Estrofem transfer sonrası da devam yaniestrofem crinone jel coraspirin clexane progestan endol bi de vitaminlerr
evet devam canımEstrofem transfer sonrası da devam yani
Sizin ne zaman oldu transferevet devam canım
Hayırlı olsun inşallah11haziranda olduu
Estrofem (günde 3 adet, aynı anda),progestan fitil (günlük 6 tane) ,claxane iğne (sabah ve akşam),coraspin,prednol.Merhaba arkadaşlar embriyo transferi sonrası hangi ilaçları kullandınız?
Baya ilac varmisEstrofem (günde 3 adet, aynı anda),progestan fitil (günlük 6 tane) ,claxane iğne (sabah ve akşam),coraspin,prednol.
Siz transfer oldunuz muBaya ilac varmis
Progestan kapsulMerhaba arkadaşlar embriyo transferi sonrası hangi ilaçları kullandınız?
İlk transferim 3. Gün taze embriyoydu, mayıs ayında oldu ama gebelik gerçekleşmedi.2. Transferim 6. Gün dondurulmuş blastosist embriyosu bir bu ayın sonunda transfer edilecek.Siz transfer oldunuz mu
Hayırlı olsun bende bugün gittim kan tahlili verdim iyi çıktı ilaç verdi Dr 5 tane 19 haziran da transfer olacakİlk transferim 3. Gün taze embriyoydu, mayıs ayında oldu ama gebelik gerçekleşmedi.2. Transferim 6. Gün dondurulmuş blastosist embriyosu bir bu ayın sonunda transfer edilecek.
Sana da hayırlı olsun canım, ben de 17 Haziran kontrole gideceğim sanırım tahliller yapılıp transfer gününe karar verilecek.Hayırlı olsun bende bugün gittim kan tahlili verdim iyi çıktı ilaç verdi Dr 5 tane 19 haziran da transfer olacak
Progestan, prednol, corasprin bide folik asit sadece.Merhaba arkadaşlar embriyo transferi sonrası hangi ilaçları kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?