Embriyo glue

Gebelik aşısı oldum an itibarıyle doktoruma da glueyi yine sordum hiç bir zararı yok dedi gönül rahatlığıyla istirahat süremi bitirip eve gidip yeni antin kuntin sorumu bulabilirim
gebelik aşısını siz mi istediniz, doktorunuz mu önerdi

Yarın arayacaklar ya yumurta kalitesi için sonra doktoru arayıp embriyo glue yaptırmak istiyorum mu diyeyim yada transfere gidince hemşireye mi söyleyeyim nasıl yapacam çok bilmiyorum yönlendirirseniz sevinirim
Ben doktoruma hocam glue için ne düşünüyorsunuz diyip konuya girmiştim oda zaten tek embriyo tüm elimizdeki şansları kullanalım tavsiye ederim demişti. Gerek yok deseydi de ben rica edecektim ki zaten neden yapmayalım desinler :)

Tamamdır bende söylerim yarın olumlu haber alırsam arayacaklar

İlk günden beri aşırı umutluydum şuan yine negatif gelecek boşuna heves ediyorum hissine kapıldım
Güzel düşünelim umut güzeldir gerçeğe de kapatmayın kendinizi ama neden olmasın inşallah hediye olur yavrunuz size bende umutlanıyorum bu elimizde değil

Güzel düşünelim umut güzeldir gerçeğe de kapatmayın kendinizi ama neden olmasın inşallah hediye olur yavrunuz size bende umutlanıyorum bu elimizde değil
İnşallah benimledir 1.5 saat oldu kan vereli korka korka e nabıza girip çıkıyorum henüz yok gözlerim dolu dolu bekliyorum Rabbim sevinçten ağlatsın

İnşallah benimledir 1.5 saat oldu kan vereli korka korka e nabıza girip çıkıyorum henüz yok gözlerim dolu dolu bekliyorum Rabbim sevinçten ağlatsın
E nabıza geç düşüyor sonuçlar. Nerede yaptırdıysanız oraya bakmanız/sormanız daha iyi

Gönlünü ferah tut öncelikle. Cok erken kan vermişsin biraz dayanabilseydin iyi olacaktı
Sabırsızlık zor zanaat. Daha önce düşük yaşadım kimyasal geçirdim kaç defa yalancı pozitif gördüm şok oldum kan sonucu elime gelince şimdi de silik gördüm 2 kere ama 2 kere de negatif gördüm böyle olmayacak bari neyse bileyim diye gittim bekledikçe daha fazla umuda sarılıyorum yıkım daha büyük olmasın aksi bir durum olursa diye düşündüm hakkımızda hayırlısı..

Cok iyi anlıyorum benimde 7. Transferim oldu 5 düşük yaptım senin dediğin gibi pozitif görsekte insan devamı gelecek mi diye bu sefer tereddüte düşüyor insallah sonucun hakkında hayırlı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…