Diğer gruptan tanışıyoruz canım seninle, İstanbul bahceci umut tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim doktorları çok çok iyi. Laboratuvar konusunda da Türkiye’nin en iyi cihazlarına sahip klinik. Tavsiyemdir canım..Merhabalar 1 embriyo transferim oldu negatifle sonuçlandı. Başka embriyomz yok eşim den kaynaklı tüp bebek yaptırdık olmadı ve elimizde 2 tüp sperm kaldı labratuarı ve Dr u iyi merkez olsun istiyorum çünkü 1 tüp sperm de 1 embriyom olştu o olmadı aynı şey olmasından korkuyorum Acıbadem fulya da oldu Dr um iyi ama labaratuvar a güvenim yok açıkçası yardım edebilir misiniz
Tamm canım çok teşekkür ederim.Diğer gruptan tanışıyoruz canım seninle, İstanbul bahceci umut tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim doktorları çok çok iyi. Laboratuvar konusunda da Türkiye’nin en iyi cihazlarına sahip klinik. Tavsiyemdir canım..
Merhaba canım bizde 2 tüp bebek tedavisi olduk 3.cüye geçeceğiz Nisan mayıs gibi. Bizimde sorunumuz erkek kaynaklı bizde bahçeci düşünüyoruz artık. Bize yakın bursa vardı ama orda üroloji doktoru yokmuş İstanbul yada Ankara olabilir Ankarada üroloji doktoru varmı acaba? doktorlar hakkında bilginiz varmı? Yada olanlar cevap verse keşkeMerhabalar 1 embriyo transferim oldu negatifle sonuçlandı. Başka embriyomz yok eşim den kaynaklı tüp bebek yaptırdık olmadı ve elimizde 2 tüp sperm kaldı labratuarı ve Dr u iyi merkez olsun istiyorum çünkü 1 tüp sperm de 1 embriyom olştu o olmadı aynı şey olmasından korkuyorum Acıbadem fulya da oldu Dr um iyi ama labaratuvar a güvenim yok açıkçası yardım edebilir misiniz
Meraba canım biz de Balıkesir deyiz eşim azospermi olduğu için tansel kaplancan o bulduk iyi die şükür tesede bulundu ama 1 embriyom oldu 2 defaMerhaba canım bizde 2 tüp bebek tedavisi olduk 3.cüye geçeceğiz Nisan mayıs gibi. Bizimde sorunumuz erkek kaynaklı bizde bahçeci düşünüyoruz artık. Bize yakın bursa vardı ama orda üroloji doktoru yokmuş İstanbul yada Ankara olabilir Ankarada üroloji doktoru varmı acaba? doktorlar hakkında bilginiz varmı? Yada olanlar cevap verse keşke
Aaa öyle mi bende balıkesirde yaşıyorum Edremitteyim. Önceki 2 denememi kayseride yaptık bizde tese olduk. Tese de sperm bulundu 2tüp donduruldu ilki tuttu düşük oldu ikinci kimyasal oldu bizimde 1tüp kaldı ama kayseride devam etmek istemiyoruz ya sperm ya yumurta yada embriyo kaynaklı Bi kalitesizlik var laboratuvarı iyi olan merkez bakıyoruz o yüzden bahçeci de bu işin en iyisi sanırım keşke bursa da olsaydı daha iyi olacaktı. Ankaraya baktım oradada üroloji doktoru yok sanırım erkek faktörlü hastaları hiç mi düşünmüyorlar anlamıyorumMeraba canım biz de Balıkesir deyiz eşim azospermi olduğu için tansel kaplancan o bulduk iyi die şükür tesede bulundu ama 1 embriyom oldu 2 defatoplama olamama rağmen o da olmadı 2 tüp sperm kaldı şimdi bizde korkuyoruz açıkçası bahçeci ye vakıorm baya embriyo taşıyan var embriyologlar sürekli çalışıo yani tecrübeli insanlardır die düşünüyorum. Ankara da var mı bilmiyorum canım hiç İstanbul da da emre bakıcıoğlu var tansel kaplancan var bahçecide de iyi ürologlar var glb Bülent bey varmş onu duydum burda.
Sizin sorununuz ne peki Allah yardımcınuz olsun
Bn de merkezdeyim. Bizm de sebebi belli değil de doğuştan olmadığını söyledi sadece glb ateşli kalmış 3 gün çocukken havale geçirmedi dio annesi ama işte bilinmiyor sebebi niyeyse. Durmalarımz aynı o zaman hemen hemen. Biz de aynı şekilde embriyolog ve Dr u iyi Bi yer olsn istiyoruz açıkçası bizde de aynı sorun embriyo olşmadı yani bmm yaşım da 30 yumurta dan mı spermden mi bilmiyoruz. Bi sorun var ama inşallah çözülür gideceğimz merkezde. Embriyolog Cenk vrmş jınamed e geçmiş embriyolog onun içn ona mı gitsek kadın doğumcunda Numan bayazit onla çalışıomş o Dr da iyimiş baya Ürolog emre bakırıcıoğlu ile çalışıo. Yoksa bahçeci mi. Kafam çok karışık daha birkaç gün önce negatif olduğnu öğrendm zaten çok ertelemek istemiyorum açıkçası.Aaa öyle mi bende balıkesirde yaşıyorum Edremitteyim. Önceki 2 denememi kayseride yaptık bizde tese olduk. Tese de sperm bulundu 2tüp donduruldu ilki tuttu düşük oldu ikinci kimyasal oldu bizimde 1tüp kaldı ama kayseride devam etmek istemiyoruz ya sperm ya yumurta yada embriyo kaynaklı Bi kalitesizlik var laboratuvarı iyi olan merkez bakıyoruz o yüzden bahçeci de bu işin en iyisi sanırım keşke bursa da olsaydı daha iyi olacaktı. Ankaraya baktım oradada üroloji doktoru yok sanırım erkek faktörlü hastaları hiç mi düşünmüyorlar anlamıyorumbizde de eşimin doğuştan sperm taşıyan kanalları gelişmemiş. Üretim var ama dışarı çıkış yok.
Sizde de mi doğuştan Kanal yokluğu denildi? Kaç yumurta toplandı senden peki havuz yöntemi mi yapıldı? Dediğin embriyolog kim ilk kez senden duyuyorum. Jinemed emre bakırcıoğlı ile mi çalışıyormuş? Tam anlayamadım. Bende 29 yaşındayım yaş geçiyor artık daha fazla ertelememek gerek. İkinizde yaşam kalitesinizi artırıp öyle başlasanız daha iyi olmaz mı? Eşim yeniden tese olacak. Bu defa sigarayı bıraktı diyet yapıyor takviye bişeyler kullanıcaz öyle olacak teseyi. Bence sorun kimdeyse ona odaklı doktora yada hastaneye gitmek gerekiyor. Biz yozgatta yaşıyorduk yaşadığımız ile kayseri yakındı orayı tercih etmiştik. Oradaki spermde kalsın diyoruzBn de merkezdeyim. Bizm de sebebi belli değil de doğuştan olmadığını söyledi sadece glb ateşli kalmış 3 gün çocukken havale geçirmedi dio annesi ama işte bilinmiyor sebebi niyeyse. Durmalarımz aynı o zaman hemen hemen. Biz de aynı şekilde embriyolog ve Dr u iyi Bi yer olsn istiyoruz açıkçası bizde de aynı sorun embriyo olşmadı yani bmm yaşım da 30 yumurta dan mı spermden mi bilmiyoruz. Bi sorun var ama inşallah çözülür gideceğimz merkezde. Embriyolog Cenk vrmş jınamed e geçmiş embriyolog onun içn ona mı gitsek kadın doğumcunda Numan bayazit onla çalışıomş o Dr da iyimiş baya Ürolog emre bakırıcıoğlu ile çalışıo. Yoksa bahçeci mi. Kafam çok karışık daha birkaç gün önce negatif olduğnu öğrendm zaten çok ertelemek istemiyorum açıkçası.
Kayseri de mi yaşadınız daha önce Edremit ve kayseri de baya uzakmş
Yok canım bizim sebebi belli değil sadece doğuştan olmadığını söyledi Dr. Dediğm embriyolog florance nightingen den jınamed e geçmiş emre bakıcııoğlu Numan bayazit bu Cenk neredeyse oraya gidiomş bn de 30 yaşındayım canım yaş geçio ne yazık ki ama yapcak Bi şey yok Benden 11 yumurta toplandı 7 si kaliteli dediler, Eşin tese yi kimde Olcak peki. Canım bn düşük yapmadım bi gebelik yaşamaıdm o yüzden Bi sakıncası yokmş başlamamın zaten bn kaç aydır doğal beslenmeye çalışıyorum vitaminlerimi kullanıyorum eşime de tese den önce 9 ay tedavi oldu doğal arı sütü içirdim kuruyemişşni her gün yedirdim çok dikkat ettik ama işte olmayınca da olmuyorSizde de mi doğuştan Kanal yokluğu denildi? Kaç yumurta toplandı senden peki havuz yöntemi mi yapıldı? Dediğin embriyolog kim ilk kez senden duyuyorum. Jinemed emre bakırcıoğlı ile mi çalışıyormuş? Tam anlayamadım. Bende 29 yaşındayım yaş geçiyor artık daha fazla ertelememek gerek. İkinizde yaşam kalitesinizi artırıp öyle başlasanız daha iyi olmaz mı? Eşim yeniden tese olacak. Bu defa sigarayı bıraktı diyet yapıyor takviye bişeyler kullanıcaz öyle olacak teseyi. Bence sorun kimdeyse ona odaklı doktora yada hastaneye gitmek gerekiyor. Biz yozgatta yaşıyorduk yaşadığımız ile kayseri yakındı orayı tercih etmiştik. Oradaki spermde kalsın diyoruz
Canım hemen hemen aynı durumumuz benim ilk tedavide 15 yumurta toplandı 9u kaliteliydi ikincisinde 18 toplandı 7si kaliteliydi her iki tedavide de 2.gün 2 embriyo transferi oldum ikiside tuttu ama düşük oldu. 3üncüye de hazırlıklı olmak istiyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz yani Şuan aklımızda Bi doktor yok araştırıyoruz.Yok canım bizim sebebi belli değil sadece doğuştan olmadığını söyledi Dr. Dediğm embriyolog florance nightingen den jınamed e geçmiş emre bakıcııoğlu Numan bayazit bu Cenk neredeyse oraya gidiomş bn de 30 yaşındayım canım yaş geçio ne yazık ki ama yapcak Bi şey yok Benden 11 yumurta toplandı 7 si kaliteli dediler, Eşin tese yi kimde Olcak peki. Canım bn düşük yapmadım bi gebelik yaşamaıdm o yüzden Bi sakıncası yokmş başlamamın zaten bn kaç aydır doğal beslenmeye çalışıyorum vitaminlerimi kullanıyorum eşime de tese den önce 9 ay tedavi oldu doğal arı sütü içirdim kuruyemişşni her gün yedirdim çok dikkat ettik ama işte olmayınca da olmuyor
Aynen aynı durumdayız da bnm anlamadığım 2 Emb transferi benm bildiğim yasak 36 yaşın altıysan ve 2 olumsuz transferin yoksa,Canım hemen hemen aynı durumumuz benim ilk tedavide 15 yumurta toplandı 9u kaliteliydi ikincisinde 18 toplandı 7si kaliteliydi her iki tedavide de 2.gün 2 embriyo transferi oldum ikiside tuttu ama düşük oldu. 3üncüye de hazırlıklı olmak istiyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz yani Şuan aklımızda Bi doktor yok araştırıyoruz.
Kağıta 1 embriyo yazıyorlar ama 2 tane transfer ediliyor her merkez uymuyor maalesef. Bir bakıma iyide oluyor tutunma şansı artıyor biri tutsun diye umudun oluyo. Yanlış yazmışım 3.gün embriyosu canımAynen aynı durumdayız da bnm anlamadığım 2 Emb transferi benm bildiğim yasak 36 yaşın altıysan ve 2 olumsuz transferin yoksa,
hiç 2. Gün embriyosu duymadım genelde 3 ve 5 çok nadir de 6 oluo die duymuştum
Biz de öle ince eleyip sık dokuyıruz bnm burdan kurduğum arkadaşlarım var vatsao grubumz neredeyse 1 yıldr var grup oradaki kızlardan da bilgi paylaşımı yapıorum dediğim hastanede İstanbul da iyi hastanelerden abim de Dr benm de aile hekimi hatta onun da eşi kayseri li. Abim o hastane ile çalışan Dr lar iyidir dedi. Florance nigthen de çalışıomş Cenk önceden işte Bi arkdşm işte o gruptan eşi tese oldu kızın bebeği var 6 aylık şu an.
Aynen aynı durumdayız da bnm anlamadığım 2 Emb transferi benm bildiğim yasak 36 yaşın altıysan ve 2 olumsuz transferin yoksa,Canım hemen hemen aynı durumumuz benim ilk tedavide 15 yumurta toplandı 9u kaliteliydi ikincisinde 18 toplandı 7si kaliteliydi her iki tedavide de 2.gün 2 embriyo transferi oldum ikiside tuttu ama düşük oldu. 3üncüye de hazırlıklı olmak istiyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz yani Şuan aklımızda Bi doktor yok araştırıyoruz.
Hee anladım canım tamam. Bahçeçi de kafamda ama sanırım jınamed daha ağir basıo gbi Numan bayazit de tecrübeli Bi dr biraz okudum araştırdm çalıştği yerleri. İnstagram fan sen de bakabilirsin. Emre bakırcıoğlı ile fotoları filan var. Bahçeçi de sürekli pozitif olanları paylaşıo ama reşit asoğlu die Bi Dr var sürekli kadınların Amh ı 0.1 vs olanların gebelik haberini veri sempatik adama benzio ama o da oraya yeni geçmiş. Ama bizm ilk sorunumz embriyo olşması onun için embriyolog daha ağr basıo kadın doğumcu da başarılı tecrübeli olması da güzel içime sinio yavaştan.Kağıta 1 embriyo yazıyorlar ama 2 tane transfer ediliyor her merkez uymuyor maalesef. Bir bakıma iyide oluyor tutunma şansı artıyor biri tutsun diye umudun oluyo. Yanlış yazmışım 3.gün embriyosu canımsen jinemed istiyorsun sanırım
Anladım canım siz yakın zamanda başlayacaksınız sanırım gözlemlerini yazarsın bende merak ettimAynen aynı durumdayız da bnm anlamadığım 2 Emb transferi benm bildiğim yasak 36 yaşın altıysan ve 2 olumsuz transferin yoksa,
hiç 2. Gün embriyosu duymadım genelde 3 ve 5 çok nadir de 6 oluo die duymuştum
Biz de öle ince eleyip sık dokuyıruz bnm burdan kurduğum arkadaşlarım var vatsao grubumz neredeyse 1 yıldr var grup oradaki kızlardan da bilgi paylaşımı yapıorum dediğim hastanede İstanbul da iyi hastanelerden abim de Dr benm de aile hekimi hatta onun da eşi kayseri li. Abim o hastane ile çalışan Dr lar iyidir dedi. Florance nigthen de çalışıomş Cenk önceden işte Bi arkdşm işte o gruptan eşi tese oldu kızın bebeği var 6 aylık şu an
Hee anladım canım tamam. Bahçeçi de kafamda ama sanırım jınamed daha ağir basıo gbi Numan bayazit de tecrübeli Bi dr biraz okudum araştırdm çalıştği yerleri. İnstagram fan sen de bakabilirsin. Emre bakırcıoğlı ile fotoları filan var. Bahçeçi de sürekli pozitif olanları paylaşıo ama reşit asoğlu die Bi Dr var sürekli kadınların Amh ı 0.1 vs olanların gebelik haberini veri sempatik adama benzio ama o da oraya yeni geçmiş. Ama bizm ilk sorunumz embriyo olşması onun için embriyolog daha ağr basıo kadın doğumcu da başarılı tecrübeli olması da güzel içime sinio yavaştan.
Aynen canım zaten başlasak şu an süreç 3 ayı bulur. Yazarım inşallah bn çok giriş yapmııodm bu sayfaya transfer Oldm die griş yaptm bu ara, Bi şey okuyunca burda kafaya çok takıom onu da abime soruom tabi aklıma Bi şey takılınca abim okuyup araştrma kötü etkileniosun dio olacağı varsa da olmaz dio psikolojik olarak çok duygusal hemen ağlayan biriyimAnladım canım siz yakın zamanda başlayacaksınız sanırım gözlemlerini yazarsın bende merak ettim
En iyisi okumamak ama bende yapıyorum onu maalesef ister istemez okuduklarımızdan etkileniyoruz.aslında transfer sonrası buraya girmemek gerekiyor ama yapamıyoruz demekkiAynen canım zaten başlasak şu an süreç 3 ayı bulur. Yazarım inşallah bn çok giriş yapmııodm bu sayfaya transfer Oldm die griş yaptm bu ara, Bi şey okuyunca burda kafaya çok takıom onu da abime soruom tabi aklıma Bi şey takılınca abim okuyup araştrma kötü etkileniosun dio olacağı varsa da olmaz dio psikolojik olarak çok duygusal hemen ağlayan biriyimtransfer olunca Bi süre sonra belirti aradım hep burda da çok okufm yanlş yaptm inşallah naisp olursa transfer ne belirti Arıcam ne burda Bi şey okucam ders oldu bana.
Aynen canım jnamed e geçmiş temmuz ayında cenk o yüzden onla çalışan Dr tercih edicem Bursa daki Dr Bi şey dedi mi cenk için peki.En iyisi okumamak ama bende yapıyorum onu maalesef ister istemez okuduklarımızdan etkileniyoruz.aslında transfer sonrası buraya girmemek gerekiyor ama yapamıyoruz demekkibu senin dediğin cenk İstanbulda çalışıyormuş canım ota & jinemed de. Bursada kadın embriyolog varmış bugün konuştuk merkezle
Hayır canım sadece bursayı sorduk biz ama embriyologun işinde iyi olduğunu söyledi yanlış hatırlamıyorsam cerrahpaşa mezunuymuşAynen canım jnamed e geçmiş temmuz ayında cenk o yüzden onla çalışan Dr tercih edicem Bursa daki Dr Bi şey dedi mi cenk için peki.
Aynen iyi olduğunu hem burda hem de o arkdşmdan duydum o yüzden gidicez inşallah iyi olur bizim içinHayır canım sadece bursayı sorduk biz ama embriyologun işinde iyi olduğunu söyledi yanlış hatırlamıyorsam cerrahpaşa mezunuymuş
İnşallah canımAynen iyi olduğunu hem burda hem de o arkdşmdan duydum o yüzden gidicez inşallah iyi olur bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?