Hiç korkmayın gücünüz varsa mutlaka yaptırın. Ben 7 embriyoma yaptırdım sadece 3 ü temiz geldi. 3 tanesinin kromozom sorunu vardı 1 taneside turner sendromuydu. Ki bizim yaşlarımızda genç. Ben 29 eşim 32 yaşında. Hatta genetik sorun çıkan embriyolar çok kaliteliydi. Yani eğer ben yaptırmasaydım onlardan biri transfer olacaktı. Ya düşük olacaktı yada hastalıklı bebeklerim olacaktı. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Size tavsiyemdir mutlaka yaptırınMerhaba transfer öncesi embriyoya test yaptıran var mı? Kromozomlara mı baktırdınız yoksa gen hastalıklarına mı? Sonuçları nasıl geldi? 5.güne ulaşan embriyom olursa kromozom testi yaptırmayı düşünüyorum yaşım 37 olduğu için. Hepsi bozuk gelirse diye korkuyorum.
Tamamdır teşekkürler tavsiyeniz için yaptıracağım. Ama işte embriyo az çıkar sonra hepsi sorunlu olur diye korkuyorum. Siz de bile 7 taneden 3 ü temiz çıkmış. Amin Rabbim isteyen herkese sağlıklı güzel evlatlar versin kolaylıklaHiç korkmayın gücünüz varsa mutlaka yaptırın. Ben 7 embriyoma yaptırdım sadece 3 ü temiz geldi. 3 tanesinin kromozom sorunu vardı 1 taneside turner sendromuydu. Ki bizim yaşlarımızda genç. Ben 29 eşim 32 yaşında. Hatta genetik sorun çıkan embriyolar çok kaliteliydi. Yani eğer ben yaptırmasaydım onlardan biri transfer olacaktı. Ya düşük olacaktı yada hastalıklı bebeklerim olacaktı. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Size tavsiyemdir mutlaka yaptırın
Öyle düşünmeyin inanın düşük yaşamak tüp bebek yaptırmaktan daha zor bir durum. İnanın söylemek istemem ama korkunun ecele faydası yok. Yaptırmamak daha büyük risk. Sonra içinizi kemirecek bebek doğana kadar. Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin. Hep öyle dua edin. Ben burda çok gördüm 1 embriyosu olup genetiğe gönderip temiz sonuç alanları. Biraz içinizdeki sese güvenin. Biraz doktorunuza güvenin sonra allaha güvenin. En güzeli kolaylıklarla olsunTamamdır teşekkürler tavsiyeniz için yaptıracağım. Ama işte embriyo az çıkar sonra hepsi sorunlu olur diye korkuyorum. Siz de bile 7 taneden 3 ü temiz çıkmış. Amin Rabbim isteyen herkese sağlıklı güzel evlatlar versin kolaylıkla
Tamamdır teste göndericem. Rabbim güzel sonuçlardırsın inşallahÖyle düşünmeyin inanın düşük yaşamak tüp bebek yaptırmaktan daha zor bir durum. İnanın söylemek istemem ama korkunun ecele faydası yok. Yaptırmamak daha büyük risk. Sonra içinizi kemirecek bebek doğana kadar. Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin. Hep öyle dua edin. Ben burda çok gördüm 1 embriyosu olup genetiğe gönderip temiz sonuç alanları. Biraz içinizdeki sese güvenin. Biraz doktorunuza güvenin sonra allaha güvenin. En güzeli kolaylıklarla olsun
Benim aralıkta transferim hala vaktini bekliyorum. Ama inşallah güzel olur çok teşekkür ederimTamamdır teste göndericem. Rabbim güzel sonuçlardırsın inşallahgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizin de transfer güzel sonuçlanmıştır inşallah
Tamamdır yorumunuz için teşekkür ederimİmkan varsa muhakkak gönderin. 5 embriyonun 2 si transfere uygun gelmişti bizim. Yas 31 ve 32 ydi eşimle benim. Sadece 35 yas üstü önerilmiyor artık pgt. İyi ki de önerilmiş size
Olur inşallah Rabbim sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsinBenim aralıkta transferim hala vaktini bekliyorum. Ama inşallah güzel olur çok teşekkür ederim
Kesinlikle yaptırın. 3 gönderdim 2si sağlıklı geldi iyi yaptırdım yoksa o diğer embriyo transfer olabilirdi allah korusunTamamdır teste göndericem. Rabbim güzel sonuçlardırsın inşallahgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizin de transfer güzel sonuçlanmıştır inşallah
Ben 28 yaşındaydım yumurta toplanıp embriyo elde edildiğinde 6 tane embriyom kaldı 5. Güne 2 sine pgt yapıldı 2 side sağlıklı geldi doktora benim yaşım küçük gerek varmı diye sormuştuk doktor imkanınız varsa hepsine yaptırın derim demişti ha tabii ki pgt Li embriyonun düşük olmayacağının veya olumsuz olmayacağının garantisi yok ama içiniz en azından kromozomal anlamda rahat olurMerhaba transfer öncesi embriyoya test yaptıran var mı? Kromozomlara mı baktırdınız yoksa gen hastalıklarına mı? Sonuçları nasıl geldi? 5.güne ulaşan embriyom olursa kromozom testi yaptırmayı düşünüyorum yaşım 37 olduğu için. Hepsi bozuk gelirse diye korkuyorum.
Ben 28 yaşındaydım yumurta toplanıp embriyo elde edildiğinde 6 tane embriyom kaldı 5. Güne 2 sine pgt yapıldı 2 side sağlıklı geldi doktora benim yaşım küçük gerek varmı diye sormuştuk doktor imkanınız varsa hepsine yaptırın derim demişti ha tabii ki pgt Li embriyonun düşük olmayacağının veya olumsuz olmayacağının garantisi yok ama içiniz en azından kromozomal anlamda rahat olurMerhaba transfer öncesi embriyoya test yaptıran var mı? Kromozomlara mı baktırdınız yoksa gen hastalıklarına mı? Sonuçları nasıl geldi? 5.güne ulaşan embriyom olursa kromozom testi yaptırmayı düşünüyorum yaşım 37 olduğu için. Hepsi bozuk gelirse diye korkuyorum.
Allah korusunKesinlikle yaptırın. 3 gönderdim 2si sağlıklı geldi iyi yaptırdım yoksa o diğer embriyo transfer olabilirdi allah korusun
Haklısınız. ne güzel 5. güne 6 embriyo ve teste gönderdikleriniz de sağlıklı gelmiş. Darısı başımaBen 28 yaşındaydım yumurta toplanıp embriyo elde edildiğinde 6 tane embriyom kaldı 5. Güne 2 sine pgt yapıldı 2 side sağlıklı geldi doktora benim yaşım küçük gerek varmı diye sormuştuk doktor imkanınız varsa hepsine yaptırın derim demişti ha tabii ki pgt Li embriyonun düşük olmayacağının veya olumsuz olmayacağının garantisi yok ama içiniz en azından kromozomal anlamda rahat olur
Korkmayın benim yaşımda 38 6 di gitti iki sağlıklı geldi.doktorum 35 üstü herkesin yaptırmasi gerektiğini söylediMerhaba transfer öncesi embriyoya test yaptıran var mı? Kromozomlara mı baktırdınız yoksa gen hastalıklarına mı? Sonuçları nasıl geldi? 5.güne ulaşan embriyom olursa kromozom testi yaptırmayı düşünüyorum yaşım 37 olduğu için. Hepsi bozuk gelirse diye korkuyorum.
Bana önermediler sorduğumda da gerek yok dediler şimdilik. Ama ben istiyorum yaptıracağım. Maddi imkan olsa gen hastalıkları olanı da yaptırırım ama o çok pahalıKorkmayın benim yaşımda 38 6 di gitti iki sağlıklı geldi.doktorum 35 üstü herkesin yaptırmasi gerektiğini söyledi
Oluşan embriyo sayısına göre karar verin biz öyle yaptık önce 4 gitti 1 sağlıklı geldi şansı arttırmak için kalan 2 yi gondedik 1 de ordan sağlıklı geldi.insallah sizin gönderdikleriniz hepsi sağlıklı gelir.sureciniz kolaylaşırBana önermediler sorduğumda da gerek yok dediler şimdilik. Ama ben istiyorum yaptıracağım. Maddi imkan olsa gen hastalıkları olanı da yaptırırım ama o çok pahalı
Teşekkür ederim. Amin inşallah duaya o kadar ihtiyacım var kiOluşan embriyo sayısına göre karar verin biz öyle yaptık önce 4 gitti 1 sağlıklı geldi şansı arttırmak için kalan 2 yi gondedik 1 de ordan sağlıklı geldi.insallah sizin gönderdikleriniz hepsi sağlıklı gelir.sureciniz kolaylaşır
Ağustos ayında 28 yaşındaydım şuan 29a girdimMerhaba transfer öncesi embriyoya test yaptıran var mı? Kromozomlara mı baktırdınız yoksa gen hastalıklarına mı? Sonuçları nasıl geldi? 5.güne ulaşan embriyom olursa kromozom testi yaptırmayı düşünüyorum yaşım 37 olduğu için. Hepsi bozuk gelirse diye korkuyorum.
Evet katılıyorum ben de size yapılmalı. Dediğiniz gibi biz tedbir alalım takdir Allahın. Sizin 1 embriyo mu 5.güne geldi?Ağustos ayında 28 yaşındaydım şuan 29a girdim
5. Gün 5AA embriyom sağlıksız geldi pgtden. Belki sonuç pozitif olup ilerleyen haftalarda düşük olacaktı bunu bir tek Allah bilir. Bizim alabilecegimiz bir tedbir bu ancak. Takdir Allahinimkan varsa yapılmalı diye düşünüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?