Evet canim. Bugun kan verdim deger ikiye katlamisti. 4. Haftanin icinde su anda elhamdulillah.Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
Bşşy dikkatimi çekti bebeğin 4 haftalık mı oldu orda yazıyor da
Kiz valla doktor oyle dedi hee. Acaba cidden 4 haftanin icindemi yaa. Bir arkla hesapladik yine oyle cikti. Saol...Hm anladım cnm iyi bakalımnice haftaları olur inşallah
Ben biraz fazla bulduk sonuçta senin 3.Gün embriyosu değil miydi 12 günde orda 15 gün oldu 2 hafta e kaç gündür öğrendin hadi diyelim 5 gündür öğrendin 20 gün falan oluyor en fazla 3. Haftasında yaniKiz valla doktor oyle dedi hee. Acaba cidden 4 haftanin icindemi yaa. Bir arkla hesapladik yine oyle cikti. Saol...
He sen ondan mi kahkaha koydun oraya. Dalga gectin yani. Simdi anladim bi anlam verememistim. Canim sen sanirim nasil hesaplandigini bilmiyorsun ben anlatayim sana. Adette baslaniyor ya yedaviye 10 gun tedavim surdu burdanda 12 gunum var 22 gun yapti. 3 gunde gelisme asamasi 25 gun yapti. Bu sekilde hesaplanir. Su anda 4. Hafta basinda gibi gorunuyor. Doktorda boyle soyledi. Simdi gectigin dalga bunun neresinde. Bir bilene sorarsan ogrenirsin.Ben biraz fazla bulduk sonuçta senin 3.Gün embriyosu değil miydi 12 günde orda 15 gün oldu 2 hafta e kaç gündür öğrendin hadi diyelim 5 gündür öğrendin 20 gün falan oluyor en fazla 3. Haftasında yani
Koca koca insanlariz dalga gececegimize samimi bi sekilde sorsak da aciklamasini yapsa karsi taraf daha mantikli degil mi? Hem nice haftalara diyip hem dalga gecmekde neyin nesi. Bende neden kahkaha atti diyorum hic aklima gelmemisti.Ben biraz fazla bulduk sonuçta senin 3.Gün embriyosu değil miydi 12 günde orda 15 gün oldu 2 hafta e kaç gündür öğrendin hadi diyelim 5 gündür öğrendin 20 gün falan oluyor en fazla 3. Haftasında yani
Kız ben dalga geçmedim ki valla gülücüğün nesi dalga yanlış anladın sen ben orda güzel bşşy söyleyip güldüm bu kadar dalga falan yok yaniHe sen ondan mi kahkaha koydun oraya. Dalga gectin yani. Simdi anladim bi anlam verememistim. Canim sen sanirim nasil hesaplandigini bilmiyorsun ben anlatayim sana. Adette baslaniyor ya yedaviye 10 gun tedavim surdu burdanda 12 gunum var 22 gun yapti. 3 gunde gelisme asamasi 25 gun yapti. Bu sekilde hesaplanir. Su anda 4. Hafta basinda gibi gorunuyor. Doktorda boyle soyledi. Simdi gectigin dalga bunun neresinde. Bir bilene sorarsan ogrenirsin.
Ben dalga geçmedim nice haftalara deyip gülücük atınca dalga mı oluyor ayıp amaKoca koca insanlariz dalga gececegimize samimi bi sekilde sorsak da aciklamasini yapsa karsi taraf daha mantikli degil mi? Hem nice haftalara diyip hem dalga gecmekde neyin nesi. Bende neden kahkaha atti diyorum hic aklima gelmemisti.
Şu cümlenin nesinde dalga var Allah aşkına yani nice haftaları olsun diyorum senin adına mutluluktan gülücük atmışım elimi açmışımHm anladım cnm iyi bakalımnice haftaları olur inşallah
Sanirim hamilelik takvimini biraz erken koydum. Birisi dedi gun gun gelisimini gosteriyor diye valla ondan koydum. Neyse yanlis anlamisim. Gercekten kalp kirmaya gerek yok. Ben yanlis anlamisim.Şu cümlenin nesinde dalga var Allah aşkına yani nice haftaları olsun diyorum senin adına mutluluktan gülücük atmışım elimi açmışımsenin yaptığına bak
Evet canim bugundu. Maalesef negatifYani bugün mü oluyor senin test günün cnm
Benimki yarın test günüm büyük ihtimalle benm de negatif olur benim de ikinci denememdi Bi daha da yapmamEvet canim bugundu. Maalesef negatifBöylece ikinci denememiz de yalan oldu. Sen kan verdin mi?
Üzülme cnm inşallah bi dahaki yaptığında çıkar pozitif demk ki daha Allah nasip etmediEvet canim bugundu. Maalesef negatifBöylece ikinci denememiz de yalan oldu. Sen kan verdin mi?
Normaldir cnm, benim bugün 11 hâlâ adet sancısı gibi ara ara gelen sancım var.Benimde 3.gun adet agrisi gibi oluyor arada ve bel agrim var
Yaaa test gününüz gelmisNormaldir cnm, benim bugün 11 hâlâ adet sancısı gibi ara ara gelen sancım var.
9.günümde erken gebelik testinden yapmıştım sonuç negatif artık yapıp da kendimi üzmek istemedim zaten yarın kara gün kötü haberi alcm onun için şimdi dinlenmeme bakıyorum nasıl olsa yarından sonra dünyam başıma yıkılırYaaa test gününüz gelmisevde idrar testi yapıp yaramazlık yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?