- Konu Sahibi kardelen343427
-
Genelde 5. 6.günde test yapanlar görmüş ama işte herkeste öyle olmayabilir 8.günde felan yapın yani varsa çizgi belirecektir ben 3.gün transferim 9.günde yaptım testiSence kaçıncı gün netleşiyor 5. Gün embriyo
Vallahi kesede göreceğiz canım Allah nasip ederde o günleri görürsekÇok şükür maşallah inşallah Herşey çok güzel olur sağlıkla bebişini kucağına alırsın ikiz ihtimali var mı
5. gün embriyosu, rahme doğal döllenmeden 5 gün sonraki gelişim aşamasında yerleştirilir.Sence kaçıncı gün netleşiyor 5. Gün embriyo
Tamam canım Allah razı olsun5. gün embriyosu, rahme doğal döllenmeden 5 gün sonraki gelişim aşamasında yerleştirilir.
Yani rahme girdiğinde tutunmaya neredeyse hazır olur. Bazı kadınlarda 7. günde bile pozitif çıkabilir, ama 9. günden önce negatif çıkarsa erken olabilir. En sağlıklı süre bence 10. Gün ve sonrası bakılan testlerdir.
Senden de güzel haberini bize at burdanTamam canım Allah razı olsun
Yazacam canım tabiki ama dua et bana çok ihtiyacım varSenden de güzel haberini bize at burdan
Ediyorum tabi herkese hepimizeYazacam canım tabiki ama dua et bana çok ihtiyacım var
CansınEdiyorum tabi herkese hepimize
Bugün kaçıncı gündesiniz?Haklısın canım bence de biraz sakin kalmak en iyisi yoksa saçma şeylere takılıyorum evde test bile yapmamaya çalışacam ama eşim ısrar ediyor 8. Gün bakalım diye
3. GündeyimBugün kaçıncı gündesiniz?
Sorduğunuz değerler ultrasonun özelliklerini gösteriyor. Kendi transfer çıktımdaki rakamsal değerlerin görselini chat cpt’ye attım. Görsellerdeki değerlerin farklı oluşu da doktorların kullandıkları cihazların farklı olmasından kaynaklanıyordur.merhaba kızlar bişey soracam aklıma takıldı aklınıza geliyorsa lütfen yardımcı olun bu defa buna taktım:) transfer yapılırken elimize bi resim verdiler embriyonun yerleştiği yeri ama herkesin 13.3cm 2.6 /33 hz o aralıklarda benimkinde 13.3 cm /1.5 /38 hz sizce bu ne demek
Teşekkür ederim içim rahatladı korktum bi an ama bende fazla takıntı yaptım kitap okumaya başlayacam değişik bişeylerle ilgilenmem gerekiyorSorduğunuz değerler ultrasonun özelliklerini gösteriyor. Kendi transfer çıktımdaki rakamsal değerlerin görselini chat cpt’ye attım. Görsellerdeki değerlerin farklı oluşu da doktorların kullandıkları cihazların farklı olmasından kaynaklanıyordur.
Evet sürekli düşünmekle zaman geçmiyorTeşekkür ederim içim rahatladı korktum bi an ama bende fazla takıntı yaptım kitap okumaya başlayacam değişik bişeylerle ilgilenmem gerekiyor
Senin nasıl geçiyorEvet sürekli düşünmekle zaman geçmiyor
Bende sordum çipi tiye bana rahme yerleşme uzunluğu dedi çok anlamadımSorduğunuz değerler ultrasonun özelliklerini gösteriyor. Kendi transfer çıktımdaki rakamsal değerlerin görselini chat cpt’ye attım. Görsellerdeki değerlerin farklı oluşu da doktorların kullandıkları cihazların farklı olmasından kaynaklanıyordur.
Yani pek bir belirtim yok. Sende var mı? Yaş kaçtı bu arada? İlk deneme mi?Senin nasıl geçiyor
38 yaşım 1. Deneme yumurta toplandı boş çıktı bu ayda yumurta toplanıp transfer oldum 3. GünYani pek bir belirtim yok. Sende var mı? Yaş kaçtı bu arada? İlk deneme mi?
Güzel haberlerinizi bekliyorum38 yaşım 1. Deneme yumurta toplandı boş çıktı bu ayda yumurta toplanıp transfer oldum 3. Gün
İnşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorumGüzel haberlerinizi bekliyorum
Aminİnşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorumyaşınız kaç kaç embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?