Embriyo transferi sırasında elimize embriyo resmi verildi benim değer neden farklı

kardelen343427

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
286
69
13
merhaba kızlar bişey soracam aklıma takıldı aklınıza geliyorsa lütfen yardımcı olun bu defa buna taktım:) transfer yapılırken elimize bi resim verdiler embriyonun yerleştiği yeri ama herkesin 13.3cm 2.6 /33 hz o aralıklarda benimkinde 13.3 cm /1.5 /38 hz sizce bu ne demek

Valla canım cevabı bilmiyorum ama sürekli bişiylere takılırsan ve irdelersen zaman geçmez, akışta kal bence biraz .

Valla canım cevabı bilmiyorum ama sürekli bişiylere takılırsan ve irdelersen zaman geçmez, akışta kal bence biraz .
size tean
haklısın çok taktım iğneler mi yapıyor bilmiyorum artık devamlı bişeye takıyorum sinirli değilim ama takıntı oldu

Ayy hayatımm takıntı yapmaaa rabbim hayırlısıyla nasip edecek sanada... Böyle şeyler düşünme olumlu düşün hep

5 Transfer yaptırdım 5 indede elime emriyo yerleşme kağıdı verildi ne merak ettim ne duydum böyle birşeyi biraz stresi azaltın bu şekilde tutacağı varsada tutmaz stres en büyük düşmanımız sağlıkla ilerlesin transferiniz

Herşeyi bilmek iyi gelmez canım biraz akışa bırakmalısın. Stres rahime gereksiz bir baskı oluşturur farklı şeylerle ilgilen ve bence çok buraya adapte olma

Amin inşallah haklısınız biraz farklı şeylerle ilgilenmek iyi gelir teşekkür ederim

Herşeyi bilmek iyi gelmez canım biraz akışa bırakmalısın. Stres rahime gereksiz bir baskı oluşturur farklı şeylerle ilgilen ve bence çok buraya adapte olma
Haklısın canım bence de biraz sakin kalmak en iyisi yoksa saçma şeylere takılıyorum evde test bile yapmamaya çalışacam ama eşim ısrar ediyor 8. Gün bakalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…