- 9 Haziran 2019
- 1.218
- 3.690
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pimpiriklila
Ay kalbim sıkıştı yaAllah'ım yeni bir oyun mu döndûrüyorlar bu sefer de embriyolar üzerinden yoksayaşanacak zaman da değiliz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kalbim sıkıştı yaAllah'ım yeni bir oyun mu döndûrüyorlar bu sefer de embriyolar üzerinden yoksayaşanacak zaman da değiliz
Çok merak ediyorum ne diyecekler.Haklısın bir de bakanlığa bildiriliyor bu durum ve onlar gelip imha ediyormuş sanırım, o zaman öyle demişlerdi. Ben kıyamamıştım bize verin bari demiştimcevap olarak bu ciddi bi süreç diye bikbiklemişlerdi. Noldu ciddiyet
Bir de embriyoskop için artıdan para ödemiştik hepsi ayrı ayrı saklanmıştı. Valla insan güvenemiyor ne mantıkla yaptılar ki.
Burası küçük yer ya yapılsa duyulur. Cesaret edemezler bence
Ya işte çözdür ek istediğimizde onu da sunmuşlardı olur da çocuğunuz hasta olursa kordon kanıyla iyileşme filan diye. İnsanın aklına ger türlü şey geliyor. Özel olunca
Ben çocuklarımı acıbademde doğurdum. Kordon kanı düşündüm ama 18 yaşını doldurumca bize verecek misiniz dediğimde hayır demiş gevelemişlerdi. Neden siz ne yapacaksınız dediğimde biz tıbbi atık yapıyoruz dediler ama asla inanmadım. O yüzden ben iyi bakmadım bu kordon kanı mevzusuna.Haklısın bir de bakanlığa bildiriliyor bu durum ve onlar gelip imha ediyormuş sanırım, o zaman öyle demişlerdi. Ben kıyamamıştım bize verin bari demiştimcevap olarak bu ciddi bi süreç diye bikbiklemişlerdi. Noldu ciddiyet
Bir de embriyoskop için artıdan para ödemiştik hepsi ayrı ayrı saklanmıştı. Valla insan güvenemiyor ne mantıkla yaptılar ki.
Burası küçük yer ya yapılsa duyulur. Cesaret edemezler bence
Ya işte çözdür ek istediğimizde onu da sunmuşlardı olur da çocuğunuz hasta olursa kordon kanıyla iyileşme filan diye. İnsanın aklına ger türlü şey geliyor. Özel olunca
Yazarım burayaÇok merak ediyorum ne diyecekler.
Anladım, bize de mantıksız geldi o zaman için. Söylediğiniz iyi oldu o zaman bir de böyle demiştiniz derizBen çocuklarımı acıbademde doğurdum. Kordon kanı düşündüm ama 18 yaşını doldurumca bize verecek misiniz dediğimde hayır demiş gevelemişlerdi. Neden siz ne yapacaksınız dediğimde biz tıbbi atık yapıyoruz dediler ama asla inanmadım. O yüzden ben iyi bakmadım bu kordon kanı mevzusuna.
Bir yardım alın siz tek başınıza ilerlemeyin ciddi bir konu birşey varsa önlem alınsın. Tebrik ederim Allah bağışlasın evlatlarınızı sağlıkla büyütünAy kalbim sıkıştı yao kadar da değildir herhalde. Ben zaten çözdürmek de istememiştim ne biliym onca emek. Hani onlar benim bebeklerim diyordum. Ama eşim başka çocuk düşünmüyoruz niye dursun dedi. Çözdürmek için başvurduk. Ertesi ay aşırı sürprizle hamile kaldım
![]()
Haklısınız teşekkür ederim desteğiniz içinBir yardım alın siz tek başınıza ilerlemeyin ciddi bir konu birşey varsa önlem alınsın. Tebrik ederim Allah bağışlasın evlatlarınızı sağlıkla büyütün![]()
Merhaba,Mune konuyu duyurabilir misiniz diğer üyelere rica etsem.
Çok teşekkür ederimMerhaba,
üyelere bildirim gönderme yetkisi Kazen beyde, bu aralar işleri olduğundan siteye pek giremiyor ama isterseniz kendisine mesaj atın.
Ben topiğinizin linkini duvarımda paylaşırım.
Ben çocuklarımı acıbademde doğurdum. Kordon kanı düşündüm ama 18 yaşını doldurumca bize verecek misiniz dediğimde hayır demiş gevelemişlerdi. Neden siz ne yapacaksınız dediğimde biz tıbbi atık yapıyoruz dediler ama asla inanmadım. O yüzden ben iyi bakmadım bu kordon kanı mevzusuna.
Ay inanmıyorum işte başkasına kullandılar kardeşinizin kordon kanını maalesef.Annem saklamıştı kardeşimin kordon kanını. 2000lerde doğdu.isviçreye gönderiliyoedu o zaman. belli yaşa gelince imha edilmesi için şirkete ulaşmaya çalıştık öyle bir şirket yok. Kordonlar iptal hiçbir yere devredilmemiş her şey çöp olmuş güya. Şimdi Acıbadem’de oğlum doğarken sordular yok dedim direkt
O zamanlar tek seferlik ücret ödeniyordu. 3000 Euro ödeme yapmışlar. Şimdi yıllık alınıyormuş.
Benim de aklima once karisma durumu geldiBir avukata danışın bu konuyu embriyolar karışmış olabilir zaten daha önce imha için imza vermişsiniz ve imha edilmemiş 2 senedir imha etmemişler bu sefer mi imha edeckeler bir oyun dönüyor olabilir orada
Ay inanmıyorum işte başkasına kullandılar kardeşinizin kordon kanını maalesef.
Şöyle bizim elimizde yok ama onların evrak kayıtlarında 2023 yılında yapılmış imzalı başvurumuz var. Acaba biz gitmeden imha edebilirler mi onu? Sözlü olarak evrakların içinde olduğunu söyledi dün arayan personel.Hukuki durumunu bilmiyorum ama bakanlığa şikayet edeceğinizi söylediğinizde bile tutuşabilirler diye düşünüyorum. Bakanlık devlet kurumlarına bile üreme sağlığı merkezi ruhsatını öyle hemen vermiyor elimdeki bilgi bu benim. Sizin elinizde ispat var mı (dilekçe örneği gibi) peki? Aramamaları sizin açınızdan geçerli neden olmayabilir bu arada.
O zaman için bize de bir örneğini vermişler miydi hatırlamıyorum, ama bu sefer emin olacağım kesinlikleMerhaba konunuzla ilgili bilgim yok ama konuyu okuyan ve imha ettirecek olanlar varsa önerim dilekçenizi kurum kayıtlarından geçirin . Dilekçenize kaşeli yetkili kişiden alındı alın.
Konu sahibi siz de beş kuruş ödemeyin eğer para isterlerse , imha edilmemesinde sizin bir kusurunuz yok.
Etmezler bence ama insan tedirgin olur, anlıyorum sizi.Şöyle bizim elimizde yok ama onların evrak kayıtlarında 2023 yılında yapılmış imzalı başvurumuz var. Acaba biz gitmeden imha edebilirler mi onu? Sözlü olarak evrakların içinde olduğunu söyledi dün arayan personel.
Peki neden başka merkeze taşıyalım, sonuçta kanıtlamak zorunda olan onlar ya eğer böyle bir durum varsaBence imha ettirmeyin başka bir merkeze taşıyın ve gerçekten sizin embriyolarınızmı emin olun. Bu saçmalık çünki imha ettirdikleri başkasınınsa ? Ünlü bir tüp bebek merkezinde embriyoların karışıp transfer olup bir kadının doğurması sonucunda ortaya çıkan bile var .