Embriyosu 7.güne giden varmı?

Mother Night

I hope
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
433
485
33
28 mart'da opu yapıldı ve 9 embriyom döllendi daha sonra ikisi geriden geldiği için iyi kalite 7 embriyo kaldı elimde . Bugün itibariyle 6.günü ve yarın 7 gününde biyopsi alınıp Pgd yapılacak( translokasyon taşıyıcısıyım) embriyonun 7.güne gidebileceğini duymamıştım benim gibi 7. Gün embriyosu olan varmı yorumlarınızı bekliyorum

Bende şaşkınım ve korkuyorum yarın arayıp hepsi çöp oldu derler diye kalbim boğazımda atıyor resmen

7. Günü bende ilk duydum ama ilerlemesini beklemek adına muhtemelen bi gün daha bekliyorlardır. Korkmayın pgt yapılacak kadar olduysa bişey olmaz Allah’ın izniyle.
Hiç duymayınca bi korktum sordum zaten biyolağa sorun olmaz dedi ama elimde değil nasıl olacak sağlıklı gelecekmi korkusu var.

Merhaba.Ben Instagram da yurtdışında tüp Bebek yaptiran yabancı hastaların hesaplarında görmüştüm 7.gün embriyosu da olduğunu.Orda çok fazla 7.gün embriyosu kullanılıyor.Evet sağlıklı gelme ve tutunma oranı daha düşükmüs ama 7.gün embriyosu ile gebe kalan da bir hayli var .Bu arada benim gittiğim merkezde ki embriyolog da 7.güne kadar gidilebileceğini söylemiş

Büyük risk bence hem kızıyorum hemde bildikleri vardır deyip kendimi avutuyorum Allah'ım kolaylaştırsın emeklerimizin karsiligini alırız inşallah.

Büyük risk bence hem kızıyorum hemde bildikleri vardır deyip kendimi avutuyorum Allah'ım kolaylaştırsın emeklerimizin karsiligini alırız inşallah.
Hepsini 7. Güne taşıma çabaları nedenmiş peki? Bir açıklamalari var mı konuyla ilgili. En azindan 4 tanesini riske atmayıp dondurmadıklarına göre bi bildikleri vardır heralde.

Biyolog ile konuştum endişelerimi söyleyince biyopsi almak için beklememiz gerekli dedi ama daha önce benim 3 ve 5 günlerde biyopsi alıp genetiğe gönderdik deyince sinirlendi telefonda bende gerildim tabi onlar kadar bilemem ama tecrübeme göre sordum devlet hastanesi olunca çok önemsemiyor sanırım

Biyopsi alınabilmesi için belli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyor zaten eğer pgt yapılmasaydı 5 veya 6.günde donduruldu o yüzden içinizi ferah tutun 7.günde istenilen büyüklüğe gelinip pgt için parça alınır.Ama tâbi şu var daha iyi bir labaratuvarda 5. Ve 6.günde istenilen büyüklüğe gelebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…