Embriyoya yapılan test

Evet katılıyorum ben de size yapılmalı. Dediğiniz gibi biz tedbir alalım takdir Allahın. Sizin 1 embriyo mu 5.güne geldi?
Yok bir tane değil ama biz sadece iki tanesini pgt ye yolladım 5aa sağlıksız 5ab sağlıklı geldi onu transfer edeceğiz inşallah

Yok bir tane değil ama biz sadece iki tanesini pgt ye yolladım 5aa sağlıksız 5ab sağlıklı geldi onu transfer edeceğiz inşallah
Anladım biraz önce öğrendim benim de sadece 3 embriyom 5.güne gelmiş. 4.güne 10 tane gelmişti çok üzgünüm 10 dan nasıl 3 e düştü diye. şimdi teste gidip ya 0 gelirse diyorum.

Anladım biraz önce öğrendim benim de sadece 3 embriyom 5.güne gelmiş. 4.güne 10 tane gelmişti çok üzgünüm 10 dan nasıl 3 e düştü diye. şimdi teste gidip ya 0 gelirse diyorum.
Bizim de 9dan 3 e düştü 5.günde. Bir de gelişimi takip edilenler vardı 6.gün iki tane daha dondurmuşlar. Bizde sperm kaynaklı düşüş oldu diye düşünüyoruz. Pgt ye 3 gitti 2 sağlıklı geldi. Olumsuz düşünmeyin ben de o bekleme esnasında kabuslar gördüm 3ü de sağlıksız geliyordu filan rüyalarımda. Ertesi gün 2si sağlıklı diye geldi. Korkularımıza engel olamıyoruz ama yine de süreç ne yaparsak yapalım kendi akışında ilerliyor.

Evet süreç kendi akışında ilerliyor dediğiniz gibi elden bişey gelmiyor. gelişimi takip edilen yok sanırım. 3 tane kaldı dediler. Ben de 3'ü de teste gitsin dedim. Sebep olarak embriyolog yumurta olduğunu düşünüyorum, antioksidan kullanılabilir dedi sadece. Ne demek oluyor anlamadım. Eğer 3'ü de sağlıksız gelirse doktorla konuşucam artık.

Belki 3ü de sağlıklı gelecek pozitif düşünelim. Bu arada 3ünü de göndermeniz çok iyi olmuş çünkü bi tık geç çıkıyor sonuçlar siz regl oluncaya kadar hepsinin sonucu gelmiş olur bi seferde

İnşallah 3'ü de sağlıklı gelir güzel düşünceniz ve duanız için çok teşekkür ederimdoktor rahimde polipler var onların da alınması gerekiyor dedi. Transfer ancak 2 adet sonra olacakmış öyle dediler.

Opu sonrası dahil 2 adet mi bekleyeceksiniz? Ben opudan sonraki ilk adeti gördüm ikinciyi bekliyorum transfer için. Doktorun bunu önemseyip işlem yapması çok güzel sağlıklı bir rahime transfer planlıyor demek ki

Opu sonrası dahil 2 adet mi bekleyeceksiniz? Ben opudan sonraki ilk adeti gördüm ikinciyi bekliyorum transfer için. Doktorun bunu önemseyip işlem yapması çok güzel sağlıklı bir rahime transfer planlıyor demek ki
Opu sonrası adet olunca haber ver dediler polip operasyonunu planlayalım. Ondan sonra adet olunca da tranferi planlarız dedi. Yani ben öyle anladım. Opu sonrası 2 adet oluyor o zaman. Bu arada doktor polip bebeğin rahme tutunmasını etkiliyor o yüzden alalım dedi. Size transfer yapıldı mı? Henüz yapılmadıysa polip durumunu sorabilirsiniz doktorunuza.

Son düzenleme:
Yok transfer olmadım 2. Adeti bekliyorum. Polip yoktu bende hiç görmediler bi tane rahim dışı miyom vardı laporoskopide alındı

Ben beşinci gün sağlıklı gelen embriyo transferi yaptım, 8. Hafta kalbi durdu. Kürtaj sonrası o da teste gitti, yine genetiktir dediler. Genetik tarama nın anlamı tam olarak nedir o zaman!? Ben bu işten bir şey anlamadım.

Merhaba bende pgt yaptırmak istiyorum acaba eğitim araştırma hastanesinde yapıyorlar mı ve her birine ne kadar ücret ödeniyor

Merhaba bende pgt yaptırmak istiyorum acaba eğitim araştırma hastanesinde yapıyorlar mı ve her birine ne kadar ücret ödeniyor
Merhaba ben hatırlayamadım eşime sordum ikisi 20bin dedi ama yanlış hatırlıyor olabilir Nisan-mayıs gibi yaptırmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…