- 23 Mayıs 2019
- 27
- 26
- 38
- 32
Amin inşallah darısı sizlerin başına inşallah tez vakitte pozitif haberi alırsınız inşallahAy ne güzel inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Yaa ayyy ne guzel yaa tutturmussunBazı lekelenmeler tutma belirtisi olabiliyor tabiki ama uyku olması çok normal aldığımız ilaçlar uyku yapıyor ve kendimizi uykuya veriyoruz güzel düşün ve herşey çok güzel olsun minik mucizeniz inşallah tutunmuştur size benimde 4. Denemde oldu çok şükür
saallah canim benim nerde varsa Rabbim elimizi bos cevirmesin ne diyimTutmamış olsa bile Bi sonraki adetinde atılıyor embriyo. Öyle düşük olmuş gibi hemen gelmiyor
İnşallah poztiftir yanılmayız
Aminnnn inşallah hepiniz pozitif haberi alırsınız rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaa ayyy ne guzel yaa tutturmussunRabbim bize de nasip eylesin
Agzin bal yesinAmin inşallah darısı sizlerin başına inşallah tez vakitte pozitif haberi alırsınız inşallah
Ben birinci gunundeyim dahaMrb embriyo transferi 6.gününde olan var mı nasıl gidiyor sizinde adet sancısı gibi ara ara gelen sancınız var mı
Hm desene senin daha çok varBen birinci gunundeyim daha
Kiz canim kiyamam yaaa ay hayirli olsun insaallah. Kucuk kuzun sana tutunur dilerim Rabbim den.9 gunu nasil gecirdim ben bilemiyorum. Seninki de su gibi aksinBen birinci gunundeyim daha
Yok kız yapmaKiz canim kiyamam yaaa ay hayirli olsun insaallah. Kucuk kuzun sana tutunur dilerim Rabbim den.9 gunu nasil gecirdim ben bilemiyorum. Seninki de su gibi aksinDAYANAMIYORUUUUUMMMM ERKEN GEBELIK TESTI ALIP YAPASIM VAAAAARRRRRRRRRRR
Valla canim simdi nobetci eczaneyi aradim 1 haftayi gecince cikiyor dedi. Dayanmaya calisacagim dayanamazsam ya Allah diyip dalacagimYok kız yapmarahat dur bekle gününü bende sabırsızlanıyorum... Sonu hüsran olacak diye çok korkuyorum onun için bi yandan hiç test yapasım yok.
Sizde temizlik falan yapıyor musunuz yoksa hep dinleniyor musunuz? süpürge, toz alma, bulaşık yıkama yemek yapma falan gibi şeyler...
Bu arada hic korkma. Tum dunyaya gelicek olan kisilerin ruhlari yaratilmis durumda. Levhi mahfuzda bekliyorlar.Hepsi sirasi gelince dunyaya cikip geliyor. Sana da evlat bicildiyse bekliyordur o veya bu sebebe bagli cikip gelicek. Bizim tek gorevimiz dua etmek ve sebeplere sarilmak. Baska yapabilecegimiz ne var ki. Bendede hafif tedirginlik var tabiki ama hic korkmuyorum. Rabbim in verdigi nimet vermedigi hikmettir. Gonul ister ki olsun tabiki şerse de hayra donup olsun. Ama teslim olmak zorundayiz belli yere kadar gucumuz yetiyor. 2. Gun embriyosu konup tutan 5. Gun 1. Kalite embriyo konup tutmayanlar gordum. Bunun tek aciklamasi Allah u Teala nin takdiri. Rahat ol. Teslim ol zaten mutlu olursun.Yok kız yapmarahat dur bekle gününü bende sabırsızlanıyorum... Sonu hüsran olacak diye çok korkuyorum onun için bi yandan hiç test yapasım yok.
Sizde temizlik falan yapıyor musunuz yoksa hep dinleniyor musunuz? süpürge, toz alma, bulaşık yıkama yemek yapma falan gibi şeyler...
Valla ben transferden sonra 1 saat dinlendim daha sonra 3 saatlik yola çıktım, araba da ticari olduğu için ne kadar da yavaş git desem illaki çukur olan yerlerde falan sarsılıyordu baya, inşallah o gün bşşy olmamıştır, halbuki ilk gün çok önemli keşkee orda kalsaydım diyorum ama son pişmanlık fayda etmez.Valla canim simdi nobetci eczaneyi aradim 1 haftayi gecince cikiyor dedi. Dayanmaya calisacagim dayanamazsam ya Allah diyip dalacagimdoktor ilk 3 gun istirahat et sonra gidip gezip tozabilirsin demisti. Ben 2 gun guc bela dinlendim 3. Gun zaten yola cikmak zorunda kaldik. Esim arabayi dikkatli kullandi sarsilmadan geldik hamdolsun. Simdi annem var. Efos sarfedilebilecek isleri annem yapiyor. Ben ayakta kendime gore bi seyler yapiyorum. Dun pazara gittim evvelsi gun markete. Cok fazla yatinca kan dolasimi durdugu icin tutunma zorlasiyormus. O yuzden fazla yormadan kendimi hareket ediyorum.
Ne güzel konuştunBu arada hic korkma. Tum dunyaya gelicek olan kisilerin ruhlari yaratilmis durumda. Levhi mahfuzda bekliyorlar.Hepsi sirasi gelince dunyaya cikip geliyor. Sana da evlat bicildiyse bekliyordur o veya bu sebebe bagli cikip gelicek. Bizim tek gorevimiz dua etmek ve sebeplere sarilmak. Baska yapabilecegimiz ne var ki. Bendede hafif tedirginlik var tabiki ama hic korkmuyorum. Rabbim in verdigi nimet vermedigi hikmettir. Gonul ister ki olsun tabiki şerse de hayra donup olsun. Ama teslim olmak zorundayiz belli yere kadar gucumuz yetiyor. 2. Gun embriyosu konup tutan 5. Gun 1. Kalite embriyo konup tutmayanlar gordum. Bunun tek aciklamasi Allah u Teala nin takdiri. Rahat ol. Teslim ol zaten mutlu olursun.
Bak bir tanidigim koydurdu geldi kimseyi istemedi yanina. Bir oncekinde camis gibi yattim dedi negatifi aldim dedi yalniz basina evde perde yikadi takti cikardi aklina ne gelirse iste. Simdi kucaginda bebisi. Demekki neymis onunla alakasi yok. Olacaksa olur olmayacaksa sebepsiz olmaz. Sakin uzulme bak inan bana. Vefasiz hayirsiz evlattansa olmasin daha iyi.Valla ben transferden sonra 1 saat dinlendim daha sonra 3 saatlik yola çıktım, araba da ticari olduğu için ne kadar da yavaş git desem illaki çukur olan yerlerde falan sarsılıyordu baya, inşallah o gün bşşy olmamıştır, halbuki ilk gün çok önemli keşkee orda kalsaydım diyorum ama son pişmanlık fayda etmez.
İnanıyorum sana o zamanBak bir tanidigim koydurdu geldi kimseyi istemedi yanina. Bir oncekinde camis gibi yattim dedi negatifi aldim dedi yalniz basina evde perde yikadi takti cikardi aklina ne gelirse iste. Simdi kucaginda bebisi. Demekki neymis onunla alakasi yok. Olacaksa olur olmayacaksa sebepsiz olmaz. Sakin uzulme bak inan bana. Vefasiz hayirsiz evlattansa olmasin daha iyi.
Yok canim vallahi heyecanlanmadim degil. Ama ne cikarsa artik bahtimiza. Hemen yazarim insaallahAaaanegatif çıksa bile hiç umursama ama sonucu da söyle bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?