Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa ayyy ne guzel yaa tutturmussun Rabbim bize de nasip eylesin

In
Tutmamış olsa bile Bi sonraki adetinde atılıyor embriyo. Öyle düşük olmuş gibi hemen gelmiyor
İnşallah poztiftir yanılmayız
saallah canim benim nerde varsa Rabbim elimizi bos cevirmesin ne diyim

Ben birinci gunundeyim daha
Kiz canim kiyamam yaaa ay hayirli olsun insaallah. Kucuk kuzun sana tutunur dilerim Rabbim den.9 gunu nasil gecirdim ben bilemiyorum. Seninki de su gibi aksin DAYANAMIYORUUUUUMMMM ERKEN GEBELIK TESTI ALIP YAPASIM VAAAAARRRRRRRRRRR

Kiz canim kiyamam yaaa ay hayirli olsun insaallah. Kucuk kuzun sana tutunur dilerim Rabbim den.9 gunu nasil gecirdim ben bilemiyorum. Seninki de su gibi aksin DAYANAMIYORUUUUUMMMM ERKEN GEBELIK TESTI ALIP YAPASIM VAAAAARRRRRRRRRRR
Yok kız yapma rahat dur bekle gününü bende sabırsızlanıyorum... Sonu hüsran olacak diye çok korkuyorum onun için bi yandan hiç test yapasım yok.
Sizde temizlik falan yapıyor musunuz yoksa hep dinleniyor musunuz? süpürge, toz alma, bulaşık yıkama yemek yapma falan gibi şeyler...

Valla canim simdi nobetci eczaneyi aradim 1 haftayi gecince cikiyor dedi. Dayanmaya calisacagim dayanamazsam ya Allah diyip dalacagim doktor ilk 3 gun istirahat et sonra gidip gezip tozabilirsin demisti. Ben 2 gun guc bela dinlendim 3. Gun zaten yola cikmak zorunda kaldik. Esim arabayi dikkatli kullandi sarsilmadan geldik hamdolsun. Simdi annem var. Efos sarfedilebilecek isleri annem yapiyor. Ben ayakta kendime gore bi seyler yapiyorum. Dun pazara gittim evvelsi gun markete. Cok fazla yatinca kan dolasimi durdugu icin tutunma zorlasiyormus. O yuzden fazla yormadan kendimi hareket ediyorum.

Bu arada hic korkma. Tum dunyaya gelicek olan kisilerin ruhlari yaratilmis durumda. Levhi mahfuzda bekliyorlar.Hepsi sirasi gelince dunyaya cikip geliyor. Sana da evlat bicildiyse bekliyordur o veya bu sebebe bagli cikip gelicek. Bizim tek gorevimiz dua etmek ve sebeplere sarilmak. Baska yapabilecegimiz ne var ki. Bendede hafif tedirginlik var tabiki ama hic korkmuyorum. Rabbim in verdigi nimet vermedigi hikmettir. Gonul ister ki olsun tabiki şerse de hayra donup olsun. Ama teslim olmak zorundayiz belli yere kadar gucumuz yetiyor. 2. Gun embriyosu konup tutan 5. Gun 1. Kalite embriyo konup tutmayanlar gordum. Bunun tek aciklamasi Allah u Teala nin takdiri. Rahat ol. Teslim ol zaten mutlu olursun.

Valla ben transferden sonra 1 saat dinlendim daha sonra 3 saatlik yola çıktım, araba da ticari olduğu için ne kadar da yavaş git desem illaki çukur olan yerlerde falan sarsılıyordu baya, inşallah o gün bşşy olmamıştır, halbuki ilk gün çok önemli keşkee orda kalsaydım diyorum ama son pişmanlık fayda etmez.

Ne güzel konuştun aynn öyle herşey nasip nasipte varsa olur. Benimde 5. Gün 1.kalite embriyo transferi oldu 2 tane bakalım nasip kısmet İnşallah herkesin pozitif olur

Bak bir tanidigim koydurdu geldi kimseyi istemedi yanina. Bir oncekinde camis gibi yattim dedi negatifi aldim dedi yalniz basina evde perde yikadi takti cikardi aklina ne gelirse iste. Simdi kucaginda bebisi. Demekki neymis onunla alakasi yok. Olacaksa olur olmayacaksa sebepsiz olmaz. Sakin uzulme bak inan bana. Vefasiz hayirsiz evlattansa olmasin daha iyi.

İ
İnanıyorum sana o zaman hepimize Allah hayırlı evlat nasip etsin, hayırlı değilse olmasın zaten.

Merakli taze esim gitti almaya dayanamadi. Erken gebelik testi alma dedim gitti valla. Bende dedim ki madem israr ettin al o zaman

Aaaanegatif çıksa bile hiç umursama ama sonucu da söyle bize
Yok canim vallahi heyecanlanmadim degil. Ama ne cikarsa artik bahtimiza. Hemen yazarim insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…