Embriyo glue

Var mı haber bakabildiniz mi
Ay yok 70 kere falan aradım operatöre bağlandım dahiliyi aldım labaratuvar cevap vermiyor sanki dalga geçiyorlar! Birşey değil eşimi zar zor erken vericem diye ikna etmiştim şimdi tekrar başka yerde verelim demeye de cesaret edemiyorum

Çıktı kızlar yine yalancı pozitifler yine ben sonuç 0.6 negatif henüz idrakına varıp üzülmeye başlamadan yazmak istedim.

Çıktı kızlar yine yalancı pozitifler yine ben sonuç 0.6 negatif henüz idrakına varıp üzülmeye başlamadan yazmak istedim.
Yaaa çok umutluydum düşük çıkardı zaten çok çok erken yaptığın için testi bi 5-10 çıksa ne güzel olacaktı ben kesinlikle yine de test gününü beklemeni tavsiye ederim

Birde bugün aslında senin 6. Gün sayılıyor 4. Gün emriyosu olduğu için. Kuzum kesinlikle bi iki gün daha sabret varsa da zaten bugünden sonra artmaya başlayacaktır

Birde bugün aslında senin 6. Gün sayılıyor 4. Gün emriyosu olduğu için. Kuzum kesinlikle bi iki gün daha sabret varsa da zaten bugünden sonra artmaya başlayacaktır
Eşimde ısrarla devam et diyor ilaçlara edeyim 2 gün daha ama insan umudu varken yapıyor şimdi nasıl zor gelecek o iğneler

Eşimde ısrarla devam et diyor ilaçlara edeyim 2 gün daha ama insan umudu varken yapıyor şimdi nasıl zor gelecek o iğneler
Lütfen devam et ve umudunu kaybetme kaçıncı denemendi bende de 30 yumurta toplayıp 3 kalmıştı orta kalite ve çok üzülmüştüm havuz yapalım diye düşünürken zaten paket parası verdik koysunlar tutmazsa başka merkeze geçeriz diyordum pozitif aldık ama benim için çok riskli. Genelde 8-10. Haftalarda kalp durması yaşıyorum. Medicalprk iyi hoş ekip ama ben daha iyi sonuc beklemiştim doğrusu..

Bende aynısını düşünerek transfer oldum ilk denemeydi eşimi kendisinin ilaç tedavisine çok zor ikna etmiştim ve 3 aydır ilaçları bıraktı sıfırdan başlamak ikna etmek ilaçlarını takip etmek üstelik maddi olarak toparlanıp yeniden başlayabilmek şuan zor görünüyor yaş 34

Hiç moralini bozma ilaçlar devam et belli olmaz 3-4 gün daha bekle çok erken bence , benimde yaş 40 bakalım ne olacak diyorum ama vazgeçemiyorum madden çok yıprandık kendim deneyeceğim sağlıklı beslenme ile ve Allahın takdiri herşey unutma olacak

Çok iyi anlıyorum bizde 10 yıllık evlilik her 4 sene de bir bütün birikimle sürekli tedavi gördük çok büyük bi zorluk.. benim de yaş 33 insallah süpriz olur da değerin yükselir

Tekrar test yapabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…