Yok bir tane değil ama biz sadece iki tanesini pgt ye yolladım 5aa sağlıksız 5ab sağlıklı geldi onu transfer edeceğiz inşallahEvet katılıyorum ben de size yapılmalı. Dediğiniz gibi biz tedbir alalım takdir Allahın. Sizin 1 embriyo mu 5.güne geldi?
Anladım biraz önce öğrendim benim de sadece 3 embriyom 5.güne gelmiş. 4.güne 10 tane gelmişti çok üzgünümYok bir tane değil ama biz sadece iki tanesini pgt ye yolladım 5aa sağlıksız 5ab sağlıklı geldi onu transfer edeceğiz inşallah
Kötü düşünmeyin içlerinden bir tanesi bebeğiniz nasıl olsaAnladım biraz önce öğrendim benim de sadece 3 embriyom 5.güne gelmiş. 4.güne 10 tane gelmişti çok üzgünüm10 dan nasıl 3 e düştü diye. şimdi teste gidip ya 0 gelirse diyorum.
Nasıl yani anlamadım. Teste gidecekler, 2 hafta sonra sonuçlanır dediler. Ya 3 de bozuk gelirse diye korkuyorumKötü düşünmeyin içlerinden bir tanesi bebeğiniz nasıl olsa
Hepsi sağlıklı gelir inşallah. Dua edelimNasıl yani anlamadım. Teste gidecekler, 2 hafta sonra sonuçlanır dediler. Ya 3 de bozuk gelirse diye korkuyorum
İnşallah çok teşekkürlerHepsi sağlıklı gelir inşallah. Dua edelim
Kötü düşünmeyin
Bizim de 9dan 3 e düştü 5.günde. Bir de gelişimi takip edilenler vardı 6.gün iki tane daha dondurmuşlar. Bizde sperm kaynaklı düşüş oldu diye düşünüyoruz. Pgt ye 3 gitti 2 sağlıklı geldi. Olumsuz düşünmeyin ben de o bekleme esnasında kabuslar gördüm 3ü de sağlıksız geliyordu filan rüyalarımda. Ertesi gün 2si sağlıklı diye geldi. Korkularımıza engel olamıyoruz ama yine de süreç ne yaparsak yapalım kendi akışında ilerliyor.Anladım biraz önce öğrendim benim de sadece 3 embriyom 5.güne gelmiş. 4.güne 10 tane gelmişti çok üzgünüm10 dan nasıl 3 e düştü diye. şimdi teste gidip ya 0 gelirse diyorum.
Evet süreç kendi akışında ilerliyor dediğiniz gibi elden bişey gelmiyor. gelişimi takip edilen yok sanırım. 3 tane kaldı dediler. Ben de 3'ü de teste gitsin dedim. Sebep olarak embriyolog yumurta olduğunu düşünüyorum, antioksidan kullanılabilir dedi sadece. Ne demek oluyor anlamadım. Eğer 3'ü de sağlıksız gelirse doktorla konuşucam artık.Bizim de 9dan 3 e düştü 5.günde. Bir de gelişimi takip edilenler vardı 6.gün iki tane daha dondurmuşlar. Bizde sperm kaynaklı düşüş oldu diye düşünüyoruz. Pgt ye 3 gitti 2 sağlıklı geldi. Olumsuz düşünmeyin ben de o bekleme esnasında kabuslar gördüm 3ü de sağlıksız geliyordu filan rüyalarımda. Ertesi gün 2si sağlıklı diye geldi. Korkularımıza engel olamıyoruz ama yine de süreç ne yaparsak yapalım kendi akışında ilerliyor.
Belki 3ü de sağlıklı gelecek pozitif düşünelim. Bu arada 3ünü de göndermeniz çok iyi olmuş çünkü bi tık geç çıkıyor sonuçlar siz regl oluncaya kadar hepsinin sonucu gelmiş olur bi seferdeEvet süreç kendi akışında ilerliyor dediğiniz gibi elden bişey gelmiyor. gelişimi takip edilen yok sanırım. 3 tane kaldı dediler. Ben de 3'ü de teste gitsin dedim. Sebep olarak embriyolog yumurta olduğunu düşünüyorum, antioksidan kullanılabilir dedi sadece. Ne demek oluyor anlamadım. Eğer 3'ü de sağlıksız gelirse doktorla konuşucam artık.
İnşallah 3'ü de sağlıklı gelirBelki 3ü de sağlıklı gelecek pozitif düşünelim. Bu arada 3ünü de göndermeniz çok iyi olmuş çünkü bi tık geç çıkıyor sonuçlar siz regl oluncaya kadar hepsinin sonucu gelmiş olur bi seferde
Opu sonrası dahil 2 adet mi bekleyeceksiniz? Ben opudan sonraki ilk adeti gördüm ikinciyi bekliyorum transfer için. Doktorun bunu önemseyip işlem yapması çok güzel sağlıklı bir rahime transfer planlıyor demek kiİnşallah 3'ü de sağlıklı gelirgüzel düşünceniz ve duanız için çok teşekkür ederim doktor rahimde polipler var onların da alınması gerekiyor dedi. Transfer ancak 2 adet sonra olacakmış öyle dediler.
Opu sonrası adet olunca haber ver dediler polip operasyonunu planlayalım. Ondan sonra adet olunca da tranferi planlarız dedi. Yani ben öyle anladım. Opu sonrası 2 adet oluyor o zaman. Bu arada doktor polip bebeğin rahme tutunmasını etkiliyor o yüzden alalım dedi. Size transfer yapıldı mı? Henüz yapılmadıysa polip durumunu sorabilirsiniz doktorunuza.Opu sonrası dahil 2 adet mi bekleyeceksiniz? Ben opudan sonraki ilk adeti gördüm ikinciyi bekliyorum transfer için. Doktorun bunu önemseyip işlem yapması çok güzel sağlıklı bir rahime transfer planlıyor demek ki
Yok transfer olmadım 2. Adeti bekliyorum. Polip yoktu bende hiç görmediler bi tane rahim dışı miyom vardı laporoskopide alındıOpu sonrası adet olunca haber ver dediler polip operasyonunu planlayalım. Ondan sonra adet olunca da tranferi planlarız dedi. Yani ben öyle anladım. Opu sonrası 2 adet oluyor o zaman. Bu arada doktor polip bebeğin rahme tutunmasını etkiliyor o yüzden alalım dedi. Size transfer yapıldı mı? Henüz yapılmadıysa polip durumunu sorabilirsiniz doktorunuza.
İnşallah transferiniz sorunsuz olur, bebişiniz size sıkı sıkı tutunur ve sağlıkla kucağınıza alırsınızYok transfer olmadım 2. Adeti bekliyorum. Polip yoktu bende hiç görmediler bi tane rahim dışı miyom vardı laporoskopide alındı
İnşallahhh. Nasipse olacaktır iyi düşünelimİnşallah çok teşekkürlerher bekleyeninki sağlıklı gelsin İnşallah
İnşallah teşekkürlerİnşallahhh. Nasipse olacaktır iyi düşünelim
Merhaba bende pgt yaptırmak istiyorum acaba eğitim araştırma hastanesinde yapıyorlar mı ve her birine ne kadar ücret ödeniyorBen 28 yaşındaydım yumurta toplanıp embriyo elde edildiğinde 6 tane embriyom kaldı 5. Güne 2 sine pgt yapıldı 2 side sağlıklı geldi doktora benim yaşım küçük gerek varmı diye sormuştuk doktor imkanınız varsa hepsine yaptırın derim demişti ha tabii ki pgt Li embriyonun düşük olmayacağının veya olumsuz olmayacağının garantisi yok ama içiniz en azından kromozomal anlamda rahat olur
Merhaba ben hatırlayamadım eşime sordum ikisi 20bin dedi ama yanlış hatırlıyor olabilirMerhaba bende pgt yaptırmak istiyorum acaba eğitim araştırma hastanesinde yapıyorlar mı ve her birine ne kadar ücret ödeniyor
Teşekkür ederim bende sorayım hastaneye gidinceMerhaba ben hatırlayamadım eşime sordum ikisi 20bin dedi ama yanlış hatırlıyor olabilirNisan-mayıs gibi yaptırmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?