Embriyo transferi ve sonrasi

Cicekcnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
2
1
1
38
Kizlar merhabalar..Bu baslik altinda transfer sonrasi neler yasadiniz nelerr dikkat ettiniz kacinci gun embriyosu ilk denemenizmi tum bilgileri paylasip birbirimize yardimci olalim..Benim transferimin ikinci gunu suan..ilk denemem.besinci gun embriyosu.Sik açıkiyor sik idrara çıkıyor ve surekli acıkıyorum belimde ve kasigimda agrilar var

Kimse yokmu ya bu benim ilk postum ?
Ben tedaviye yeni başlayacağım ama duyduğu m kadarıyla 20 gün kalkmamak gerekiyormuş ağır işlerden kaçmak lazımmış yardim edebilecek kişiler varsa onlardan yardım isteyin asitli içecek içilmeyecekmis üşutmemek de lazimmiş bu kadar biliyorum yine sorunuz olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım

Kizlar merhabalar..Bu baslik altinda transfer sonrasi neler yasadiniz nelerr dikkat ettiniz kacinci gun embriyosu ilk denemenizmi tum bilgileri paylasip birbirimize yardimci olalim..Benim transferimin ikinci gunu suan..ilk denemem.besinci gun embriyosu.Sik açıkiyor sik idrara çıkıyor ve surekli acıkıyorum belimde ve kasigimda agrilar var
Merhaba transferiniz hayırlı olsun..bnmde cuma transferim oldu bugün 4. Gunum..ngs den gelen 5.gun embrio su grade 2 embrio transfer edildi..
Genelde dinleniyor um..uzanıyor um ..Ağır işler yapmıyorum bol su içiyorum ..
Hayirlsi ile tutunur insallah..
Bel ağrısı var sadece o da uzandim içindir .Göğüs ağrısı bugün başladı hafif şişmiş ..
Sizde durum nedir şimdi

Hayirli olsun öncelikle insallah tutar ve sag sağlim kucağımiza aliriz.transferden sonra surekli yatmak dogru degil.doktorlarda bunu tavsiye etmiyo zaten.cunku yatmak kan akışını yavaşlatiyormus.oysaki embriyonun kan akisina ihtiyaci varmis.bunu hastaden bana soylediler.bunun disindada tabiki bedeni yorucak seylerden kacinmali ağır şeyler kaldırılmamalı.benimde 5.gün embriyosu ve ilk denemem.cok şükürki pozitifi gördüm.hakkimizda hayirlisi...

Back
X