Embriyo Transferinden Kaç Gün Sonra Kese Görüldü? 🌸

blueistanbul

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
319
192
18
Herkese merhaba 🌼

Ben de şu anda tüp bebek tedavisi sürecindeyim ve bu süreçte birbirimize destek olmanın ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum. O yüzden bir şey danışmak istedim 🙏

🧬 23 Haziran’da 5. gün blastosist embriyo transferim yapıldı.

📈 Beta-HCG değerlerim güzel artıyor:
  • 30 Haziran: 144
  • 1 Temmuz: 211
  • 3 Temmuz: 859
    Bugün 5 Temmuz, yani transferin 12. günü.
Doktorum ilk ultrasonu 11 Temmuz’da yapacak (transfer +18. gün, gebelik 5+4 civarı olacak).

Ama meraktan patlıyorum 😅 Sizler kese görüntüsünü ne zaman gördünüz? Transferin kaçıncı günüydü ve beta kaç civarındaydı?

✨ Sizden deneyimlerinizi duymak moral olur.

Şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese sağlıklı, güzel haberler dilerim 🌈🩷

Yazından bile belli heyecanlı olduğun. Ah ne güzel heyecanlar. Hayırlı olsun inşallah 🤲 ben 15.günde gördüm keseyi beta 8000 civarıydı

Yazından bile belli heyecanlı olduğun. Ah ne güzel heyecanlar. Hayırlı olsun inşallah 🤲 ben 15.günde gördüm keseyi beta 8000 civarıydı
İkinci gebeliğim de olsa tecrübe sahibi de olsam bu heyecan bitmiyormuş.
Arkadaşlar bana şey diyorlar. Zaten var çocuğun olmazsa bişey olmaz üzülme felan ama öyle olmuyor işte. Her evlat ayrı güzeldir inş sonuna kadar benimle kalır ve sağlıklı bir şekilde kavuşurum inşallah ve herkes için hayırlısı olsun

Merhaba canlar 🌸 sizlere birşey sormak istiyorum. Bu ikinci tüp bebek denemem. İlki negatif olmuştu malesef. Bu sefer pozitifi gördük ama kanama geçirdim hamileliğime sevinemiyorum bile hep bi korku halindeyim. Wc her gidişim bir panik 🥲 merak ettiğim şey tüp bebek de gebelik haftası hesaplarken son adet tarihimizi mi baz alacağız?

Merhaba canlar 🌸 sizlere birşey sormak istiyorum. Bu ikinci tüp bebek denemem. İlki negatif olmuştu malesef. Bu sefer pozitifi gördük ama kanama geçirdim hamileliğime sevinemiyorum bile hep bi korku halindeyim. Wc her gidişim bir panik 🥲 merak ettiğim şey tüp bebek de gebelik haftası hesaplarken son adet tarihimizi mi baz alacağız?
Evet✨

Şuan kaç haftalıksınız? Geçmiş olsun

4+3 oluyor sanırım.🌸🌸 Tüp bebek gebelik hesaplama diye Google a yazınca hesaplama sayfaları çıkıyor. Ondan daha rahat hesaplanır.

Merhaba beta HCG sayıma göre ne kadarlık gebelik oluyor acaba ?

Eklentiler

• IMG_20250708_172400.webp
    IMG_20250708_172400.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 303
Şuan nasıl gidiyor nasılsın

Back
X