Embriyo oluşmuyor embriyolog ve labratuvar ı iyi merkez arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gs90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah canım ne güzel dondurulmuşun var olmasa bile tekrar deneme şansın var sevindim:) transferin ne zaman olacak acaba

İnşallah canım ne güzel dondurulmuşun var olmasa bile tekrar deneme şansın var sevindim:) transferin ne zaman olacak acaba

Çok sağolun :) Valla Estrofem ve coraspin başladı, giderek dozlarını artıra artıra kullanacağım. Haftaya perşembe kontrolüm var. Rahim yeterli kalınlığa ulaştıysa ve sorun yoksa Mart'ın başında transfer günüm belirlenecek inşallah.

Hadi hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın

Merhaba
Aynı doktordayız transferiniz oldu mu?

Merhaba
Aynı doktordayız transferiniz oldu mu?

Merhaba, evet transferim 3 martta oldu. Maalesef sonuç negatif oldu. Şimdi bu ayda dinleneceğim, bir sonraki adet ile tekrar donmuş 2. embriyomuzu deneyeceğiz (transfer tahminen mayıs başında olacak)

Merhaba, evet transferim 3 martta oldu. Maalesef sonuç negatif oldu. Şimdi bu ayda dinleneceğim, bir sonraki adet ile tekrar donmuş 2. embriyomuzu deneyeceğiz (transfer tahminen mayıs başında olacak)
Hayırlısı olsun üzüldüm Yola devam inşallah bir sonraki olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…