Merhaba aynı şekilde ilaçlar sizden farklı dekort kullanıyorum ben bide enox 6 kullanıyorum iğne Progestan. Göbek etrafımda morluklar oluştu önceden olmuyordu normal dedi doktorumMrb kadınlar ilaç konusunda sizi merak ediyorum neler kullanıyorsunuz şu an transfer sonrasında? Ben folik asit, estrofem, coraspin, progestan kullanıyorum hap olarak, İğne olarak ta axeparin 4000 10 gün boyunca göbeğime ve proluton 4 günde bir kalçaya.
Daha yeni ya pek bı belırtı yok gbı canımİnşallah canım sizde belirti varmı peki
Ben altıncı gün ikinci çizgiyi görmüştüm netliği iyiydi belki sizde bugün test yapsanız çıkarEvet gerçekten günler geçmiyor benim 6 gün oldu daha 6 gün var nasıl dayanırım
Hemen çıkar 9. Günde benim 6. Gün net olarak çıkmıştıKiz canim kiyamam yaaa ay hayirli olsun insaallah. Kucuk kuzun sana tutunur dilerim Rabbim den.9 gunu nasil gecirdim ben bilemiyorum. Seninki de su gibi aksinDAYANAMIYORUUUUUMMMM ERKEN GEBELIK TESTI ALIP YAPASIM VAAAAARRRRRRRRRRR
Anladım canım yok transferin ilk günleri oldumu benim 3.gunu hissetmem gerekiomu bişe onu anlamya calisiorumDaha yeni ya pek bı belırtı yok gbı canım
Canim ben senin bı kaç gün oldu sanmıştım transferin ondan öyle dedimBen progestan iğne oluyorum kızlar kalçalarımın ağrısından uzerıne oturamıyorum bıle iğne çok yağlıymış hemşire oturma yuruyuş yap dedı ama daha dun transfer oldu çok ayaga kalkmak da ıstemıyorum napıcam şaşırdım hep çürüdü.. ayrıca fıtıl olarak progestan kullanıyorum esrofem corasprım folıc-1 kullanıyorum
Cikti cikti... ama niyeyse inanamiyorumHemen çıkar 9. Günde benim 6. Gün net olarak çıkmıştı
Aaaa öyle mi benim yarın 8 oluyor yarın yapsam mı bende acaba ama çıkmazsa üzülürüm korkuyorum, test gününe kadar test yapmayın diyorlarBen altıncı gün ikinci çizgiyi görmüştüm netliği iyiydi belki sizde bugün test yapsanız çıkar
Evet benim de kalçalar öyle 4 günde bir olmasına rağmen 8 gün önceki vurduğum taraf hala ağrıyorBen progestan iğne oluyorum kızlar kalçalarımın ağrısından uzerıne oturamıyorum bıle iğne çok yağlıymış hemşire oturma yuruyuş yap dedı ama daha dun transfer oldu çok ayaga kalkmak da ıstemıyorum napıcam şaşırdım hep çürüdü.. ayrıca fıtıl olarak progestan kullanıyorum esrofem corasprım folıc-1 kullanıyorum
Valla benimde önceden olmuyordu şimdi morluklar oluyor bende yengem yanlış uyguluyor sanıyordum demek ki sizinde öyleymiş.Merhaba aynı şekilde ilaçlar sizden farklı dekort kullanıyorum ben bide enox 6 kullanıyorum iğne Progestan. Göbek etrafımda morluklar oluştu önceden olmuyordu normal dedi doktorum
Valla benimde önceden olmuyordu şimdi morluklar oluyor bende yengem yanlış uyguluyor sanıyordum demek ki sizinde öyleymiş
Ben kendim yapıyorum iğneyi karnıma önceleri aynen yeri bile belli olmuyordu son 1 haftadır harita gibi mübarekValla benimde önceden olmuyordu şimdi morluklar oluyor bende yengem yanlış uyguluyor sanıyordum demek ki sizinde öyleymiş.
Bnde merak edıyorum bazen kasıklarım sancıyor gbı oluyor ama korkuyor ınsan umıtlenmeyeAnladım canım yok transferin ilk günleri oldumu benim 3.gunu hissetmem gerekiomu bişe onu anlamya calisiorum
Yapacagım mutlaka kuzum hatta sımdı kolonya uyguladım sıcak havluda yapacagım benım iğnem her gun ıkı ampul bide.. vallahi canıma okudu sımdıden daha on gunum varEvet benim de kalçalar öyle 4 günde bir olmasına rağmen 8 gün önceki vurduğum taraf hala ağrıyor
Ama ben bi yöntem uyguluyorum diğerinden daha çabuk iğleşti kalçam 2 gün falan kalıyor sonra geçiyor
Hemşire vurduğu an okşa oranı yağı dağıtıyo ısındıkça, ve iğneyi hemşireye vermeden önce ampulü biraz avucunuzun içine alın ısıtın sonra vursun içindeki yağ birazcık olsa çözülüyor, sonra eve gelince kolonya uygulayın birkaç defa daha sonra havluyu ısıtın kalorifer, soba yada ütüyle falan kalçanıza koyun daha çabuk geçiyor ağrısı.
Bezeler oluştu Bende de iğneyi eşime yaptırıyorum yapamıyorsun diye adama laf sokacaktım ama araştırdım normal öyle olmasıBen progestan iğne oluyorum kızlar kalçalarımın ağrısından uzerıne oturamıyorum bıle iğne çok yağlıymış hemşire oturma yuruyuş yap dedı ama daha dun transfer oldu çok ayaga kalkmak da ıstemıyorum napıcam şaşırdım hep çürüdü.. ayrıca fıtıl olarak progestan kullanıyorum esrofem corasprım folıc-1 kullanıyorum
Bende dıyorum eşime şişlik var dıyorum beze gbı acıyor yatamıyorum oturamıyorum..arnica dıye jel verdıler bana masaj yapın dıye ama onunda pek faydası olmuyor benceBezeler oluştu Bende de iğneyi eşime yaptırıyorum yapamıyorsun diye adama laf sokacaktım ama araştırdım normal öyle olmasıiğne yapan herkes aynı dertten muzdarip
Zamanla geçiyor dedi hemşire ben alıştım artık öyle takılmıyorum dayanilmicak gibi ağrı yok . Sizin transferin kaçıncı günüBende dıyorum eşime şişlik var dıyorum beze gbı acıyor yatamıyorum oturamıyorum..arnica dıye jel verdıler bana masaj yapın dıye ama onunda pek faydası olmuyor bence
Evet inşallah bizimledirler nasi geçiriyorsunuz zamanı bana doktorum pazartesi ye kadr yatmami soledi 21 nde oldum bakalım evde dolasiorum birazBnde merak edıyorum bazen kasıklarım sancıyor gbı oluyor ama korkuyor ınsan umıtlenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?