Embriyo glue

Bende 11. Gün pozitif verdi 3. Gün embriyosu :)
O zaman bi 5li paket daha mı alsam bilemedim Allah tamamına erdirsin. Pozitif göreyimde 20. Günde olsa olur ama merak işte bir tarafım test gününe kadar bekle diyor ama bekledikçe daha çok hayal kurup tepeden aşağı çakılmaktan korkuyorum

Düşük yaptım canım doktor 2 ay kendin dene bakalım olmazsa gel dedi bu ayda olmazsa doktorda tekrar başlayacağım. Sabret bekle bakalım

Kuzum merak etme bu Fulya bahceci var ya, herkese paket içinde otomatik yapıyor bu glueyu arkadaşım söyledi. Ona da yaptılar onunki de tuttu. Zaten bi hyoluron yani bence aksine faydası olur embriyoya çünkü etrafını güçlendiriyor

Doğrudur araştırdığım kadarıyla da zararı yok gibi ama ne bileyim işte antin kuntin fikirler peşimi bırakmıyor ki

Gebelik aşısı oldum an itibarıyle doktoruma da glueyi yine sordum hiç bir zararı yok dedi gönül rahatlığıyla istirahat süremi bitirip eve gidip yeni antin kuntin sorumu bulabilirim

3bbimi tuttu sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…