Doktor bunun üzerinde pek durmadı nedense. Çok yüksek olmadığını mı düşündü anlamadım. Morfolojinin üzerinde durdu.Dna hasarınız fazla canım sebep bu olabilir yüzde 20 nin altında olmalı en az sonuç
Morfoloji den daha önemli dna hasarı canım mesela 0 olup dna hasarı daha az olan var.Doktor bunun üzerinde pek durmadı nedense. Çok yüksek olmadığını mı düşündü anlamadım. Morfolojinin üzerinde durdu.
Etki eder cabım Allahın izniyle düzenli kullanımda hasar baya düşüyormuşValla morfoloji de 0 harekette 0Bende ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok fazla vitamin vs verdi onlar hasara da etki eder diye düşünüyorum. Yani inşallah etki eder
İlaçlar elimde geziyorum resmenEtki eder cabım Allahın izniyle düzenli kullanımda hasar baya düşüyormuş
Evet canım, çok yıpratıcı süreçler, umarım daha fazla uğraşmadan en kısa zamanda bebişlere kavuşuruz. Evet haberleşelim, birbirimize destek olalım.Teşekkür ederim .Bizde Kaan Beye gitmeyi düşünüyoruz. Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim .Belki ortak sorunumuza ortak bir çözüm buluruz.Bu süreç te çok yıprandım. Eminim sende aynı duyguları hissediyorsundur.
Merhaba ...3 denemenizi de ayni doktorda mi yaptirdiniz?kimde tedavi oldunuz en son ve onceki denemelerden farkli olarak ne uygulandi size....benim de rezerv azligim var ve haliyle kalitesiz yumurtaAynı sorun bende de vardı hiç bir sorunumuz yoktu ilk denemede hiç bir yumurtam transfer edilemedi ikinci denememde gelişimi geriden gelen orta kalite bir yumurtam üçüncü güne gelebildi transfer oldu ama gebelik oluşmadı şu an 3. denemem ve ilk defa bu denemede 4 yumurtam 5. gün 4 yumurtam da 6. gün donduruldu şimdi transfer zamanını bekliyorum
Canim bu tamamiyle benim gorusum..5. Gune beklemen bence iyi olmus..ihmal degilde soyle bisey olabiliyor..bizler tup bebek doktoruna giderken tup bebek doktorumuzun iyi olmasindan ziyade bence embriyoloklarada cok is dusuyor..ayni zamanda labaratuar ortamida cok onemli...eger hastanenizin labaratuari iyiyse bisey diyemem..ama cok iyi arastiririn..embriyologunuz alaninda uzman mi mesela..yada labaratuari iyimi hastanenin..eger cok iyi degilse..kesinlikle iyi bi labaratuara sahip bir hastane ve doktor secin..ben ilk 2 denememi yaptigim hastanemde doktoruma cok guveniydum..hakkaten iyi oldugubuda dusunuyorum..ama 3. Gun ve 2. Kalite transferi yapildi..ve sonradan ogrendimki burdaki arkadaslardanda gozlemledigim durum du bu bana ozgu degil..hepainin 2. Kalite olmus.anladimki labaratuar ortami iyi degil yada embriyoloklari...tabi bunlarin hepsi iyi olup olmayadabilir..ama en azindan isi saglama almak kismini yapmis oluyoruz..sonra doktorumu ve hastanemi degistirdim..suandaki hastanenin embriuologu uzman..bulundugum ildeki tek uzman embriyolok..ayni zmanda..bulundugum ildede labaratuari en iyi olan hastane..doktorumda iyi oldugunu dusunuyorum..bu islere ilk basladigimda bilmiyodumm..bu tup bebek olaylarinida herkese soramiyosunuz..bilmiyodum acikcasi..Bize embriyo son gün de olsa ölebilir demediler.Hersey iyi yolunda.Sonrada Tek mi çift mi transferiniz olsun.En sonunda da şu saatte burda olun.Sonra tek olsun bizim olsun derken yolda aldığımız kötü haber transfer yapılamayacak.Gelisimleri durdu.1 gün şans verelim.Şok oldum.Ayni yerde denemeli miyim.Ihmal mi var .Kafamda deli sorular.
Benimki sebebsiz kisirlikti bütün hormon değerlerim normaldi yumurta rezervimde de bir sıkıntı yoktu ben şu an hamileyim Ankara bahcecide tedavi oldum farklı bı şey uygulanmadı sadece iğnenin yanında bir de femara diye bir hap vermişti diğerlerinden farklı olarak ama öncesinde bitkisel karışımlar kullandım arı sütü bal polen balık yağıMerhaba ...3 denemenizi de ayni doktorda mi yaptirdiniz?kimde tedavi oldunuz en son ve onceki denemelerden farkli olarak ne uygulandi size....benim de rezerv azligim var ve haliyle kalitesiz yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?