Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 si 10 hücreli 1 i 9 hücreli 2 si 8 hücreli grade 1 yani 1. KaliteEki Görüntüle 3280003
Bu sonuçlar ne anlama geliyo bilgisi olan var mı.27 temmuzda 2 embriyo transfer edildi sonuç bekliyorum ama kafamdaki sorulardan kurtulamıyorum![]()
Canım selam, bana mesaj atmışsın ama cevaplamak için mesajı kilitlemişsin yanıt veremiyorum. Başlığı görünce buraya yazmak istedim. Çok anlamıyorum embriyo yorumundan ama buralardan ve araştırmalardan öğrendiğim kadarıyla 2 adet 10 hücreli 3. Gün embriyosu, 1 adet 9 Hücreli 3. Gün embriyosu, 3 adet de 8 hücreli 3. Gün embriyo elde etmişler. Grade-1 yani G1 de 1. Kalite anlamında değerlendirmişler. Hücre dedikleri de aslında 3. Güne kadar embriyonun bölünme sayısı gibi düşünebilirsin internette bir sürü kriteri var 3. Gün embriyosu kaç hücreye bölünüyor 5. Gün embriyosu kaç hücreye bölünüyor gibi gibi.. başka yorumu olan varsa daha iyi değerlendirebilir belki benim bilgim bu kadarEki Görüntüle 3280003
Bu sonuçlar ne anlama geliyo bilgisi olan var mı.27 temmuzda 2 embriyo transfer edildi sonuç bekliyorum ama kafamdaki sorulardan kurtulamıyorum![]()
2 si 10 hücreli 1 i 9 hücreli 2 si 8 hücreli grade 1 yani 1. Kalite
Böyle bi şey duymadım ama evet 5. Günün şansı daha yüksek 3 e göre.2 embriyo transfer edildi 3. Embriyo 5. Güne kadar giderse dondururuz dediler ama gitmedi ne yazık ki.internetten araştırdım 5 güne gitmeyen embriyo 3 gün transfer edilse bile olumsuz olması yüksek diye yazıyo.canım sıkıldı açıkçası.çevrenizde böyle duyum aldınız mı acaba
3 embriyo içinde iyi durumda demişti doktorum 2 si transfer yapıldı diğerine 5. Güne beklendi ama yaşamadıÇünkü 5 e giderken kalitesiz olanlar ölüyor. Belki o 3. Gün de kalitesiz mesela..
Canını sıkma canım stres olma burada 3. Gün embriyosuyla hamile kakan bir sürü insan var bol bol dua et her şey olacağına varır Allahız izniyle pozitif gör inşallah2 embriyo transfer edildi 3. Embriyo 5. Güne kadar giderse dondururuz dediler ama gitmedi ne yazık ki.internetten araştırdım 5 güne gitmeyen embriyo 3 gün transfer edilse bile olumsuz olması yüksek diye yazıyo.canım sıkıldı açıkçası.çevrenizde böyle duyum aldınız mı acaba
Transfer yapıldı mı canım sanaBenim de 2 taneydi biri donduruldu 3. Gün diğeri 5 e beklediler gitmedi. 3. Günden sonra sperm devreye giriyor DNA sı demişti Embriyolog
Ah keşke stres olmasa.çok kızıyorum kendime ama elimde değil.ayın 8 ine kadar kafayı yemezsem iyiCanını sıkma canım stres olma burada 3. Gün embriyosuyla hamile kakan bir sürü insan var bol bol dua et her şey olacağına varır Allahız izniyle pozitif gör inşallahbu kalite olaylarını çok düşünme
![]()
Yok bekliyorum 2. regli olmayıTransfer yapıldı mı canım sana
Ben o süreci çok sıkıntılı geçirdim çok pişmanım.umarım her şey istediğin gibi ilerler canımYok bekliyorum 2. regli olmayı
Ama en kötü şey şu aşamada stres canım sakinlemeye çalış bu uzun bir süreçAh keşke stres olmasa.çok kızıyorum kendime ama elimde değil.ayın 8 ine kadar kafayı yemezsem iyi![]()
Aynı durumdayız canım keşke elimizden bi şey gelse.Rabbimden sabır diliyorum dua ediyorum başka bi şey yapamıyorumBen de şu an o durumdayım sanırım geçiremiyorum asla iyi olamıyorum sürekli ağlama krizleri. Şimdiden çok zorlanıyorum. Belirsizlik beni bitiriyor.