Yok canım daha yapmadık biz bursaya zatn hiç gitmedik ama yarın sanırım arıcam öğrencem bakalım durumdan bahsedicem işte ona göre gideriz elimzde olsn da istenilen Bi şey olursa onları yaptırırımİnşallah canımön görüşme yaptınız mı? Bursada başka hangi doktorlarla görüştünüz
Tedavinizi nerde oldunuz canımYok canım daha yapmadık biz bursaya zatn hiç gitmedik ama yarın sanırım arıcam öğrencem bakalım durumdan bahsedicem işte ona göre gideriz elimzde olsn da istenilen Bi şey olursa onları yaptırırım
Tansel kaplancan da oldu eşim tese momartta bn de orada devam ettim canım artık Erbil yağmur da oldum tüp bebeği o o da anlaşmalı acıbademle yapılıo işlemelerTedavinizi nerde oldunuz canım
Teseden sonra spermler taşındı mı nasıl oldu? Sende 2tedavi mi oldunTansel kaplancan da oldu eşim tese momartta bn de orada devam ettim canım artık Erbil yağmur da oldum tüp bebeği o o da anlaşmalı acıbademle yapılıo işlemeler
Bak şimdii eşim tese oldu bulundu ve 3 tüp dondurdu dediler. Bana da aynı gün toplama yapıldı embriyo Olştu dediler sonra 6 gün sonra gelişmedi dondurulamadı dediler.Teseden sonra spermler taşındı mı nasıl oldu? Sende 2tedavi mi oldun
Koptu derken? Anlamadığım biraz açar mısınız konuyuBenim kardeşimin sperm kanalları koptu, Celalettin Peru hocayı önerdiler bu siteden.İnstagramdan yazdım istedigi tahlilleri gönderdi, Mayıs'ta başlayacağız inşallah tedaviye sonra da tüp bebek başlayacak
2009 yılında ateşli silah yaralanması sonucu sperm kanallarının koptuğunu söyledi doktorKoptu derken? Anlamadığım biraz açar mısınız konuyu
Bizde de 1 tüp sperm kaldı oda kayseride işte. Başka Bi merkezde yeniden tese olacak eşim takviyeler kullancaz öyle olacak umarım faydası olur. Neden 6.günü beklemişler ilerlemeyeceğini embriyolog biliyor zaten 3.günü transfer yapılabilirdi sana. Çok zor süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun canımBak şimdii eşim tese oldu bulundu ve 3 tüp dondurdu dediler. Bana da aynı gün toplama yapıldı embriyo Olştu dediler sonra 6 gün sonra gelişmedi dondurulamadı dediler.
Sonra diğer ay yine yumurta toplamam yapıldı dondurulmuş 1 tüp sperm kullandı Dr 1 embriyom olştu o da negatif oldu.
Şimdi die burda devam etmek istemediğimz için yeni yer arıyoruz. O yüzden daha taşınmadı daha spermler. 3. Yumurta toplamam yapılacak yani ama 2 tüp sperm kaldı elimizde
Sperm çıkışı varmı peki2009 yılında ateşli silah yaralanması sonucu sperm kanallarının koptuğunu söyledi doktor
İstanbul'da Amerikan Hastanesi var, oraya gittik bende girdim doktorla görüşmeye bir çay kaşığı kadar geliyor dedi doktora ama eşinden ayrıldığı için tedaviye devam etmedik.Simdi başka biriyle görüşüyor ama önce çocuk olup olmayacağını öğrenmek istiyoruzSperm çıkışı varmı peki
Sperm testinde çıkıyor olup olmadığıİstanbul'da Amerikan Hastanesi var, oraya gittik bende girdim doktorla görüşmeye bir çay kaşığı kadar geliyor dedi doktora ama eşinden ayrıldığı için tedaviye devam etmedik.Simdi başka biriyle görüşüyor ama önce çocuk olup olmayacağını öğrenmek istiyoruz
Tedaviye devam etmedik eşinden ayrılıncaSperm testinde çıkıyor olup olmadığı
Doktor test verdi, bu testleri yaptırıp gelin dedi.Bir ilaçtan bahsetti spermlerin önden çıkmasını sağlayanSperm testinde çıkıyor olup olmadığı
İlkinde 6. Günü beklediler bölünmesi iyi değil dediler 2.simde de 3. Gün 1 tane kaliteli oldu die dondurdular işte o da olmadı inşallah sonraki tedavimzfe olurBizde de 1 tüp sperm kaldı oda kayseride işte. Başka Bi merkezde yeniden tese olacak eşim takviyeler kullancaz öyle olacak umarım faydası olur. Neden 6.günü beklemişler ilerlemeyeceğini embriyolog biliyor zaten 3.günü transfer yapılabilirdi sana. Çok zor süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
İnşallah canım bu tedavimizde muradımıza ereriz zamanı gelmiştirİlkinde 6. Günü beklediler bölünmesi iyi değil dediler 2.simde de 3. Gün 1 tane kaliteli oldu die dondurdular işte o da olmadı inşallah sonraki tedavimzfe olur
Allah yardımcınz olsun canım napalım dua dan başka Bi çaremiz yok
Nerede başlayacaksınız bilgi verir misiniz? Sorununuz nedir?Merhaba kızlar. Ankara'da 2 merkez değiştirdim 3 tup bebek yaptırdım. Ahh erkek kaynakli olunca işimiz daha da zorlaşıyor. Simdi farkli bi merkezde 4.tedavime başlayacağım nasipse. Bizim için doğru doktor degilde doğru embriyolog ve lâboratuvar önemli.
Genatta başlayacağım nasipse. Eşimin ciddi sperm sorunu var tüm degerlerimiz çok düşük. Buna ek olarak eşim globospermi. Morfoloji bozukluklarinin en ciddisi.Nerede başlayacaksınız bilgi verir misiniz? Sorununuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?