devam etmelisiniz. Ankara'daysaniz Bahceci'nin labi iyi ama biraz pahalli, Istanbul ise kesinlikle Sisli Memorial. Maslak Acibadem de fena degil ama hem cok pahalli hem de deli gibi ilac kullandiriyorlar bunyenize yazik, bir de saatlerce bekletiyorlar sabir tasi olmak lazim tedavi olmak icin. Istanbul Bahceci labi iyi fakat cok yogun, doktorlar cok ilgilenemiyorlar yetisemedikleri icin. Ama Sisli Memorial'in laboratuvari cok basarili, fiyatlari ortalama, doktorlar ilgili, cok sira beklemiyorsunuz cunku organizasyon iyi ve az ilac kullandiriyorlar. Basari oranlari da rakiplerine gore cok yuksek.

Bu harika bilgiler için teşekkür ederim

Maslak Acıbadem’e gitmeyin size net söylüyorum bahçeci ve Semra kahraman oralar iyi

daha önceki tedavinizde nasıl olmuştu? bu ilk tedavi mi?

Benim doktorum Ankara'da bahçeciyi önermişti laboratuvarı diğerlerine göre daha iyi diye. Ben de orda tedavi görüyorum ama inanılmaz derecede bir yoğunluk var. O biraz can sıkıyor süreklü bekliyorsun

Benim doktorum Ankara'da bahçeciyi önermişti laboratuvarı diğerlerine göre daha iyi diye. Ben de orda tedavi görüyorum ama inanılmaz derecede bir yoğunluk var. O biraz can sıkıyor süreklü bekliyorsun
Ankara veya istanbul daha iyi demek bana saçma gelir. Çünkü laboratuvarda aynı marka cihazlar malzemeler kullanılıyor. Sizinde süreciniz hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…