Embriyo transferinden sonra belirtiler

Papatyamsl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
107
165
18
33
Merhaba lütfen bu konuda tecrübesi olan kadınlar bana yardımcı olabilir misiniz daha önce 3 aşılama 2 tüp bebek denemem var şimdi 3. Tüp bebek embriyo transferim oldu 5. Gün embriyo su ister istemez Bi belirti arıyorum düşünmemeye çalışsam da pozitif sonuç alanlar varsa belirti konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗🙏

Ben öncekinde olmayacak ben anne olamam diye düşünüyordum gerçekten de olmadı. Ama bu sefer hiçbir belirti aramıyorum ve neden anne olmayayım ki diyorum. Umarım bu sefer pozitif olur ikimiz için de

Merhaba lütfen bu konuda tecrübesi olan kadınlar bana yardımcı olabilir misiniz daha önce 3 aşılama 2 tüp bebek denemem var şimdi 3. Tüp bebek embriyo transferim oldu 5. Gün embriyo su ister istemez Bi belirti arıyorum düşünmemeye çalışsam da pozitif sonuç alanlar varsa belirti konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗🙏
Benim adet ağrısı olmuştu o yüzden hiç umudum yoktu yani adet belirtisinde ne yaşıyorsam aynısını transferden sonra da yaşadım çok üzüldüm olmadı diye meğerse tutmuş hamileymişim😁

Bende hiçbir belirti olmadı çok şükür pozitif sonuç aldım. Belirti ararsanız olmuyor diye üzülürsünüz bende başta öyleydim . Benimle birlikte transfer olan arkadaşım bütün belirtileri yaşadı sonuç negatif oldu . Gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınız🤲🏻

Bende hiçbir belirti olmadı çok şükür pozitif sonuç aldım. Belirti ararsanız olmuyor diye üzülürsünüz bende başta öyleydim . Benimle birlikte transfer olan arkadaşım bütün belirtileri yaşadı sonuç negatif oldu . Gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınız🤲🏻
Transferimin 6.günü bende hiç bir belirti yok,çok üzgünüm olmayacak diye ôdüm kopuyor.

Transferimin 6.günü bende hiç bir belirti yok,çok üzgünüm olmayacak diye ôdüm kopuyor.
Bende buradaki belirtileri duydukça kendimde belirti yok diye çok üzülüyordum. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama önemli olan kanda ve idrarda çıkması belirtiye gerek yok 😇

Benim bu 2.gebeliğim henüz çok yeni.ikisinde de adetten önce nasıl ağrı çekiyorsam onları yaşadım.kasık bel ağrısı.bunda ekstra çok gaz sancım oldu bir de iştahım acayip açıldı

Ben transferimin 8.gününde (yani dün)sabah erken gebelik testi yaptım sonuç olumsuz çıktı maalesef. Bütün hevesim kaçtı,ilaçları bile kullanmak istemiyorum o derece. Kan testi yaptırmadım daha ama umudum yok açıkçası. Benim gibi aynı şeyleri yaşayan var mı acaba merak ettim.

Back
X