- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Adananaz01
Merhabalar dün transfer oldum. 5.gün embriyosu ve sigara tiryakisiyim. Dayanamıyorum 2.gündür içmedim ama içmek için deliriyorum. Benim durumumda olanlar var mı ne öneriyorsunuz bNa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam sigarayı bıraktığı zaman sigara krizleri için bi arkadaşı kulak memesinin arkasını okşa demiş. Oda öyle yapıyodu. İnandığı için mi yoksa etkisi mi var bilmiyorum. Babam öyle yapınca sigara isteğim geçiyor diyordu. Ve bıraktıMerhabalar dün transfer oldum. 5.gün embriyosu ve sigara tiryakisiyim. Dayanamıyorum 2.gündür içmedim ama içmek için deliriyorum. Benim durumumda olanlar var mı ne öneriyorsunuz bNa
Pek anlamam ama akupunkturda da kulak memesiden iğneleyorlardı galiba.mantıklı yaniBabam sigarayı bıraktığı zaman sigara krizleri için bi arkadaşı kulak memesinin arkasını okşa demiş. Oda öyle yapıyodu. İnandığı için mi yoksa etkisi mi var bilmiyorum. Babam öyle yapınca sigara isteğim geçiyor diyordu. Ve bıraktı![]()
Ben içtim valla dayanamadım. Kalp atışını duyana kadar da devam ettim. Şimdi içmiyorum ama bi sor günler nasıl geçiyor hayattan zevk almıyorum resmenMerhabalar dün transfer oldum. 5.gün embriyosu ve sigara tiryakisiyim. Dayanamıyorum 2.gündür içmedim ama içmek için deliriyorum. Benim durumumda olanlar var mı ne öneriyorsunuz bNa
Bende sürekli su içiyorumBabam sigarayı bıraktığı zaman sigara krizleri için bi arkadaşı kulak memesinin arkasını okşa demiş. Oda öyle yapıyodu. İnandığı için mi yoksa etkisi mi var bilmiyorum. Babam öyle yapınca sigara isteğim geçiyor diyordu. Ve bıraktı![]()
Dün transfer oldum içmiyorum çok şükür ama aklımdan da çıkmıyor, strese sokuyor buda beniİçmemeni öneririm![]()
HaklısınızValla ben transferden 1 ay once birakiyodum transfer sonrasi hic icmedim icilen ortamda dahi durmadim. 3 tup bebek denememde bu sekilde yaptim.
Icmeyin iradeli olmaya calisin tup bebek transfer kolay seyler degil Allah korusun sonucunuz olumsuz olursa sigara ictimde olmadi diye düsunmeyin sonra.
Vallahi ben içmiyorum ama transfer olana kadar günde 3 tane içtim dayanamadım. Transfer olunca hiç içmedim. Şuan aklımdan çıkmıyor. Aklımdan çıkartmak için yollar arıyorum. Rabbim saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsinBen içtim valla dayanamadım. Kalp atışını duyana kadar da devam ettim. Şimdi içmiyorum ama bi sor günler nasıl geçiyor hayattan zevk almıyorum resmen
Öyle Evet sigara içtiğiniz için olumsuz olacak diye bir şey yok hamileliğinde doğurana kadar içen insanlar var transfer olup içen insanlar var sağlıklı bir şekilde gebeliği devam edenler var ama bu Herkes de aynı olacak değil.Haklısınızsonra kendimizi suçlarız kesin
Aslında benim inancım rabbim verecek olduktan sonra her şekilde veriyorÖyle Evet sigara içtiğiniz için olumsuz olacak diye bir şey yok hamileliğinde doğurana kadar içen insanlar var transfer olup içen insanlar var sağlıklı bir şekilde gebeliği devam edenler var ama bu Herkes de aynı olacak değil.
Başka bir sebepten negatif olursa vicdan azabı
çekebilirsiniz.
Benim inancım da o şekilde Ama Sen tedbirini al takdir Allah'tan.Aslında benim inancım rabbim verecek olduktan sonra her şekilde veriyorbazı şeyler sadece vesile.
İnşallah 2 gündür içmedim inşallah bundan sonra da içmemBenim inancım da o şekilde Ama Sen tedbirini al takdir Allah'tan.
Iki gün dayanmışsın sonrası da rahat bir şekilde gelir zaten ilk 2-3 gün çok zorlar. ben gebeliğim devam ettiği sürece 4 ay içmedim hiç Canım istemedi Sanki daha önce sigara içmemiş gibiydim hep öyle söylüyordum vücut Alışıyor bir süre sonra aklına bile gelmiyor kuruyemiş ye meyveye su iç meşgul et kendiniİnşallah 2 gündür içmedim inşallah bundan sonra da içmem
İlk bir haftayı atlattıgımda emimin, vücuttan nikotin azalacak daha rahat olacağım. Meyve suyunu yasakladı doktorum bana öner miyor taze sıkılmış olarak tercih etmemi söylediIki gün dayanmışsın sonrası da rahat bir şekilde gelir zaten ilk 2-3 gün çok zorlar. ben gebeliğim devam ettiği sürece 4 ay içmedim hiç Canım istemedi Sanki daha önce sigara içmemiş gibiydim hep öyle söylüyordum vücut Alışıyor bir süre sonra aklına bile gelmiyor kuruyemiş ye meyveye su iç meşgul et kendini
Yok Ben de meyve suyu demedimİlk bir haftayı atlattıgımda emimin, vücuttan nikotin azalacak daha rahat olacağım. Meyve suyunu yasakladı doktorum bana öner miyor taze sıkılmış olarak tercih etmemi söyledi
Yok Ben de meyve suyu demedimmeyve ye bol bol su iç demek istedim
Evet meyve suyu kola o tarz şeyler içme soda içebilirsin sade olarak
Yapabilirsin buna inan önce kendin inanman önemli başarabileceğine de inanıyorum bebek söz konusu olduktan sonra biz kadınlarda akan sular durur.. Allah kolaylık versin inşallah sonucun güzel olurÖyle yapayım, aklıma geldikçe bir meyve yiyeyim, unutmaya çalışarak başarayım