Embriyo transferi sonrası alınan ilaçlar

Merhaba ben Şişli memoriale gidiyorum transfer hazırlığı içindeyim ilk 9-10 gün sadece folik asit kullanıyorum başka ilacım yok
Merhabalar öncelikle hayırlı haberleriz olsun inşallah , nekadar iyi sırf folik asit alıyorsanız ne mutlu demek ki bu şekilde de oluyor yani günde 3*2 eksofem bile çok.Bende gittiğim zaman konuşucam o zamanlar hiç araştırıp sormadım keşke sorsaydım ama gözü birşey görmüyor insanın

İlk 3 ay, 4 günde 1 pruluton depot, sabah 2 akşam 2 estrofem, folik asit, 8 saatte bir Progestan vajinal fitil kullandım. Bunlara ek olarak hergün corasprin ve oksapar iğnem var hala devam ediyorum. Rabbimin izniyle doğumda bırakıcam inşallah onlarıda. Bende pıhtılaşma yok bakılmıştı tedbir amaçlı kullanıyorum.

İlk 3 ay, 4 günde 1 pruluton depot, sabah 2 akşam 2 estrofem, folik asit, 8 saatte bir Progestan vajinal fitil kullandım. Bunlara ek olarak hergün corasprin ve oksapar iğnem var hala devam ediyorum. Rabbimin izniyle doğumda bırakıcam inşallah onlarıda. Bende pıhtılaşma yok bakılmıştı tedbir amaçlı kullanıyorum.
Benim 3*2 eksofem , protestan günlük iğne , jel , koraspirin , göbek iğnesi kan sulandırıcı olandan, decort, folik asit vardı fakat decortu yanlış doz alınca sitesimi arttırdı uyuyamıyordum bile kanamam oldu hemen ilave haftalık bir de depo protestan başlandı ve kortizona devam ettim bu sırada bebeğim gelişemedi bu kadar sitrese ve alındı malesef çok zor günlerdi benim için .Tedbir amaçlı ama dedim acaba herkeze bu ilaçlar veriliyor mu verilmeyince ne değişiyor ben tekrar nasıl dayanırım bilemiyorum tabi ilaç hatası vardı ama genede korku var içimde

Benim 3*2 eksofem , protestan günlük iğne , jel , koraspirin , göbek iğnesi kan sulandırıcı olandan, decort, folik asit vardı fakat decortu yanlış doz alınca sitesimi arttırdı uyuyamıyordum bile kanamam oldu hemen ilave haftalık bir de depo protestan başlandı ve kortizona devam ettim bu sırada bebeğim gelişemedi bu kadar sitrese ve alındı malesef çok zor günlerdi benim için .Tedbir amaçlı ama dedim acaba herkeze bu ilaçlar veriliyor mu verilmeyince ne değişiyor ben tekrar nasıl dayanırım bilemiyorum tabi ilaç hatası vardı ama genede korku var içimde

Bebeğin gelişememesi ilaçlardan kaynaklı olmayabilir canım. Benimde düşüğüm oldu, o aşılamaydı hiç ilaç kullanmıyordum.

Bebeğin gelişememesi ilaçlardan kaynaklı olmayabilir canım. Benimde düşüğüm oldu, o aşılamaydı hiç ilaç kullanmıyordum.
Valla canım şöyle diyim 0.50 olan doxa 8 mg almışım düşün artık kortizon yüklenmesi oldu zaten sitresli bir insanim ne bilim beni sağlığımı sonrasında da çok etkiledi yan etki çok yaşadım sonrasında atamadım aylarca ona bağlıyorum kendince ama gidip konuşucam kısmetse

canım bende bahçecide tedavi görüyorum ilk toplamam oldu 2. toplamadan sonra transferim olacak fikir edinebilirim bende önerilerinizden

canım bende bahçecide tedavi görüyorum ilk toplamam oldu 2. toplamadan sonra transferim olacak fikir edinebilirim bende önerilerinizden
Canım öncelikle Allah tamamına erdirsin bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim, valla görüşmüşsündür doktorunla bazı tedavide az ilaç veriliyor iyice sorgula doktorunla diyoloğun çok önemli sana uygun olanını seçecektir

😂 kuzumm bence biz birbirimizi çok sevdik 😂 heryerde karşılaşıyoruz ♥ benimki merak tüp bebek konularında hep varım galiba .. bu arada sen nasılsın ? Heycan ne durumda ? Saat kaçta yeğenimi verecekler ♥
Bence de öylee😍❤ İyi diyelim iyi olalım çok şükür halimize sen nasılsın? 🌸 Malum derdimiz aynı olunca takıldığımız konularda aynı oluyor😁 Yarın 13.30da klinikte ol dediler ama bakalım hemencik olur mu transfer 😁 hemen olmaz diye tahmin ediyorummm

Bence de öylee😍❤ İyi diyelim iyi olalım çok şükür halimize sen nasılsın? 🌸 Malum derdimiz aynı olunca takıldığımız konularda aynı oluyor😁 Yarın 13.30da klinikte ol dediler ama bakalım hemencik olur mu transfer 😁 hemen olmaz diye tahmin ediyorummm
O su olayını çok merak ediyorum 😂 iç iç bakalım.. ben asla su içip kalamam bi bardak bile içsem off 😂 senin adına bile gerildim şuan . Aklım sende haber et bana .. çok merak ediyorum yaaa ♥️♥️ Hakkında hayırlısı .. derdimiz bir ama inşallah sevincimizde bir olucak canım . Ben iyiyim galiba .. 😂 bakalım önümüzdeki ayı bekliyorum bende .. aklım orda hemen zaman geçsin istiyorum . Birde almaya şimdi Türkiyeden dönüşte karantina getirdi 14 günlük ne olacak nasık olacak bilmiyorum . Benim için sıkıntı yok ama eşim için . Aman ya 😂 bu çocuk çok stresli oldu ben sana söyliyim olmadan 9 doğurdum diye bilirim .

O su olayını çok merak ediyorum 😂 iç iç bakalım.. ben asla su içip kalamam bi bardak bile içsem off 😂 senin adına bile gerildim şuan . Aklım sende haber et bana .. çok merak ediyorum yaaa ♥♥ Hakkında hayırlısı .. derdimiz bir ama inşallah sevincimizde bir olucak canım . Ben iyiyim galiba .. 😂 bakalım önümüzdeki ayı bekliyorum bende .. aklım orda hemen zaman geçsin istiyorum . Birde almaya şimdi Türkiyeden dönüşte karantina getirdi 14 günlük ne olacak nasık olacak bilmiyorum . Benim için sıkıntı yok ama eşim için . Aman ya 😂 bu çocuk çok stresli oldu ben sana söyliyim olmadan 9 doğurdum diye bilirim .
İnan bende merak ediyorum sen su yazdıkça ben sıkışmaya başlıyorum o derece vahim benim durumumda😂 12.30dan sonra lavaboya girme 13.30da klinikte ol o saatten sonra 1 lt su iç dediler İnşallah kazasiz belasız atlatırım :KK48: Ya çok heyecanlıı az kaldı gelmene😍 Hayırlısı ile geçsin zaman dedigin gibi sevinclerimizde bir olsun insallah 👼🏻🌸 Karantina olayı sıkıntıymış ya dur bakalım belki 1 aya kural değişir 🤔
Vallahi sorma bebeler dünyada değilken nasıl sıkıntı stres çektirdi bize 😁 bi gelsinler popolarını ısıralım:rolleyes:

İnan bende merak ediyorum sen su yazdıkça ben sıkışmaya başlıyorum o derece vahim benim durumumda😂 12.30dan sonra lavaboya girme 13.30da klinikte ol o saatten sonra 1 lt su iç dediler İnşallah kazasiz belasız atlatırım :KK48: Ya çok heyecanlıı az kaldı gelmene😍 Hayırlısı ile geçsin zaman dedigin gibi sevinclerimizde bir olsun insallah 👼🏻🌸 Karantina olayı sıkıntıymış ya dur bakalım belki 1 aya kural değişir 🤔
Vallahi sorma bebeler dünyada değilken nasıl sıkıntı stres çektirdi bize 😁 bi gelsinler popolarını ısıralım:rolleyes:
Neğğğ 1 litremii dur sıkıştım senin yerine allahım. Asla dayanamam canım ben 1 bardaktan sonea 3 kez lavobaya gidiyorum 😂 birde o halde bişey iyicek rahime 🙄🙄senin yerine ben yaparım kardeşim 😂 sen kafana gakma . Ya 15 günde bir yenilenecek . Ya bürün avrupaya kaldırıldı italya ispanya dahil türkiyeye karantina dediler . 🤷‍ Ben işten çıktımya kuzum benim için sorun yok böylede gelriim eşim gelemez yine tek başıma kalırım annem gelirim dedi ama ben eşimi isterdim . Birde 1 hafta sonra zaten kan vermem lazım 14 karantinada nasıl olur onuda bilmiyorum 😂

Neğğğ 1 litremii dur sıkıştım senin yerine allahım. Asla dayanamam canım ben 1 bardaktan sonea 3 kez lavobaya gidiyorum 😂 birde o halde bişey iyicek rahime 🙄🙄senin yerine ben yaparım kardeşim 😂 sen kafana gakma . Ya 15 günde bir yenilenecek . Ya bürün avrupaya kaldırıldı italya ispanya dahil türkiyeye karantina dediler . 🤷‍ Ben işten çıktımya kuzum benim için sorun yok böylede gelriim eşim gelemez yine tek başıma kalırım annem gelirim dedi ama ben eşimi isterdim . Birde 1 hafta sonra zaten kan vermem lazım 14 karantinada nasıl olur onuda bilmiyorum 😂
Aynı valla bende senin gibiyim nasıl olcak bilmiyorum 😂😂 birde karından ultrason yapacaklar transfer anında. Oraya baskı uygulayacaklar sonuçlarına da katlanırlar ne diyim 😜 Hay allah dur bakalım ya bence kalkar olmadı dediğin gibi annenle beraber gidersiniz. Eşinle olman daha iyi olurdu insan kendini daha rahat hisseder tedavi ikinizin olduğu için. Ama olamayacaksa da yapacak birşey yok bir şekilde çözülecek bu mevzu da. Bi an önce gelsin önümüzdeki ay 😁

Aynı valla bende senin gibiyim nasıl olcak bilmiyorum 😂😂 birde karından ultrason yapacaklar transfer anında. Oraya baskı uygulayacaklar sonuçlarına da katlanırlar ne diyim 😜 Hay allah dur bakalım ya bence kalkar olmadı dediğin gibi annenle beraber gidersiniz. Eşinle olman daha iyi olurdu insan kendini daha rahat hisseder tedavi ikinizin olduğu için. Ama olamayacaksa da yapacak birşey yok bir şekilde çözülecek bu mevzu da. Bi an önce gelsin önümüzdeki ay 😁
Tbende öyle düşünüyorum biliyormusun arrık sonuçlarına katlansınlar 😂 ben napayım 😂 elimde değil asla dayanamam 😂 benim su içme anlayışım biraz fafklı 😏mağlesef vucüt alışık değil . Evet kuzum inşallah değişir karanrına olayı 😞 bencede bi an önce gelsin 😂

Tbende öyle düşünüyorum biliyormusun arrık sonuçlarına katlansınlar 😂 ben napayım 😂 elimde değil asla dayanamam 😂 benim su içme anlayışım biraz fafklı 😏mağlesef vucüt alışık değil . Evet kuzum inşallah değişir karanrına olayı 😞 bencede bi an önce gelsin 😂
Aynen öyle valla. Şimdi yoldayız gidiyoruz bakalım nasıl geçecek süreç. İnşallah güzelce atlatırım 😁
Seninde hakkında hayırlısı olsun kuzucum🌸

Kızlar inanın çok kafam karışık ,kortizon var içinde bir de yanlış doz alınmışım büyük ihtimal ondan gelişmedi bebek çok geldi hepsi bana gelişsin diye beklerken iyice şiştim boyun yuz bölgesi bide yüklü progestan anlamadım.Hani özel bir durumum olsa söylerlerdi neden bukadar yüklü ilaç sorduğum zaman birşey yapmaz bu dozlar dediler.Şimdi de son bir embriyom var kafam çok karışık daha az kullanan hatta kan sulandırıcı göbek iğnesi olmayan var anlamadım maddi olarak da çok külfetli oluyor bu kadar ilaç ne yapıyım bilmiyorum
Canım doktorlar her kadının değerine göre veriyor ilaçları genel bir ilaç uygulaması değil sonuçta eğer doktoruna güveniyorsan o ne veriyorsa o şekilde kullan. Ben de günde 4 tane estrofem, sabah akşam crinone jel,geceleri Progestan 200 mg fitil kullanıyorum

Back
X