Pesperuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2019 1.781 2.054 133 40 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #61 esinesines .!.: Sağolun Daha önce bende progestan iğne başlamıştım bu sefer vermediler hayırlısı Allah büyüktür Genişletmek için tıkla... Endişelenme bende ilk tedavimde kullanmamıştım,crinone jelde progesteron takviyesi doktorun ilerleyen zamanda ihtiyaç olursa başlatır iğneye de
esinesines .!.: Sağolun Daha önce bende progestan iğne başlamıştım bu sefer vermediler hayırlısı Allah büyüktür Genişletmek için tıkla... Endişelenme bende ilk tedavimde kullanmamıştım,crinone jelde progesteron takviyesi doktorun ilerleyen zamanda ihtiyaç olursa başlatır iğneye de
A adek81 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2019 54 40 3 39 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #62 günde 3 kere progestan fitil, estrofem ve prednolüm vardı ama doktorum yumurtalıklarım aşırı şişince prednolü kesti. diğer ikisine devam ediyorum....
günde 3 kere progestan fitil, estrofem ve prednolüm vardı ama doktorum yumurtalıklarım aşırı şişince prednolü kesti. diğer ikisine devam ediyorum....
Pesperuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2019 1.781 2.054 133 40 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #63 adek81 .!.: günde 3 kere progestan fitil, estrofem ve prednolüm vardı ama doktorum yumurtalıklarım aşırı şişince prednolü kesti. diğer ikisine devam ediyorum.... Genişletmek için tıkla... Prednol bağışıklık baskılayıcı 4 ya da 5 gün kullanılıyor tedavilerde
adek81 .!.: günde 3 kere progestan fitil, estrofem ve prednolüm vardı ama doktorum yumurtalıklarım aşırı şişince prednolü kesti. diğer ikisine devam ediyorum.... Genişletmek için tıkla... Prednol bağışıklık baskılayıcı 4 ya da 5 gün kullanılıyor tedavilerde
E esinesines Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2019 69 37 38 43 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #64 Pesperuu .!.: Endişelenme bende ilk tedavimde kullanmamıştım,crinone jelde progesteron takviyesi doktorun ilerleyen zamanda ihtiyaç olursa başlatır iğneye de Genişletmek için tıkla... Cumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum
Pesperuu .!.: Endişelenme bende ilk tedavimde kullanmamıştım,crinone jelde progesteron takviyesi doktorun ilerleyen zamanda ihtiyaç olursa başlatır iğneye de Genişletmek için tıkla... Cumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum
Pesperuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2019 1.781 2.054 133 40 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #65 esinesines .!.: Cumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum Genişletmek için tıkla... Heyecanlanmaz mı insan o kadar zor süreçler yaşıyoruz ki benimde ilk deneme başarısızdı ikincide olumlu oldu inşallah sizinde olumlu olur
esinesines .!.: Cumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum Genişletmek için tıkla... Heyecanlanmaz mı insan o kadar zor süreçler yaşıyoruz ki benimde ilk deneme başarısızdı ikincide olumlu oldu inşallah sizinde olumlu olur
S Sezsnk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2017 224 75 98 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #66 esinesines .!.: Cumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım inşallah pozitif olur
esinesines .!.: Cumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım inşallah pozitif olur
E esinesines Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2019 69 37 38 43 6 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #67 Çok sağolun iyi dilekleriniz için Moral oluyor gerçekten... Allah gönlünüze göre versin
Derya Karademir Derya Karademir Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 106 30 298 45 İstanbul 6 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #68 esinesines .!.: Cumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne göre versin canim . Güzel düşün güzel olsun .stres sikinti yapma insaallah sevindirici haberi alirsin
esinesines .!.: Cumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne göre versin canim . Güzel düşün güzel olsun .stres sikinti yapma insaallah sevindirici haberi alirsin
E esinesines Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2019 69 37 38 43 6 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #69 Derya Karademir .!.: Allah gönlüne göre versin canim . Güzel düşün güzel olsun .stres sikinti yapma insaallah sevindirici haberi alirsin Genişletmek için tıkla... Sağolun, siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
Derya Karademir .!.: Allah gönlüne göre versin canim . Güzel düşün güzel olsun .stres sikinti yapma insaallah sevindirici haberi alirsin Genişletmek için tıkla... Sağolun, siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
maldelmor Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2018 3.264 2.378 83 36 7 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #70 yarın transfer günüm dua edın kızlar
S Sezsnk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2017 224 75 98 7 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #71 maldelmor .!.: yarın transfer günüm dua edın kızlar Genişletmek için tıkla... İnşallah pozitif olur sonuç
maldelmor .!.: yarın transfer günüm dua edın kızlar Genişletmek için tıkla... İnşallah pozitif olur sonuç
maldelmor Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2018 3.264 2.378 83 36 7 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #72 Sezsnk .!.: İnşallah pozitif olur sonuç Genişletmek için tıkla... inş cnm
Pesperuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2019 1.781 2.054 133 40 7 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #73 maldelmor .!.: yarın transfer günüm dua edın kızlar Genişletmek için tıkla... İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun dualarımız seninle..
maldelmor .!.: yarın transfer günüm dua edın kızlar Genişletmek için tıkla... İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun dualarımız seninle..
E Evrenevren Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2021 18 2 6 43 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #74 Taze embriyomu yoksa dondurulmuş embriyomu dan oldu ikizleriniz Allah bağışlasın