• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi sonrası üşüme titreme sonrada sıcak basma oldu ama ateşim olmadı

Hiç endişelenmeyin. Yaşanılan süreç hiç kolay değil, psikolojik olması kuvvetle muhtemel.
Covid zaten öyle anlaşılmadan atlatılacak bir hastalık değil, buna emin olun. Bu süreçte stresten uzak durun, bol su ve avokado tüketin 🙏 sonucunuzu bildirirsiniz🎈🎈
İnşalllah çok teşekkür ederim valla insanı rahatlatıyor sizlerle konuşmak teşekkür ederim 💓💓

Merhaba canım çok şükür canım pozitif yarın keseyi görmeye gidicem İnşallah keseyide görürüm🤲sende tüp bebek yaptın canım?
Ay maşallah çok şükür rabbım saglıkla ilerlemeyı nasıp etsın 🤲banada dua edın inşallah bu üçüncü denemem bugün sekızıncı günüm. Bende bugün bırden bir terleme usume geldi atesım yoktu ama bırden su gbı olup gerı usuyordum yazınızı o yüzden gördüm benm gıbı olan varmı dıye bakarken. İki denemede böyle bişe yaşamadım bunda böyle oldu

Ay maşallah çok şükür rabbım saglıkla ilerlemeyı nasıp etsın 🤲banada dua edın inşallah bu üçüncü denemem bugün sekızıncı günüm. Bende bugün bırden bir terleme usume geldi atesım yoktu ama bırden su gbı olup gerı usuyordum yazınızı o yüzden gördüm benm gıbı olan varmı dıye bakarken. İki denemede böyle bişe yaşamadım bunda böyle oldu
Benimde 3cü denememdi canım Ay Hadi İnşallah bebişin tutunmuşdur canım İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım bana da haber ver

Bende okudum canım çok kişide oluyormuş aynı böyle hatta 7ci 8ci günde çok oluyor sonuç pozitif oluyor İnşallah senin de öyledir 😊

Benimde 3cü denememdi canım Ay Hadi İnşallah bebişin tutunmuşdur canım İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım bana da haber ver
İnşallah kesın yazsrım test günüm pazartesı inşallah tutunmuştur

Bende okudum canım çok kişide oluyormuş aynı böyle hatta 7ci 8ci günde çok oluyor sonuç pozitif oluyor İnşallah senin de öyledir 😊
İnşallah benim de öyle olmuştur rabbım nasıbımde yoksa bıle ikram etsın diyorum artık çok yoruldum umarım son olur

Canım kramp falan Oluyormu? Adet sancısı gibi sancılar kramp
Arada bir oluyor canm ama şiddetli degıl arada gelıp gıdıyor 6. Gün sağ tarafta bir kramp oldu o agrıyla uyandım sabah altıda onun dısında öyle dçsıddetlı olmuyor. Bu arada senın hastane nere canm

Arada bir oluyor canm ama şiddetli degıl arada gelıp gıdıyor 6. Gün sağ tarafta bir kramp oldu o agrıyla uyandım sabah altıda onun dısında öyle dçsıddetlı olmuyor. Bu arada senın hastane nere canm
Canım ben İstanbul da Bahçeciye gidiyorum test yaptın mı canım?

Canım ben İstanbul da Bahçeciye gidiyorum test yaptın mı canım?
Yok canm yaoçpmadım daha pazartesı test günüm hıc idrar falan yapmadım testım var ama yapmıcam pazartesı inşallah Hayırlı haberler alırsam o bana yeter🤲🤲🤲😢

Yok canm yaoçpmadım daha pazartesı test günüm hıc idrar falan yapmadım testım var ama yapmıcam pazartesı inşallah Hayırlı haberler alırsam o bana yeter🤲🤲🤲😢
İnşallah canım İnşallah dualarım seninle senin gibi bekleyen Her kesle İnşallah pozitif çıkar canım 🤲🤲

Günaydın canım tahlil yaptın mı? Ne oldu? İnşallah güzel haber verirsin merakla bekliyorum 😍
Dualarda unutma canm kan verdim geldım sonucun e nabıza dusmesını beklıyorum saat on gibı verdım kanı iğne ilaçlar vardı sabah anca o sate ksldım vala inşallah güzel haberler verebılırım🤲🤲 çok heyecanlıyım çok asırı

Back
X