Benimde pgtli embiriyo benim doktorum gerek görmedi şuanda 26 haftalık olduk çok şükürMerhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım transfer aşamasından önce embriyolara detaylı genetik inceleme yani pgd yapmıştık ve sağlıklı gelen embriyo transfer edildi bana .şuan ise 11 haftalık gebeyim sizce ikili testte gerek var mı? Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Rabbim en yakın zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cnmBu soruya gelecek cevaplari ben de çok merak ediyorum. Benim ikiz ve 13. Haftadayim, benim de embriyolar genetikten sağlıklı gelmişti, ek bir test yaptirmayacagim. Yaptırdığımız testler %97-98 oranında problemleri yakalıyor. Kalan yüzde iki üçü kafaya takacaksan yaptır dedi doktorum ama artık halim yok hiçbir şeyle uğraşmaya. Birkaç hafta sonra zaten detaylı ultrasona gireceğim.
Benim doktorum pgd de %100 kesinlik yok dedi yapılması taraftarı ama çok kararsızım gercekten .zaten pgd ile yaklaşık olarak 200 hastalığa bakılıyormuşBenimde pgtli embiriyo benim doktorum gerek görmedi şuanda 26 haftalık olduk çok şükür
Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin canım benim, çok teşekkürlerRabbim en yakın zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cnm
Doktor öneriyosa yap benim doktorum önermedi şükür herşeyde yolunda inşallah sizinde yolunda giderBenim doktorum pgd de %100 kesinlik yok dedi yapılması taraftarı ama çok kararsızım gercekten .zaten pgd ile yaklaşık olarak 200 hastalığa bakılıyormuş
Kac embriyo transfer edildi acaba...Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım transfer aşamasından önce embriyolara detaylı genetik inceleme yani pgd yapmıştık ve sağlıklı gelen embriyo transfer edildi bana .şuan ise 11 haftalık gebeyim sizce ikili testte gerek var mı? Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
1 tane cnmKac embriyo transfer edildi acaba...
Allah tamamına erdirsin maşallah ben şuan.cok.psikolojigim bozuk bu tutunmamasina engel mi acaba1 tane cnm
Moral motivasyonun yerinde olsun canım kesinlikle stres yapmaAllah tamamına erdirsin maşallah ben şuan.cok.psikolojigim bozuk bu tutunmamasina engel mi acaba
Bugün 6.gunum canım beklemedeyim.Moral motivasyonun yerinde olsun canım kesinlikle stres yapma
merhaba pgt yaptırıp transfer mi ettirdiniz? transferinizin mi 6. gunundesinz? 3. gun emriyosu ise 13 gunden once belli olmuyor en azBugün 6.gunum canım beklemedeyim.
Evet canım, ben öyle biliyorum en azından.genetiğe yollanacak embriyoların ille 5.gün ya da 6. gün embriyosu olması mı gerekiyor arkadaşlar...
4 tüp bebeğimde de 5. güne kalmıştı embriyolar ama işte şimdi sıfırdan olacak yeni tedavimde aklımda soru işaretleri oluyor aklıma geldi inşallah kalır 5. güne embriyolarım da genetik tanıda da sağlam çıkan olur da seviniriz inşallah amin...Evet canım, ben öyle biliyorum en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?