• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

embriyo transferi sonrası şiddetli ağrı

dilaramilara

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
80
25
8
29
herkese merhaba. sizlere şunu sormak istiyordum. 3 gün önce (transferin 6. günü) tüp bebek yöntemiyle hamile olduğumu öğrendim.
7. gün betahcg: 71
8.gün 100 çıktı

yarın tekrar kan alınacak . beta hcglerim normalmiş şimdilik öyle dedi doktorum. ama benim bıçak saplanır gibi şiddetli sancılarım oluyor gün içinde 4-5 defa. aynı durumu yaşayan var mı? lütfen bana ışık olur musunuz lütfen 🙏

Aynısı bende de oluyordu bebek tutunduğu için demişti drum. Ve gece inanılmaz bel ağrılarım oluyordu

Aynısı bende de oluyordu bebek tutunduğu için demişti drum. Ve gece inanılmaz bel ağrılarım oluyordu
hamileliğiniz sağlıklı geçmiştir umarım :) ağrılarınız ne kadar sürede kesildi? ben sancılarımın korkusundan uyku uyuyamıyorum çünkü:((

hamileliğiniz sağlıklı geçmiştir umarım :) ağrılarınız ne kadar sürede kesildi? ben sancılarımın korkusundan uyku uyuyamıyorum çünkü:KK43:(
Ağrılar sonrası lekelerim oldu dr Birşey olmaz dedi keşke yat dinlen deseydi sonrasında düşük yaptım :(

kızlar betahcg değerlerim transfer sonrası

7. gün 71.1
9. gün 156.1

sizce nasıll? ben iyi diye mutluyum ama doktor 48 saat sonra tekrar istedi.. anlayamıyorum of :(

Back
X