- Emoji Skoru
- 278
- Puanlar
- 18
AminMasallah Allahim saga salim kucaginiza almayi nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminMasallah Allahim saga salim kucaginiza almayi nasip etsin![]()
Göründüğünden fazla çıktı benim hep ilk tedavimde 4 görünüyodu 6 toplandı mesela. 2. Ci de 9 -10 görünüyordu 13 toplandı.kızlar bende şunu merak ediyorum ultrasonda doktorun saydığı kadar mı yumurta toplandı orada ne görüyorsa o mu çıkıyor
Benim daha yeni yapıldı genetik bakilacagi için 5. Güne gitmesi lazım o da yarın belli olacak. Ek bir şey kullanmadılar bence çünkü bi şey sormadılar. Sayi ve hız iyiydi bizde Morfoloji sınırda 3-4 arası gidiyor ama varikosel de var eşimde. 6 tane yumurtam vardı sadece ne oldular hiç bilmiyorum 3. Gün aramayacağız dediler ben de aramadım moral bozmamak için.Merhaba, siz hangi teknikleri kullandınız, ileri hız ve morf kaç çıkmıştı
Evet öyle olmuş fiyatlar baya uçmuş . Dondurulmus embrıyolarım var arayıp sordum transfer için ücreti falan ilaçlarla 90 ı bulur dedi. İlk tedavim başından doğuma kadar 120 bin tutmustu gebelikte doktor kontrol ücretleri de dahil .2 yere sordum ilaçlar hariç ortalama 250 bin (üstü tutarda altı olmaz)
Nasıl peki sonrasında ağrısı sızısı çok oluyor mu birde amh iyi geldiyse yumurta kesin kalitelidir diyebilir miyiz yoksa aksi durumlarda olabiliyor mu benim amh ıma göre yumurtam az gibi hissediyorumGöründüğünden fazla çıktı benim hep ilk tedavimde 4 görünüyodu 6 toplandı mesela. 2. Ci de 9 -10 görünüyordu 13 toplandı.
Ben de antalyada yaptırıyorum. Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz ?Benim yaptırdığım yerde
65 bin opu
45 bin transfer
15 bin(tek tüp) dondurma
Antalya İVF siz?Ben de antalyada yaptırıyorum. Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz ?
İlk yumurta toplamada hiç ağrım olmadı az yumurta olduğu için sanırım, ama 2. De cok hafif regli sancısı düşünün benim cok şiddetli olur regli sancım çünkü benim için hafif bir ağrıydı. Seruma ağrı kesici koydular zaten geçti, aneztezinin sersemliği oluyor bir de o yoruyor. Yumurta kalitesi ve amh farklı şeyler, yumurta kalitesini etkileyen en önemli kriterde kadının yaşı, ne kadar gençseniz kaliteli olma şansı o kadar yüksek. Sayı deneme şansınızı artırır ama önemli olan yumurtanın kalitesi. Endişe etmeyin belki sayı az ama yumurta kaliteniz iyidir.Nasıl peki sonrasında ağrısı sızısı çok oluyor mu birde amh iyi geldiyse yumurta kesin kalitelidir diyebilir miyiz yoksa aksi durumlarda olabiliyor mu benim amh ıma göre yumurtam az gibi hissediyorum
MemorialAntalya İVF siz?
Merhaba, çift transfer için belli şartlar var mı ilk tüp bebek denemesinde izin vermiyorlar çift transfere diye biliyordum. Özel de mi yoksa devlette mi tedavi olmuştunuz ?Benim 12 yumurtanın 5 tanesi 5. Güne ulaştı canım. Önemli olan sayısı değil zaten. Sağlıklı olması. İlkinde çift transfer oldu ikisi de tutunmadı ve 3 tane kalmıştı. Strese girdim. 2. Denemede 2 tane daha transfer edildi ve ikisi de tutındu çok şükür. Güzel düşün. Sayıya hiç takılma. Arkadaşımın tek tek toplantı yumurtası. 1 tane transfer edildi ve tuttu. Dua et embriyolar sağlıklı olsun ve tutunsun
Umarım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hepimiz için çok sağlıklı ve kolay bir süreç olur insallahİlk yumurta toplamada hiç ağrım olmadı az yumurta olduğu için sanırım, ama 2. De cok hafif regli sancısı düşünün benim cok şiddetli olur regli sancım çünkü benim için hafif bir ağrıydı. Seruma ağrı kesici koydular zaten geçti, aneztezinin sersemliği oluyor bir de o yoruyor. Yumurta kalitesi ve amh farklı şeyler, yumurta kalitesini etkileyen en önemli kriterde kadının yaşı, ne kadar gençseniz kaliteli olma şansı o kadar yüksek. Sayı deneme şansınızı artırır ama önemli olan yumurtanın kalitesi. Endişe etmeyin belki sayı az ama yumurta kaliteniz iyidir.
İnşallah ne demekUmarım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hepimiz için çok sağlıklı ve kolay bir süreç olur insallah
Evet sürekli artıyo malesef şimdi aralıkta ocakta yine zamlanır herşey. Niyetiniz varsa onuda hesaba katın derim.Evet öyle olmuş fiyatlar baya uçmuş . Dondurulmus embrıyolarım var arayıp sordum transfer için ücreti falan ilaçlarla 90 ı bulur dedi. İlk tedavim başından doğuma kadar 120 bin tutmustu gebelikte doktor kontrol ücretleri de dahil .
Yumurta kalitesini doktor sizinle paylaşıyor 3.güne gidenn 5.güne giden 5Aa 4ab 3Ac gibi bu abc harfleri yumurtanın kalitesini gösteriyor mesela en iyi yumurta 5AA yani 5.güne gitmiş A olan yumurta diğer A olan onu koruyan hücre gibi düşünün. Tabi 5.güne giden illaki tutacak diye bi kaide yok 3. Güne giden ve transfer olan yumurtlar da tutabiliyor tamamen nasip diyorum ben. Doktorunuz sizinle paylaşmadı mı kalitesini 8 döllenmiş olabilir birde 8 tanesinden kaçı emriyo oluştu onu bildirecek doktorunuzDogru soyluyosunuz. Bu yumurta kalitesi nasil oluyor acaba ya
Simdi 8 tane dollenmis olunca embriyo olmuyor mu kiYumurta kalitesini doktor sizinle paylaşıyor 3.güne gidenn 5.güne giden 5Aa 4ab 3Ac gibi bu abc harfleri yumurtanın kalitesini gösteriyor mesela en iyi yumurta 5AA yani 5.güne gitmiş A olan yumurta diğer A olan onu koruyan hücre gibi düşünün. Tabi 5.güne giden illaki tutacak diye bi kaide yok 3. Güne giden ve transfer olan yumurtlar da tutabiliyor tamamen nasip diyorum ben. Doktorunuz sizinle paylaşmadı mı kalitesini 8 döllenmiş olabilir birde 8 tanesinden kaçı emriyo oluştu onu bildirecek doktorunuz
Bizde morfolojı vardı 13 den 12 dolendı 5 tamesi 5 cı gune ulaşdı ve genetıye yollarım orda sadece 2 tanesı geldı 1 koydum şu an doğurdum 9 aylık oğlum ) ve kendı başıma hamıle kaldım hamıleyım , yabı sorun etmeyınKızlar merhaba dün opu yapildi 16 yumurta toplandi 13 ü olgun dedi 8 tanesi döllenmis dedi. Sizce az mı esimde hareket ve sayi problemi var 5. Gune ulasmasindada erkek faktoru onemliymis. Moralim bozuldu 16 yumurtadan 8 dollenme yari yariya dusmus resmen erkek faktoru olup 5. Gune ulasan oldu mu daha cok azalir mi bilmiyorum.
14 aylık ikizlerim var temmuzda doğdular . 5 embrıyom daha var merkezde bakalım nasipEvet sürekli artıyo malesef şimdi aralıkta ocakta yine zamlanır herşey. Niyetiniz varsa onuda hesaba katın derim.
Ben sizi sanki hatırlıyorum 2024 de hamile kalmışmıydınız (2025 ekim, kasım anneleri grubundaydım)bende ozaman kalmıştın ama düşük oldu aynı gruptaydık sanki ama isim benzeeliğide olablr.
Maşallah Allah bağışlasın14 aylık ikizlerim var temmuzda doğdular . 5 embrıyom daha var merkezde bakalım nasip
Rabbim sizi hasretinize kavuştursun. .yok canım ilk denememdi ikizler .Maşallah Allah bağışlasın
İyi embriolarınızda var şükür onlardan da bir kardeş gelir inş
Evet hatırladım ikizdiler görmüştüm sizi doğru. Bende o zaman kalmıştım da düşük yaşamıştım.
İkizlerden önce düşük varmıydı
Bebde tüp yaptırcam da o sebepme sordum yanlış anlamayın
Ooo maşallahhh 4.yü istiyom diyon iyi cesaret maşallah maşallah Allahım gönlüne göre verir inşRabbim sizi hasretinize kavuştursun. .yok canım ilk denememdi ikizler .
Bi tane doğal yoldan çocuğum var sonra ikinci olmadı tüplerim tıkanmış o sebeble tüp bebeğe yöneldik