Embriyo transferi sonrası ilaçlar

Herkesin ihtiyac duydugu ilaclar farkli. Ben doktorum ne derse sorgulamadan ok. Diyorum cunku guveniyorum..
Deltacortil yada prednol operasyon sonrasi diye verildi. Bazi doktorlar gerek gormuyor olabilir. Progestaninda degisik isimde olanlari var. Ignemin adi farkliydi ama etken ayni.

Bide ben transferden sonra bisey hissettmedim 11. Haftadayim hala pek bisey hissetigimi soyleyemem. Ara ara kasik batmasi kasik agrisi.. mide de rahatsizlik. Zaman zaman Halsizlik uyku

doktorumun bana verdıgı ılaclar estrofem sabah öğle ve akşam
Crınone sabah akşam
Prenatal life günde 1 tane
Coraspin günde 1 tane ıgne yok sizde farklı ılaclarda var neden
Bana da Progestan fitil coraspin prednol verdi prolutex igne verdimi ama sadece 1 gün yapılan transferden birgün önce dedi hemsire

Progestan iğne
Oksapar iğne
Coraspin
Prednol
Nomesis plus
Glifor
Tetradox
Neu folid
Estrofem
Crinone jel
Prograf
Euthrox

Transfer sonrası çok sabır gerektiren bir süreç başlıyor özellikle ilaç ve iğnelerden çok bunalmıştım Allah yardımcınız olsun inşallah bebekleriniz sıkı sıkı tutunsun

Merhaba,ne zamandır tiroid hastasısınız?Ben yaklaşık 10 yıldır Haşimato hastasıyım.Tsh değerim ilk transferimde 2.55’di.Bu hafta tekrar test yaptıracağım.Doktorunuz tiroid ve tüp bebek ile ilgili farklı bilgiler verdi mi?

Tiroid hakkında bilgi vermedi yani değerin normalin biraz üstünde dedi sadece benimde transfer zamanı son kontroller yapıldığında tsh ım 3.28 çıktı ama herhangi bir hastalıktan bahsetmedi
2 hafta önce tekrar test yapıldı normal şuanda değerim ama ilacı kullanmaya devam ediyorum hala

Anladım belki gebeliğe bağlıdır sizin yükselme.Aynı durumda değiliz gibi görünüyor.Çok teşekkür ederim.

Anladım belki gebeliğe bağlıdır sizin yükselme.Aynı durumda değiliz gibi görünüyor.Çok teşekkür ederim.

Gebelikten dolayı değil söylediğim gibi transfer daha olmadan yüksek çıktı ve ilaç kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktırmadan devam ettik. Rica ederim

İnşallah bende haftaya çarşamba günü transfer olacağım 19 haziranda

İnşallah bende haftaya çarşamba günü transfer olacağım 19 haziranda

Hakkınız da hayırlısı olsun tutacak mı diye hiç strese kapılmayın transferin 2.günü bulantılarım başlamıştı meğersem böbrek kumu döküyormuşum sancılı kusmalı günler geçirdim hiç tutacağından umudum yoktu ama nasibi varsa oluyormuş

Merhaba,bugün transfer öncesi son kontrolüm vardı.Hali hazırda kullandığım ilaçlara transfere kadar günde 1 adet,iki ampül Progestan iğne eklendi.En son sanırım 4-5 yaşında kalçadan iğne yaptırmıştım.Onu da hatırlamıyorum zaten.İğne fobim inanılmaz seviyelerde ne yazık ki.Önceki transferimde bu korkumdan dolayı fitil kullanmıştım.Çok ağrılı ve acılı bir iğne olduğunu okudum.Siz kullanırken bir sorun yaşadınız mı?

Eger maddi durumunuz iyiyse ve yapabilirim diyosaniz gobekten olanini alin .. ama tabi once doktorunuza sorun.. yoksa yapicak bisey yok fitile takviye olarak igne veriliyor zaten

Merhaba. Progestan bebeğin tutunmasını sağlıyor en etkili de kalçadan olanı benimde inanılmaz iğne fobim vardı ama mecbur alışıyoruz hergün kullandım zaten bir süre sonra alışıyorsunuz progestan çok yağlı bir iğne yaptırdıktan sonra mutlaka kalça üzerinde 2 dk kadar ovalayıp ilacı dağıtın yoksa minik bezeler morarma olabiliyor buda canınızı acıtır.
Bunun dışında bir sıkıntı yaşamadım.

Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım sayenizde.

Selam bende 16.00 da transferimi oldum.geri sayım başladı yine hepimizin gönlünce olsun

Hayırlı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin transfer zormu? Benimde yarın saat13.30 da
2. Transferim ilkinde az su içtiğim için iğne yaptılar çabuk su aşağı insin diye.bu sefer su içtim çok daha kolay ve kısa sürdü.1 saat önceden 1 1.5 litre içmelisin

2. Transferim ilkinde az su içtiğim için iğne yaptılar çabuk su aşağı insin diye.bu sefer su içtim çok daha kolay ve kısa sürdü.1 saat önceden 1 1.5 litre içmelisin

Evet hemşire aradı bugün gelmeden 1 lt su için dedi peki spekulum acıtıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…