Embriyosu 5.güne gelemeyenler

Valla morfoloji de 0 harekette 0 Bende ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok fazla vitamin vs verdi onlar hasara da etki eder diye düşünüyorum. Yani inşallah etki eder

Valla morfoloji de 0 harekette 0 Bende ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok fazla vitamin vs verdi onlar hasara da etki eder diye düşünüyorum. Yani inşallah etki eder
Etki eder cabım Allahın izniyle düzenli kullanımda hasar baya düşüyormuş

Ev
Evet canım, çok yıpratıcı süreçler, umarım daha fazla uğraşmadan en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz. Evet haberleşelim, birbirimize destek olalım.

Merhaba ...3 denemenizi de ayni doktorda mi yaptirdiniz?kimde tedavi oldunuz en son ve onceki denemelerden farkli olarak ne uygulandi size....benim de rezerv azligim var ve haliyle kalitesiz yumurta

Canim bu tamamiyle benim gorusum..5. Gune beklemen bence iyi olmus..ihmal degilde soyle bisey olabiliyor..bizler tup bebek doktoruna giderken tup bebek doktorumuzun iyi olmasindan ziyade bence embriyoloklarada cok is dusuyor..ayni zamanda labaratuar ortamida cok onemli...eger hastanenizin labaratuari iyiyse bisey diyemem..ama cok iyi arastiririn..embriyologunuz alaninda uzman mi mesela..yada labaratuari iyimi hastanenin..eger cok iyi degilse..kesinlikle iyi bi labaratuara sahip bir hastane ve doktor secin..ben ilk 2 denememi yaptigim hastanemde doktoruma cok guveniydum..hakkaten iyi oldugubuda dusunuyorum..ama 3. Gun ve 2. Kalite transferi yapildi..ve sonradan ogrendimki burdaki arkadaslardanda gozlemledigim durum du bu bana ozgu degil..hepainin 2. Kalite olmus.anladimki labaratuar ortami iyi degil yada embriyoloklari...tabi bunlarin hepsi iyi olup olmayadabilir..ama en azindan isi saglama almak kismini yapmis oluyoruz..sonra doktorumu ve hastanemi degistirdim..suandaki hastanenin embriuologu uzman..bulundugum ildeki tek uzman embriyolok..ayni zmanda..bulundugum ildede labaratuari en iyi olan hastane..doktorumda iyi oldugunu dusunuyorum..bu islere ilk basladigimda bilmiyodumm..bu tup bebek olaylarinida herkese soramiyosunuz..bilmiyodum acikcasi..

Benimde baskentte oyle oldu 2 embriyom 5.gun gelişimlerini durdurdu. Tam transfer için gidecektik ki embriyolog aradı gelmeyin diye. Nasip dedik ama değiştirmek istedim orayı doktor çok iyiydi ama lab. bizim için daha önemliydi. Hepimizin hakkinda hayrlisi olsun insaallah.

Herkese Selamlar , her birinizi ayri ayri etiketleyemedim ama ben de bu kotu tecrubeleri yasadim malesef , İstanbulda Acibadem ve Amerikan hastanesinde 2şer kere yumurta toplandi ve her birinde 8-12 yumurta toplanmisti ama hicbirinde embriyolarim 5.gune gitmedi ve yikilmistim.Sonra Allah'in mucizesi simdiki doktorum ile yollarimiz kesisti , kokültür yöntemi ve daha birçok adini sayamadigim teknikler uygulayarak nihayet ileri seviyede embriyolar elde edildi ve hatta transfer edildi birkaç gun once, şimdi sonucumu bekliyorum . İstanbulda olanlar icin Timur Gurgan , Memorial'da Semra hanim , Ankarada olanlar için Memorial'da Aygül hocam bu gibi vakalarda oldukca tecrubeli ve cok titiz calismalarla bu isin hakkini veriyorlar , umudunuzu asla kaybetmeyin , daha detay bilgi icin bana ulasabilirsiniz .

Son düzenleme:
Merhaba ...3 denemenizi de ayni doktorda mi yaptirdiniz?kimde tedavi oldunuz en son ve onceki denemelerden farkli olarak ne uygulandi size....benim de rezerv azligim var ve haliyle kalitesiz yumurta
Benimki sebebsiz kisirlikti bütün hormon değerlerim normaldi yumurta rezervimde de bir sıkıntı yoktu ben şu an hamileyim Ankara bahcecide tedavi oldum farklı bı şey uygulanmadı sadece iğnenin yanında bir de femara diye bir hap vermişti diğerlerinden farklı olarak ama öncesinde bitkisel karışımlar kullandım arı sütü bal polen balık yağı

Bence bu çok yanlış bi yöntem. Tamam embriyoyu 5. Güne getirmeye çalışmak güzel ama bi B planı olarak bi kaç embriyo 3. Günde dondurulmalı. Diyelim ki 4 embriyo var 2 tanesini 5. Güne gönder 2 tanesini 3. Gün dondur. Eğer 5. Güne gidemeyip ölürse en azından geride 2 tane 3. Gün embriyosu kalır onlar transfer edilir. Hem bazı kadınlarda 3. Gün embriyosu daha iyi tutuyomuş, belki siz o kadınlardan biriydiniz, belki size 3. Gün transfer gerekiyodu? Ne bu ısrar 5. Günde anlamadım. Hiç transfer olmamasından iyidir 3. Gün transferi

Bence de kesinlikle katiliyorum, sanirim embriyonun 3.gunden sonrasini devam ettirip ettiremedigini iceride goremiyorlar , disarida gozlemleyip embriyodan emin olarak devam ettirmek istiyorlar , ama olmuyorsa da 3.gun neden denenmiyor ben de anlamadim, sonucta disarida dayanamayip iceride adapte olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…