Endişelenme bende ilk tedavimde kullanmamıştım,crinone jelde progesteron takviyesi doktorun ilerleyen zamanda ihtiyaç olursa başlatır iğneye deSağolunDaha önce bende progestan iğne başlamıştım bu sefer vermediler hayırlısı Allah büyüktür
Prednol bağışıklık baskılayıcı 4 ya da 5 gün kullanılıyor tedavilerdegünde 3 kere progestan fitil, estrofem ve prednolüm vardı ama doktorum yumurtalıklarım aşırı şişince prednolü kesti. diğer ikisine devam ediyorum....
Cumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorumEndişelenme bende ilk tedavimde kullanmamıştım,crinone jelde progesteron takviyesi doktorun ilerleyen zamanda ihtiyaç olursa başlatır iğneye de
Heyecanlanmaz mı insan o kadar zor süreçler yaşıyoruz ki benimde ilk deneme başarısızdı ikincide olumlu oldu inşallah sizinde olumlu olurCumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif olurCumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum
Allah gönlüne göre versin canim . Güzel düşün güzel olsun .stres sikinti yapma insaallah sevindirici haberi alirsinCumartesi günü transfer olacak ister istemez heyecanlanıyorum
Sağolun, siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahAllah gönlüne göre versin canim . Güzel düşün güzel olsun .stres sikinti yapma insaallah sevindirici haberi alirsin
İnşallah pozitif olur sonuçyarın transfer günüm dua edın kızlar
inş cnmİnşallah pozitif olur sonuç
İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun dualarımız seninle..yarın transfer günüm dua edın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?