Merhaba hamileyim çok şükür elhamdülillahMerhabalar durumunuz ne oldu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamileyim çok şükür elhamdülillahMerhabalar durumunuz ne oldu acaba?
2ab di dimi sizin.hayirlu olsunMerhaba hamileyim çok şükür elhamdülillah![]()
ben çift koydurmuştum ama tek tutmuş. 3aa 2ab hangisi oldu bilinmez…çok teşekkür ederim2ab di dimi sizin.hayirlu olsun
Anladım canin darısı başıma.beni. Biri 2ab diğeri bira daha iyi dediben çift koydurmuştum ama tek tutmuş. 3aa 2ab hangisi oldu bilinmez…çok teşekkür ederim![]()
![]()
Hiç kendini sıkıntıya sokma Allah ol der olur…Sen üzerine düşeni yap.Kimisinin en kaliteli embriyosu olmayabiliyor kimisinin orta kalite tutuyor.Allah bilir…İnşallah sağlıkla kavuşursun sen de Amin.Anladım canin darısı başıma.beni. Biri 2ab diğeri bira daha iyi dedi![]()
Orası öyle canım daha önce çok tecrüben var zaten bu konularda bakacağız artık çok teşekkürler size de hayırlı olsunHiç kendini sıkıntıya sokma Allah ol der olur…Sen üzerine düşeni yap.Kimisinin en kaliteli embriyosu olmayabiliyor kimisinin orta kalite tutuyor.Allah bilir…İnşallah sağlıkla kavuşursun sen de Amin.
Merhaba canım transferin nasıl sonuçlandı acabaMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsnz.Bana umut oldunuz ilk denemem 5aa 4aa negatif. 2.denemem genetik taramalı 5aa kimyasal gebelik .3 denemem 3aa 3ab 5.gün dondurılmş olucak inşallah bidaki ay doktorum pek umut vermedi ama benim baştan başlayacak gcüm yok inşallah bende sizin gibi olumlu sonuç alırım
Merhaba kimyasal oldu malesef.Merhaba canım transferin nasıl sonuçlandı acaba
Canım doktorun kimyasal konusunda nasıl bir yol izledi bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek sebin içinMerhaba kimyasal oldu malesef.
3 transferimde dondurulmştu ikiside kimyasal olnca Bu sefer taze transfer deniyelim dedi ama biz devam etmek istemedk şuan bir yeni bir tedavi düşünmüyorız.inşallah siz güzel sonçlar alırsnzCanım doktorun kimyasal konusunda nasıl bir yol izledi bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek sebin için
Sizin sonucunuz ne olmuştu acabaAnladım canin darısı başıma.beni. Biri 2ab diğeri bira daha iyi dedi![]()
AZ ONCE EMZİRDİMSizin sonucunuz ne olmuştu acaba
Yaaa ne kadar guzel Rabbim uzun ömürler nasip etsin sakıncası yoksa yumurta kaliteniz neydiAZ ONCE EMZİRDİM![]()
Yazmışsın canım kalitesini 2AB diye forumları gezmekten kafam karisiyor artık bende 2 tane 2AA Tranferi olucamda icimde bir korku vardı bu forumda buldum kendimiAZ ONCE EMZİRDİM![]()
Korkma canım benim benimki de düşük kaliteydi Rabbim istedikten sonra hepsi oluyor stres yapma bol bol dua etYazmışsın canım kalitesini 2AB diye forumları gezmekten kafam karisiyor artık bende 2 tane 2AA Tranferi olucamda icimde bir korku vardı bu forumda buldum kendimi
Benim 6. Gün yeni blast olabilmiş bir emriyoydu derecelendirme bile yapmadılar yeni blast olduğu için bir öyle değerler veremeyiz dediler benimde erkek infertilitesi. Suan gebeyimMerhaba arkadaşlar bugün çift transferim gerçekleşti.Embriyo kalitesi 3AA ve 2AB olduğu söylendi.Bizim sorunumuz erkek infertilitesiydi.Sizce şansım nedir bu kalitelerle anne olanlar var mı?