Embriyoya yapılan test

İlk tedavim birunideydi. Araştırmadan gittim hata yaptım. 2. tedavi için şişli memoriala gittim. Ben de bir daha deneyeceğim. Doktor laboratuvarın aynı yerde olması bile önemli, diğer merkeze giderken yolda bile bozulabiliyor dedi. Benden de trombofoli biyokimya ve trombofoli genetik paneli testlerini istedi. Bakalım burda ne olacak. Hepimiz için hayırlısı, güzeli, sağlıklısı kolaylıkla olsun inşallah İnşallah 2. denememizde sağlıklı embriyolar oluşur

Valla ben de koekutorum ki benim 1 max 2 embriyo olacak, sonuçta test yaptırınca hastalık iptal olmuyor korka korka göndereceğiz
Ben de aynı mantıkla embriyoları teste gönderdim. Yani sayı az diye göndermemek saçma geldi 3 tane vardı 5.gün 3ünü de gönderdim dediğiniz gibi herseyi transfer öncesi bilmek daha iyi

Ben de aynı mantıkla embriyoları teste gönderdim. Yani sayı az diye göndermemek saçma geldi 3 tane vardı 5.gün 3ünü de gönderdim dediğiniz gibi herseyi transfer öncesi bilmek daha iyi
Yani sanki göndermeyince düzeliyor da göndermek riskli ben de anlam veremedim yani , benim yarın belli olacak bir belki 2 embriyo olacak en iyi ihtinal belki hiç olmayacak yarın son durum için arayacaklar ben de göndereceğim.

Insallah bu arada bilginiz vardir ama yasam seklimizde yapacagimiz degisiklikler,beslenme, vitamin takviyesi kaliteyi arttirmak negatif sonuclari engellemek icin azimsanamayacak kadar onemliymis. Sans bizimle
Olsun. Guzel haberlerinizi gormek dilegiyle

Ben çok iyi beslenirim sigara yok alkol yok spor var aylardır takviyelerimi alıyorum 2 yumurtam çıktı yumurta büyütme döneminde çok iyi beslenemedim etkisi var mıdır bilmiyorum yani ama yine vitamin aldım omega q10 falan, çok yemek pişiremexim kendim , sabahları 3 yumurta zeytin peynir yedim muz yexim badem kaju falan yedim ama akşam yemeklerşni genelde dışarıdan yedim mercimek çorbası tavuk balıl ciğer, o bile kafamı kurcaladı

Ben de cok katkisi oldugunu dusunmezdim ancak cok yakin bir arkadasim bu sekilde beslenerek ve saglikli yasayarak 3. De olumlu sonuc elde etti ve su an bebegi kucagindaamh 0.01 di onun bu arada cok zor yumurta olusuyordu olussa da olgunlasmiyordu.

Ben de cok katkisi oldugunu dusunmezdim ancak cok yakin bir arkadasim bu sekilde beslenerek ve saglikli yasayarak 3. De olumlu sonuc elde etti ve su an bebegi kucagindaamh 0.01 di onun bu arada cok zor yumurta olusuyordu olussa da olgunlasmiyordu.
Yani yine peoteinimi vitaminimi meyvemi hep yedim aslında ve genel olarak yıllardır çok iyi beslenen biriyim evime abur cubur bile girmez almam, yarın dananın kuytuğu kopacak

Evet önemliymiş. Doktor gerek yok dedi ama D vitamini, q10 ve balık yağını takviye olarak almaya başladım. Elimden geldiğince de yediklerime dikkat ediyorum. Amin inşallah güzel haberleri alırız

Ben de cok katkisi oldugunu dusunmezdim ancak cok yakin bir arkadasim bu sekilde beslenerek ve saglikli yasayarak 3. De olumlu sonuc elde etti ve su an bebegi kucagindaamh 0.01 di onun bu arada cok zor yumurta olusuyordu olussa da olgunlasmiyordu..
Yani yine peoteinimi vitaminimi meyvemi hep yedim aslında ve genel olarak yıllardır çok iyi beslenen biriyim evime abur cubur bile girmez almam, yarın dananın kuytuğu kopacak
ben de cok saglikli yasarim. 25 yildir aktif spor yapiyorum, sigara alkol hic olmadi. Akdeniz tipi beslenirim ama bazen olmuyor iste. Biz olacagina inanmak zorundayiz elden baska bir sey gelmiyor.. guzel haberler insallah

Öyle o yüzden ben de Allaha bıraktım olacağı varsa tek yumurtayla da olur zaten ben elimden geleni yaptım, hastalığım falqn da yok ama ben 38de yine olur dedim geç kaldım bebek için herkes 40 42de doğurunca normal sandım ama değşlmiş onlar istisnai durumlarmış sayısı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…