Evet cnm başladım ve az önce pozitif haberimi aldım rabbim herkese nasip etsin inşallahcanım ne yaptın başladın mı tup bebege son durumun nedır merak ettım ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm başladım ve az önce pozitif haberimi aldım rabbim herkese nasip etsin inşallahcanım ne yaptın başladın mı tup bebege son durumun nedır merak ettım ?
yaa çok sevındddıııımmmm, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsn.Evet cnm başladım ve az önce pozitif haberimi aldım rabbim herkese nasip etsin inşallah![]()
amiiiinnnn canım ınsallaaahhh,Bana da genetik tarama yapıldı 5.güne ulaşan sadece dört emriyo oldu dört emriyo gönderdik genetiğe o dört tane embriyodan üç tanesi sağlıklı geldi bir tanesini sağlıksız geldi Bir tane transfer ettik.Tutttu çok şükür Rabbime şükürler olsun inşallah kazasız belasız inşallah rabim kucağıma almayı nasip eder![]()
Adana Bulent Haydardedeoğlu kliniginde pgd icin ise Ankaraya yolladılar cnmamiiiinnnn canım ınsallaaahhh,
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
hengı merkezde tedavı oldun ?
Gözünüz aydin allah saglikla kucaginiza almayi ve büyütmeyi nasip etsin insallahBana da genetik tarama yapıldı 5.güne ulaşan sadece dört emriyo oldu dört emriyo gönderdik genetiğe o dört tane embriyodan üç tanesi sağlıklı geldi bir tanesini sağlıksız geldi Bir tane transfer ettik.Tutttu çok şükür Rabbime şükürler olsun inşallah kazasız belasız inşallah rabim kucağıma almayı nasip eder![]()
çok sevındım,Adana Bulent Haydardedeoğlu kliniginde pgd icin ise Ankaraya yolladılar cnm
Allah razı olsun kardeşlerim hepinize çok dua ediyorum gercektten rabbim hepinize nasip etsin inşallah.benim de en çok zorlandığım nokta bekleme aşamasıydı inşallah sağlıklı gelecekler içinizi ferah tutunGözünüz aydin allah saglikla kucaginiza almayi ve büyütmeyi nasip etsin insallahbenimde 2 tane 5.gün embriyosu genetige gitti ve haber bekliyorum. En kötüsü bu beklemek sanirim.
Triploidi cnm kromozomal bozuklukçok sevındım,
benımde tup bebek ıle bır mol gebelıgım oldu, kromozom bozukmus embrıyoda.
kalan 11 embrıyom var ınsallah onlar saglıklıdır
çok korkuyorum..
senın oncekı kaybında ne genetık sorunu cıkmıstı kuzum
benımde mol gebelık kromozom bozuklugu dendi,Triploidi cnm kromozomal bozukluk
haklısın canım,Hiç olumsuz olmayın.Ben 3 tane gönderdim 2 tane sağlıklı geldi çok şükür.Transfer olmayı bekliyorum Allah'ın izniyle.Daha önce de 1 tane göndermiştim sağlıksız gelmişti.Ki daha önce göndermediğim denemelerim oldu,her seferinde iki embriyo oluştu ve negatif ve ikiz gebelik kürtajim var .İllaki onların içinde de sağlıklı vardır demişti doktorum yaşımdan dolayı.30 yaşina yeni girdim 2,5 yıldır bu sürecin içindeyim.Eşimde sperm sayıyla çıkıyor ve çok korkmuştum benim hiç sağlıklı gelmeyecek mi spermlerden dolayı diye.O yüzden umutsuz olmayın![]()
ınsallaahh saglıkla tutunsun canım, hayırlı evlat olsun sanaHiç olumsuz olmayın.Ben 3 tane gönderdim 2 tane sağlıklı geldi çok şükür.Transfer olmayı bekliyorum Allah'ın izniyle.Daha önce de 1 tane göndermiştim sağlıksız gelmişti.Ki daha önce göndermediğim denemelerim oldu,her seferinde iki embriyo oluştu ve negatif ve ikiz gebelik kürtajim var .İllaki onların içinde de sağlıklı vardır demişti doktorum yaşımdan dolayı.30 yaşina yeni girdim 2,5 yıldır bu sürecin içindeyim.Eşimde sperm sayıyla çıkıyor ve çok korkmuştum benim hiç sağlıklı gelmeyecek mi spermlerden dolayı diye.O yüzden umutsuz olmayın![]()
Senin çok fazla embriyon var canım İllaki içlerinden yarisi sağlıklıdır ben öyle düşünüyorum.bu sefer böyle denk gelmiş olabilir ama herşeyden önce nasiphaklısın canım,
ınsallaahhh bundan sonra sağlıklısını buluruz ve transfer olurum![]()
bızde 4 yıldır bu süreçteyiz,tüp bebekte yeniyim..
umut hep var![]()
evet canım,ınsallaahhh bu seferki saglıksıza denk gelmiş olsun,Senin çok fazla embriyon var canım İllaki içlerinden yarisi sağlıklıdır ben öyle düşünüyorum.bu sefer böyle denk gelmiş olabilir ama herşeyden önce nasip![]()
Canım transfer oldunmuHiç olumsuz olmayın.Ben 3 tane gönderdim 2 tane sağlıklı geldi çok şükür.Transfer olmayı bekliyorum Allah'ın izniyle.Daha önce de 1 tane göndermiştim sağlıksız gelmişti.Ki daha önce göndermediğim denemelerim oldu,her seferinde iki embriyo oluştu ve negatif ve ikiz gebelik kürtajim var .İllaki onların içinde de sağlıklı vardır demişti doktorum yaşımdan dolayı.30 yaşina yeni girdim 2,5 yıldır bu sürecin içindeyim.Eşimde sperm sayıyla çıkıyor ve çok korkmuştum benim hiç sağlıklı gelmeyecek mi spermlerden dolayı diye.O yüzden umutsuz olmayın![]()
Yok canım 2.adetimi olmayı bekliyorum dahaCanım transfer oldunmu
Hadi hayırlısı olsunYok canım 2.adetimi olmayı bekliyorum daha