- 25 Eylül 2025
- 286
- 69
- 13
- Konu Sahibi kardelen343427
-
Valla canım cevabı bilmiyorum ama sürekli bişiylere takılırsan ve irdelersen zaman geçmez, akışta kal bence biraz .merhaba kızlar bişey soracam aklıma takıldı aklınıza geliyorsa lütfen yardımcı olun bu defa buna taktım:) transfer yapılırken elimize bi resim verdiler embriyonun yerleştiği yeri ama herkesin 13.3cm 2.6 /33 hz o aralıklarda benimkinde 13.3 cm /1.5 /38 hz sizce bu ne demek
size teanValla canım cevabı bilmiyorum ama sürekli bişiylere takılırsan ve irdelersen zaman geçmez, akışta kal bence biraz .
haklısın çok taktım iğneler mi yapıyor bilmiyorum artık devamlı bişeye takıyorum sinirli değilim ama takıntı olduValla canım cevabı bilmiyorum ama sürekli bişiylere takılırsan ve irdelersen zaman geçmez, akışta kal bence biraz .
Ayy hayatımm takıntı yapmaaa rabbim hayırlısıyla nasip edecek sanada... Böyle şeyler düşünme olumlu düşün hepmerhaba kızlar bişey soracam aklıma takıldı aklınıza geliyorsa lütfen yardımcı olun bu defa buna taktım:) transfer yapılırken elimize bi resim verdiler embriyonun yerleştiği yeri ama herkesin 13.3cm 2.6 /33 hz o aralıklarda benimkinde 13.3 cm /1.5 /38 hz sizce bu ne demek
Ya hiç sorma sinirli değilim şimdi de buna taktımAyy hayatımm takıntı yapmaaa rabbim hayırlısıyla nasip edecek sanada... Böyle şeyler düşünme olumlu düşün hep
Herşeyi bilmek iyi gelmez canım biraz akışa bırakmalısın. Stres rahime gereksiz bir baskı oluşturur farklı şeylerle ilgilen ve bence çok buraya adapte olmamerhaba kızlar bişey soracam aklıma takıldı aklınıza geliyorsa lütfen yardımcı olun bu defa buna taktım:) transfer yapılırken elimize bi resim verdiler embriyonun yerleştiği yeri ama herkesin 13.3cm 2.6 /33 hz o aralıklarda benimkinde 13.3 cm /1.5 /38 hz sizce bu ne demek
Amin inşallah haklısınız biraz farklı şeylerle ilgilenmek iyi gelir teşekkür ederim5 Transfer yaptırdım 5 indede elime emriyo yerleşme kağıdı verildi ne merak ettim ne duydum böyle birşeyi biraz stresi azaltın bu şekilde tutacağı varsada tutmaz stres en büyük düşmanımız sağlıkla ilerlesin transferiniz
Haklısın canım bence de biraz sakin kalmak en iyisi yoksa saçma şeylere takılıyorum evde test bile yapmamaya çalışacam ama eşim ısrar ediyor 8. Gün bakalım diyeHerşeyi bilmek iyi gelmez canım biraz akışa bırakmalısın. Stres rahime gereksiz bir baskı oluşturur farklı şeylerle ilgilen ve bence çok buraya adapte olma
Bende 3.gün embriyosunu 8.günde gördüm canım testte iyi bir marka al ama yapacaksanHaklısın canım bence de biraz sakin kalmak en iyisi yoksa saçma şeylere takılıyorum evde test bile yapmamaya çalışacam ama eşim ısrar ediyor 8. Gün bakalım diye
Stres hiç iyi değil.. sakin ol ve bekle rabbim kucağınızı boş bırakmasınYa hiç sorma sinirli değilim şimdi de buna taktım
Amin inşallahStres hiç iyi değil.. sakin ol ve bekle rabbim kucağınızı boş bırakmasın
Hangi markayı alayım canım yaparsam kendimi tutamazsamBende 3.gün embriyosunu 8.günde gördüm canım testte iyi bir marka al ama yapacaksan
Prodoctor lobuquick after awox bunları al canım. Pahalıdır diğerlerine göre ama gerçekten hüsrana uğramazsınHangi markayı alayım canım yaparsam kendimi tutamazsam
Prodoctor en iyisi naçizane fikrimmHangi markayı alayım canım yaparsam kendimi tutamazsam
Sagol canım nasıl gidiyorProdoctor lobuquick after awox bunları al canım. Pahalıdır diğerlerine göre ama gerçekten hüsrana uğramazsın
Tamam canım yarın alırımProdoctor en iyisi naçizane fikrimm
Vallahi iyi dün kan verdik pozitifi gördük elhamdülillah yarın tekrar vericem artışa bakcaz canımSagol canım nasıl gidiyor
Sence kaçıncı gün netleşiyor 5. Gün embriyoProdoctor lobuquick after awox bunları al canım. Pahalıdır diğerlerine göre ama gerçekten hüsrana uğramazsın
Çok şükür maşallah inşallah Herşey çok güzel olur sağlıkla bebişini kucağına alırsın ikiz ihtimali var mıVallahi iyi dün kan verdik pozitifi gördük elhamdülillah yarın tekrar vericem artışa bakcaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?