Arkadaşlar o kadar zor durumdayım ki üç defa tüp bebek yaptırdım üçünde de gelişim 4.güne ilerlemedi amh yüksek ama bir gende heterozigot mutasyom var artık o kadar yoruldum ki bu alanda türkiyede en iyi merkez neresidir daha fazla deneyecek enerjim kalmadı bari olabilecek en iyi yerde denemek istiyorum çok yıprandım. Ne olur gidebileceğim en iyi merkezi söyleyebilir misiniz?
Bahçecide tedavi görüyorum doktorlar biraz yoğun ama laboratuvarı çok iyi 9 yumurtamdan 7 tanesi 5.gün oldu ve donduruldu. 9 yumurtadan 7 adet embriyo oluşmasında laboratuvarın etkisi bence çok büyük.Arkadaşlar o kadar zor durumdayım ki üç defa tüp bebek yaptırdım üçünde de gelişim 4.güne ilerlemedi amh yüksek ama bir gende heterozigot mutasyom var artık o kadar yoruldum ki bu alanda türkiyede en iyi merkez neresidir daha fazla deneyecek enerjim kalmadı bari olabilecek en iyi yerde denemek istiyorum çok yıprandım. Ne olur gidebileceğim en iyi merkezi söyleyebilir misiniz?
Bende Maslak Acıbadem’e gidiyorum ve çok memnunumAcıbadem Maslak, pahalı biraz evet ama laboratuvarları iyi.
İstanbul mu Ankara mı pekiBahçecide tedavi görüyorum doktorlar biraz yoğun ama laboratuvarı çok iyi 9 yumurtamdan 7 tanesi 5.gün oldu ve donduruldu. 9 yumurtadan 7 adet embriyo oluşmasında laboratuvarın etkisi bence çok büyük.
Ben istanbul altunizade şubesindeyim memnun olmayanlarda var ama bi araştırın derimİstanbul mu Ankara mı peki
Merhaba ben aret kamari tavsiye ederimArkadaşlar o kadar zor durumdayım ki üç defa tüp bebek yaptırdım üçünde de gelişim 4.güne ilerlemedi amh yüksek ama bir gende heterozigot mutasyom var artık o kadar yoruldum ki bu alanda türkiyede en iyi merkez neresidir daha fazla deneyecek enerjim kalmadı bari olabilecek en iyi yerde denemek istiyorum çok yıprandım. Ne olur gidebileceğim en iyi merkezi söyleyebilir misiniz?
Labi iyi yer secip denemeye devam etmelisiniz. Ankara'daysaniz Bahceci'nin labi iyi ama biraz pahalli, Istanbul ise kesinlikle Sisli Memorial. Maslak Acibadem de fena degil ama hem cok pahalli hem de deli gibi ilac kullandiriyorlar bunyenize yazik, bir de saatlerce bekletiyorlar sabir tasi olmak lazim tedavi olmak icin. Istanbul Bahceci labi iyi fakat cok yogun, doktorlar cok ilgilenemiyorlar yetisemedikleri icin. Ama Sisli Memorial'in laboratuvari cok basarili, fiyatlari ortalama, doktorlar ilgili, cok sira beklemiyorsunuz cunku organizasyon iyi ve az ilac kullandiriyorlar. Basari oranlari da rakiplerine gore cok yuksek.Arkadaşlar o kadar zor durumdayım ki üç defa tüp bebek yaptırdım üçünde de gelişim 4.güne ilerlemedi amh yüksek ama bir gende heterozigot mutasyom var artık o kadar yoruldum ki bu alanda türkiyede en iyi merkez neresidir daha fazla deneyecek enerjim kalmadı bari olabilecek en iyi yerde denemek istiyorum çok yıprandım. Ne olur gidebileceğim en iyi merkezi söyleyebilir misiniz?
Bu harika bilgiler için teşekkür ederimLabi iyi yer secip denemeye devam etmelisiniz. Ankara'daysaniz Bahceci'nin labi iyi ama biraz pahalli, Istanbul ise kesinlikle Sisli Memorial. Maslak Acibadem de fena degil ama hem cok pahalli hem de deli gibi ilac kullandiriyorlar bunyenize yazik, bir de saatlerce bekletiyorlar sabir tasi olmak lazim tedavi olmak icin. Istanbul Bahceci labi iyi fakat cok yogun, doktorlar cok ilgilenemiyorlar yetisemedikleri icin. Ama Sisli Memorial'in laboratuvari cok basarili, fiyatlari ortalama, doktorlar ilgili, cok sira beklemiyorsunuz cunku organizasyon iyi ve az ilac kullandiriyorlar. Basari oranlari da rakiplerine gore cok yuksek.
Eğer özel değilse nedeni nedir?Maslak Acıbadem’e gitmeyin size net söylüyorum bahçeci ve Semra kahraman oralar iyi
Ankara memorial ya da anatolia nasıl onlar hakkında bilginiz var mı
daha önceki tedavinizde nasıl olmuştu? bu ilk tedavi mi?Bahçecide tedavi görüyorum doktorlar biraz yoğun ama laboratuvarı çok iyi 9 yumurtamdan 7 tanesi 5.gün oldu ve donduruldu. 9 yumurtadan 7 adet embriyo oluşmasında laboratuvarın etkisi bence çok büyük.
Benim doktorum Ankara'da bahçeciyi önermişti laboratuvarı diğerlerine göre daha iyi diye. Ben de orda tedavi görüyorum ama inanılmaz derecede bir yoğunluk var. O biraz can sıkıyor süreklü bekliyorsun
Ankara veya istanbul daha iyi demek bana saçma gelir. Çünkü laboratuvarda aynı marka cihazlar malzemeler kullanılıyor. Sizinde süreciniz hayırlı olsun inşallahBenim doktorum Ankara'da bahçeciyi önermişti laboratuvarı diğerlerine göre daha iyi diye. Ben de orda tedavi görüyorum ama inanılmaz derecede bir yoğunluk var. O biraz can sıkıyor süreklü bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?