- 20 Şubat 2020
- 475
- 673
- 103
Yani 3. Yada 5. Farketmez çözdürme de sıkıntı olmaması gerekiyor bunu söyledi mantık olarak da doğru -190 dereceden çözünüyor çünkü3.gün embriyosunda mı çözünmede sıkıntı olabiliyormuş canım
Bende 6 ağustosta embriyoglue ile dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum canım. İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız benim ilk denemem. Embriyo glue tutunmayı destekliyormuş ama oran olarak yüzde 2 falan dedi doktorum bana yinede bizim için önemli bi oran ben öneriyorum dedi bizde kabul ettik inşallah faydasını görürüz
18i test günüm canımAynen en önemlisi de o zaten elinden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakmakkaç gününüz var test gününe
Anladım canım. Benim çok şükür sıkıntı olmadı çözdürdükten sonra gelişmeye devam etmiş sağlıklı olduğunu söylediler transfer öncesiYani 3. Yada 5. Farketmez çözdürme de sıkıntı olmaması gerekiyor bunu söyledi mantık olarak da doğru -190 dereceden çözünüyor çünkü
Merhaba benimde 2. denemem ilki negatifti . 4 aa ve 4 bc 2 embriyor transferim oldu. Histereskopi- Bağışıklık baskılayıcı serumlar ve embriyoglue ile transfer oldu 13. günümdeyim Çok şükür şimdilik pozitifim. Şuanda da doktorum Coraspirin hap, kan sulandırıcı iğne, progesteron iğnesi-fitil , estofem Kullanıyorum . Umarım bekleyen herkez hayırlı haber alır.6 Ağustos ta embriyoglue ile dondurulmuş 5.gün 4BC transferim oldu bu konuda bilgi sahibi olan ve tavsiyesi olan var mı acaba ikinci denemem ilki negatif sonuçlandı
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız18i test günüm canım
Benimde öncesinden bir negatif denemem oldu sonrasında histeroskopi oldum rahimde perde vardı alındı 13 ay sonra yeniden transfer oldum acaba faydası olur mu bilemiyorumMerhaba benimde 2. denemem ilki negatifti . 4 aa ve 4 bc 2 embriyor transferim oldu. Histereskopi- Bağışıklık baskılayıcı serumlar ve embriyoglue ile transfer oldu 13. günümdeyim Çok şükür şimdilik pozitifim. Şuanda da doktorum Coraspirin hap, kan sulandırıcı iğne, progesteron iğnesi-fitil , estofem Kullanıyorum . Umarım bekleyen herkez hayırlı haber alır.
İnşallah sizde hayırlı sonuç alırsınız. Benim Doktorum 39 yaşında olduğum için rahimin uyarılması gerekiyor diye bana önerdi. Çok şükür şuan pozitifim faydası olduğunu düşünüyorum.Benimde öncesinden bir negatif denemem oldu sonrasında histeroskopi oldum rahimde perde vardı alındı 13 ay sonra yeniden transfer oldum acaba faydası olur mu bilemiyorum
Hadi inşaAllah darısı bana ve benim gibi olanların başınaİnşallah sizde hayırlı sonuç alırsınız. Benim Doktorum 39 yaşında olduğum için rahimin uyarılması gerekiyor diye bana önerdi. Çok şükür şuan pozitifim faydası olduğunu düşünüyorum.
Amin inşallah...Hadi inşaAllah darısı bana ve benim gibi olanların başınabildiğim kadarıyla rahimde ki perde de gebe kalmayı engelliyor
Peki 5.gün 4BC kalite embriyo için düşünceniz nedirAmin inşallah...
Benim 2 Embriyo transferim oldu 4aa ve 4 bc dondurulmuş embriyoydu. Dondurulmuş embriyoların çözünürken kalitesinde artış olabileceğini okumuştum. 4bc için doktorum orta iyi kalite demişti . Hatta yakın bir arkadaşım tüm iyi embriyoları transfer olup negatif olmuştu. Geriye 1 Adet Mozaik embriyosu kalmıştı istemeye istemeye transfer yaptırdı Ve şuanda maşallah 2 yaşında. Oyüzden Bence hiç kalitesine takılmayın Eğer vakti ve zamanı gelmişse hiçbirşey engel olamaz.Peki 5.gün 4BC kalite embriyo için düşünceniz nedir
Merhaba. Benim 1. Opumda 17 Yumurta 12 olgun 7 döllenme 2 Embriyom kaldı , 2. Opumda 12 yumurta 7 si olgun 4 döllenme 3 Embriyom kalmıştı.kızlar merhaba ben dün opu oldum 20 yumurta toplandı.Bugün embriyolog aradı 8i olgun 6 sı döllendi dedi.Sizde durumlar nasıldı
İnşaAllah 10 yıllık evliyim gerçekten çok istiyorum Rabbim isteyen herkese de bana da nasip etsin evlatBenim 2 Embriyo transferim oldu 4aa ve 4 bc dondurulmuş embriyoydu. Dondurulmuş embriyoların çözünürken kalitesinde artış olabileceğini okumuştum. 4bc için doktorum orta iyi kalite demişti . Hatta yakın bir arkadaşım tüm iyi embriyoları transfer olup negatif olmuştu. Geriye 1 Adet Mozaik embriyosu kalmıştı istemeye istemeye transfer yaptırdı Ve şuanda maşallah 2 yaşında. Oyüzden Bence hiç kalitesine takılmayın Eğer vakti ve zamanı gelmişse hiçbirşey engel olamaz.
Amin İnşallah moralinizi asla düşürmeyin. Rabbim Vakti zamanı gelince hayırlısıyla dileyen herkeze verecektir.İnşaAllah 10 yıllık evliyim gerçekten çok istiyorum Rabbim isteyen herkese de bana da nasip etsin evlat
inşaAllahAmin İnşallah moralinizi asla düşürmeyin. Rabbim Vakti zamanı gelince hayırlısıyla dileyen herkeze verecektir.
Amin İnşallah moralinizi asla düşürmeyin. Rabbim Vakti zamanı gelince hayırlısıyla dileyen herkeze verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?