Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
Bşşy dikkatimi çekti bebeğin 4 haftalık mı oldu orda yazıyor da
Evet canim. Bugun kan verdim deger ikiye katlamisti. 4. Haftanin icinde su anda elhamdulillah.

Kızlar yarın test günüm. Sabah erkenden kan vereceğim. Ama benim hiç umudum yok. E Edff sen ne yaptın, kan verdin mi?

Hm anladım cnm iyi bakalım nice haftaları olur inşallah
Kiz valla doktor oyle dedi hee. Acaba cidden 4 haftanin icindemi yaa. Bir arkla hesapladik yine oyle cikti. Saol...

Kiz valla doktor oyle dedi hee. Acaba cidden 4 haftanin icindemi yaa. Bir arkla hesapladik yine oyle cikti. Saol...
Ben biraz fazla bulduk sonuçta senin 3.Gün embriyosu değil miydi 12 günde orda 15 gün oldu 2 hafta e kaç gündür öğrendin hadi diyelim 5 gündür öğrendin 20 gün falan oluyor en fazla 3. Haftasında yani

Ben biraz fazla bulduk sonuçta senin 3.Gün embriyosu değil miydi 12 günde orda 15 gün oldu 2 hafta e kaç gündür öğrendin hadi diyelim 5 gündür öğrendin 20 gün falan oluyor en fazla 3. Haftasında yani
He sen ondan mi kahkaha koydun oraya. Dalga gectin yani. Simdi anladim bi anlam verememistim. Canim sen sanirim nasil hesaplandigini bilmiyorsun ben anlatayim sana. Adette baslaniyor ya yedaviye 10 gun tedavim surdu burdanda 12 gunum var 22 gun yapti. 3 gunde gelisme asamasi 25 gun yapti. Bu sekilde hesaplanir. Su anda 4. Hafta basinda gibi gorunuyor. Doktorda boyle soyledi. Simdi gectigin dalga bunun neresinde. Bir bilene sorarsan ogrenirsin.

Koca koca insanlariz dalga gececegimize samimi bi sekilde sorsak da aciklamasini yapsa karsi taraf daha mantikli degil mi? Hem nice haftalara diyip hem dalga gecmekde neyin nesi. Bende neden kahkaha atti diyorum hic aklima gelmemisti.

Kız ben dalga geçmedim ki valla gülücüğün nesi dalga yanlış anladın sen ben orda güzel bşşy söyleyip güldüm bu kadar dalga falan yok yani
Hesap konusuna gelince aynn demk ki ben bilmiyormuşum ben yumurta toplandığı günden saydım çünkü o gün döllenme oluyor ya ondan ben böyle biliyorum yani demk ki yanlış biliyormuşm sen öyle diyorsan öyledir...

Koca koca insanlariz dalga gececegimize samimi bi sekilde sorsak da aciklamasini yapsa karsi taraf daha mantikli degil mi? Hem nice haftalara diyip hem dalga gecmekde neyin nesi. Bende neden kahkaha atti diyorum hic aklima gelmemisti.
Ben dalga geçmedim nice haftalara deyip gülücük atınca dalga mı oluyor ayıp ama
Samimi bi şekilde sordum zaten 4 hafta mı dedim evet dedin bende dedim bence 3 hafta çünkü ben yumurta toplandığı günden saydım belki yanlışım var
Sende bunu düzgün bir şekilde dile getirseydin de bende öğrenmiş olsaydım keşke
Dalga geçiyorsun diye suçlamak hiç doğru bir şey değil
Neyse bi yanlış anlaşılmadan kalp kırmaya gerek yok

Hm anladım cnm iyi bakalım nice haftaları olur inşallah
Şu cümlenin nesinde dalga var Allah aşkına yani nice haftaları olsun diyorum senin adına mutluluktan gülücük atmışım elimi açmışım senin yaptığına bak

Şu cümlenin nesinde dalga var Allah aşkına yani nice haftaları olsun diyorum senin adına mutluluktan gülücük atmışım elimi açmışım senin yaptığına bak
Sanirim hamilelik takvimini biraz erken koydum. Birisi dedi gun gun gelisimini gosteriyor diye valla ondan koydum. Neyse yanlis anlamisim. Gercekten kalp kirmaya gerek yok. Ben yanlis anlamisim.

Evet canim bugundu. Maalesef negatif Böylece ikinci denememiz de yalan oldu. Sen kan verdin mi?
Üzülme cnm inşallah bi dahaki yaptığında çıkar pozitif demk ki daha Allah nasip etmedi
Belki pozitif olsaydı sağlıklı gelişemezdi belki hayırlı değildi öyle düşünelim

Benimde 3.gun adet agrisi gibi oluyor arada ve bel agrim var

Yaaa test gününüz gelmis evde idrar testi yapıp yaramazlık yaptınız mı
9.günümde erken gebelik testinden yapmıştım sonuç negatif artık yapıp da kendimi üzmek istemedim zaten yarın kara gün kötü haberi alcm onun için şimdi dinlenmeme bakıyorum nasıl olsa yarından sonra dünyam başıma yıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…