Embriyolarım talebimize rağmen imha edilmemiş, destek lütfen

Peki neden başka merkeze taşıyalım, sonuçta kanıtlamak zorunda olan onlar ya eğer böyle bir durum varsa
Şu açıdan söyledim alem eder kalem eder birşeyler hazırlar işi çevirirler. Bütün imkan şuan onların ellerinde.siz kanıtlayın vs derseniz aa bir yanlışlık olmuş biz zaten imha etmişiz isim hatası yada benzerliği vsvs sayabilirler ondan dedim .

Şu açıdan söyledim alem eder kalem eder birşeyler hazırlar işi çevirirler. Bütün imkan şuan onların ellerinde.siz kanıtlayın vs derseniz aa bir yanlışlık olmuş biz zaten imha etmişiz isim hatası yada benzerliği vsvs sayabilirler ondan dedim .
Şimdi şöyle kendileri imha edemiyorlar bakanlıktan geliyorlar diye biliyorum ve bakanlığa bildirilmiş bir durum yok ve bu durumun cezai sorumluğu var yani karıştırma olsa daha büyük olay çıkar diye düşünüyorum.

Şimdi şöyle kendileri imha edemiyorlar bakanlıktan geliyorlar diye biliyorum ve bakanlığa bildirilmiş bir durum yok ve bu durumun cezai sorumluğu var yani karıştırma olsa daha büyük olay çıkar diye düşünüyorum.
Vallaha bilmiyorum imha olaylarını ama dediğim gibi embriyo karışması daha önce Türkiye’nin en ünlü tüp bebek merkezinde oldu gayette hala çok popülerler olayı ört bas ettirdiler. Aileleri susturdular vsvs

Vallaha bilmiyorum imha olaylarını ama dediğim gibi embriyo karışması daha önce Türkiye’nin en ünlü tüp bebek merkezinde oldu gayette hala çok popülerler olayı ört bas ettirdiler. Aileleri susturdular vsvs
Teşekkür ederim yorumunuz için♥️ bu konuda bir avukata danışacağım

bu durum bir tanıdığımın başına gelmişti çocuğu olduktan sonra başka düşünmemiş 10 sene falan geçtikten sonra yine Acıbademden arayıp imha edilmemiş embriyonuz var demişlerdi o dönem konularla bu kadar yakın ilgilenmediğim için ayrıntısını falan hatırlamıyorum ama belli ki Acıbadem bu konuda sorunlu

Kullandılar mı bir yerlerde saklanıyor mu çöp mü oldu bilmiyorum. Ama bizdeki evrakların üzerinde yazan şirket yok şu an. İletişim numaraları kapalı. Emaillere dönüş yok. Uluslararası mevzu olduğu için de dava mava uğraşmadı bizimkiler.
Valla ben bir film izlemiştim. Hayretler içerisinde kalmıştım. Neler neler. Kan verdiğimizde bile ah ah neyse Allahım doğru insanlarla kavuştursun cümlemizi..

Valla ben bir film izlemiştim. Hayretler içerisinde kalmıştım. Neler neler. Kan verdiğimizde bile ah ah neyse Allahım doğru insanlarla kavuştursun cümlemizi..

Amaaan valla ne yaparlarsa yapsınlar artık bunları düşünerek yaşamak çok zor ya. Ama elimizde oldukça alet olmamak lazım işte…

Teşekkür ederim yorumunuz için♥️ bu konuda bir avukata danışacağım
Kuzenimin eşine de aynı şeyi yaptılar. Düğünğm için memleketlerinden gelip imza atmışlardı o sıra imha için. 2022 yılında. Geçen sene arayıp imha etmemişiz tutalım mı diyince tutun dediler. Cüzi miktar cidden. Karışıklık olmuş demişler ona da. Hatta çok şaşırmıştık biz. Acıbadem’de. Aynı kurumda çok popüler olan doktorda yaptırdılar ablam da aynı kurumda yaptırdı ama onun daha yeni olduğu için saklamalarını istedi embriyoları.

Kuzenimin eşine de aynı şeyi yaptılar. Düğünğm için memleketlerinden gelip imza atmışlardı o sıra imha için. 2022 yılında. Geçen sene arayıp imha etmemişiz tutalım mı diyince tutun dediler. Cüzi miktar cidden. Karışıklık olmuş demişler ona da. Hatta çok şaşırmıştık biz. Acıbadem’de. Aynı kurumda çok popüler olan doktorda yaptırdılar ablam da aynı kurumda yaptırdı ama onun daha yeni olduğu için saklamalarını istedi embriyoları.
Şaka gibi herkese aynısını yapıyorlar demekki. Ama anlamıyorum gerçekten bekletiyorlarmış para için imha etmedik deyip tekrarmı para alıyorlar çok tuaf altından saçma birşeyler çıkmasa bari

Ay bir parça içimi rahatlattınız. Mevzu imha etmeyip ne yaptıklarıydı kafamda. Yine tabii ki hak ihlali söz konusu. Demek ki bu şekilde yapıp potansiyel müşteriyi kaçırmak istemiyorlar. O arada saklama ücreti de alıyorlar

Şaka gibi herkese aynısını yapıyorlar demekki. Ama anlamıyorum gerçekten bekletiyorlarmış para için imha etmedik deyip tekrarmı para alıyorlar çok tuaf altından saçma birşeyler çıkmasa bari
İşte ben de ondan korktum açıkçası acıbadem günahını vermez adama yani çıkarı olmasa

Ablam bebek sahibi oldu ama psikolojisini bozdular. Hiç insanı davranmadılar ve ciddi meblağlar ödedi… Bir ton da ilaç kullandı. Gerçekten günahlarını vermezler
Ben tüp bebek konusunda devlet özel hep öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü tedavime devlette başlamıştım pandemi dolayısıyla acıbademe geçtim. Zaten insanların çocuğu olacak mı olmayacak mı kaygısı var ama asıl yoran bu süreç oluyor.

Back
X