EMBRİYO TRANSFERİ HAZIRLIK

KELEBEK0908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
1.780
1.361
133
Merhaba Hocam,
ben 36 yaşındayım,2.gün 4 hücreli tek embriyom dondurulmuştu Bahçecide tedavideyim,bu ay ki adetle uygunsam transfer hazırlığına 2-3 güne kadar başlıcaz,benim sizden almak istediğim fikir;yaşıma ve tek embriyo olmasını ve 2.günü dikkate alırsak tutunma şansım nedir?başka embriyo oluşturamadık 8 aydır.rezerv azlığı benim sorunum.
ve adetle gittiğimde bant vs.verilecek hazırlık için bu arada nasıl beslenmem gerekir,çay-kahve yasak mı?ben nikotin sakızı çiğniyorum(sigarayı 3 yıl evvel bıraktım)nikotin sakızının transfere hazırlık aşamasında sakıncası varmı?
ilginiz için teşekkür ederim.
SAYGILARIMLA

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

Merhabalar : Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır. sadece hucre sayısına bakılarak embrıo kalıtesı hakkında bır yorum yapmak dogru olmaz. ( her ne kadar 4 hucre 2. gun ıtıbarı ıle hucre sayısına gore uyumlu olsa bıle grade , fragmantasyon gıbı diger ozellıklerıne de bakmak gerekır)bızım klınıkte 2. gun embrıo dondurma ıslemı yapmıyoruz .3. gune gdılerek embrıo performansı iyi ise dondumaktayız.3. gun iyi kalıtede Tek bır embrıonun gebelık basarısı %20 olmaktadır. sigarayı bırakmış olmanız oldukca olumlu bır özellık . Transferden ıtıbaren kafeın - nıkotın ..vs kullanımı , sac boyatması önerılmemekte. rezerv azlıgında embrıo bırıktırme metodu ıle rahım içine verılecek embrıo sayısı artırılarak gebelık sansınız artırılmaya calısılmalı( 36 yasında 2 embrıo faydalı olur)
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…