Embriyo gelişimi durdu??

Olderveolur000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
286
103
103
32
Merhaba yaş 28 amh:3.39 14 yumurtadan ikisi döllendi fakat 3. Gününü tamamlamadan gelişimleri durdu bunun sebebi ne olabilir . Böyle olan var mı .

Merhaba yaş 28 amh:3.39 14 yumurtadan ikisi döllendi fakat 3. Gününü tamamlamadan gelişimleri durdu bunun sebebi ne olabilir . Böyle olan var mı .
Merhaba ben tam olarak böyle değilde buna yakın bi durum yaşadım . Beninde 20 yumurtadan 17 si döllenip 4. Güne gelmişti ama dondurulma bilgis geldiğinde sadece 2 tane dondurulduğu söylendi sanırım benimkiler de öyle bi durum oldu bende şaşkınım açıkçası . Sordugumda böyle durumlar olabiliyo dendi

Eşinizim sperm sorunu mu var?

Öyleyse bir dahakine özel yöntemlerle sperm seçme yöntemi var, onu uygularlar.

Eşinizim sperm sorunu mu var?

Öyleyse bir dahakine özel yöntemlerle sperm seçme yöntemi var, onu uygularlar.
Evet morfoloji de sayıda ve harekette sorun vardı tüp bebek raporu çıktı fakat işin tuhaf yanı benim herşeyim normal olmasına rağmen PCo dendi ve yumurtaliklarim ilaca yanıt vermiyor bir iki yumurta veriyor sadece

17 den iki tane ilginç peki oldu mu bebeğiniz gene şanslısınız benim amh normal regl düzenli ama iki tüp bebek denendi ilkinde 4 yumurta ve boş ikincisinde de 14 yumurta ikisi dolu anlam veremiyorum bir türlü

17 den iki tane ilginç peki oldu mu bebeğiniz gene şanslısınız benim amh normal regl düzenli ama iki tüp bebek denendi ilkinde 4 yumurta ve boş ikincisinde de 14 yumurta ikisi dolu anlam veremiyorum bir türlü
Ben suan adetimi bekliyorum transfer için yine çok şükür iki tane kaldı ama bizde çok şaşırdık açıkcası

Evet morfoloji de sayıda ve harekette sorun vardı tüp bebek raporu çıktı fakat işin tuhaf yanı benim herşeyim normal olmasına rağmen PCo dendi ve yumurtaliklarim ilaca yanıt vermiyor bir iki yumurta veriyor sadece
Devlet hastanesinde mi tedavi oldunuz ? Aynı şeyi bizde yaşadık defalarca. Eşimin sayı az morfoloji ve ileri hareketli 0 benim amh 9.7 pco olabilirsiniz dediler yumurtada da sorun var sanırım yoksa spermin eksiğini kapatabilirdi dediler. Yaşadığımız en zor durumlardan inşallah aşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…