Embriyoya yapılan test

Merhaba, şöyle özetleyeyim bizim tedaviye başlanmadan önce tüm testler yapıldı. Eksikler için beklendi. O yüzden benim 8 ay kadar sürdü tedavim ama sizde öyle olacak diye bir şey yok benim ameliyatım falan oldu. Biz embriyolar toplanmadan önce Semra Hoca bize tüm testleri yaptırmıştı. Sizden de bir sürü testler isteyecekler ama bu testler hemen sonuçlanan testler. Açıkçası ben çok çok çok memnun kaldım. Yaklaşık 2 hafta sonra transfer olacağım. Olumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama hastane ve doktorların açısından en ufak bir şüphem yok. Yeri geldi detaylarda boğuluyorum diye ağladığım. Ama iyi ki boğulmuşum. İyi ki beklemişim kafam çok temiz transfer olacağım. Artık olumsuz olsa bile rabbim nasip etmedi diyeceğim. Bence Semra Hocaya teslim olun. O her şeyi çok ince düşünecektir. Merak ettiğiniz başka konu olursa her zaman sorabilirsiniz.

Nasıl yani anlamadım. Teste gidecekler, 2 hafta sonra sonuçlanır dediler. Ya 3 de bozuk gelirse diye korkuyorum
Merhabalar korkma ölümü Allah'a dua et bu arada benim bir yumurtam oldu ve genetik de temiz geldi 5. Gün 5 AA kalite oldu dua et Allah'a olucak inşallah şuan transfer oldum 6 gunundeyim

Çok teşekkür ederim .inşallah transferiniz başarılı geçer bebeğiniz size tutunur ipek hanıma randevu verdiler. Diğer doktorları da iyidir inşallah. Yaşınız kaç? Yaşım 37 olunca daha çok umutsuzluğa kapılıyorum.

Merhabalar korkma ölümü Allah'a dua et bu arada benim bir yumurtam oldu ve genetik de temiz geldi 5. Gün 5 AA kalite oldu dua et Allah'a olucak inşallah şuan transfer oldum 6 gunundeyim
İnşallah bebeğiniz tutunur ve hamile kalırsınız maalesef genetik testinden 3 de sağlıksız geldi.

Eklentiler

• Screenshot_20251124_190231_Microsoft 365 (Office).webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba yaptırdım. Sonuç bugün geldi. 3 ü de bozuk ne yapıcam bilmiyorum.. kurum değiştircem. Siz nerede tedavi oldunuz?
Çok geçmiş olsun üzüldüm ben de aynı sizin gibi 3 adet embriyo PGT’ye göndermiştim, geçen Cumartesi doktorum arayıp hepsi sağlıksız dedi. İnsan yıkılıyor, hala toparlamaya çalışıyorum. Önceki tedavimde 4 embriyodan bir tane sağlıklı gelmişti, transfer olmuştum fakat tutunmadı. Yaşınız kaç acaba? Ben 41 oldum. Yaşa bağlıyorum bu durumu fakat yine de şimdi eşime daha detaylı testler yapılacak (sperm dna ve ros testi). İnşallah bir sonraki tedavimizde mutlu haberler alırız ya da doğal yoldan olur

Merhaba , ben 29 yaşındayım ama bende kromozomal bir bozukluk var. Yaş bakımından başarı oranına bakmayın. Benim bozukluk yüzünden bi kaybım var mesela o mucizevi şekilde kendi kendine olmuştu. Aslında Şişli Memorialin sistemi ilk başta kafanızı karıştırabilir. İpek hanıma randevu verdiler ama ipek hanım sadece takibinizi yapacak. İlaç dozunuz tedavi şekliniz zamanlamanız hepsine ama hepsine semra hoca karar verecek. Sistem şöyle oluyor. Tedaviye başladınız. Gidiyorsunuz ipek hanım hormon testi işte rahim kalınlığı yumurta durumu gibi şeylere bakıp not ediyor dosyanıza. Sonra dosyanızı öğle arasında semra hoca görüyor. Öğleden sonra hastane semra hocanın karar verdiği dozlarda ilaçları nasıl kullanacağınızı anlatan sms atıyor. Sonraki randevunuzu söylüyor. Sonra yine gidiyorsunuz yine aynı işlem. Tüm ölçümleri doktorlar yapıyor semra hoca karar veriyor. İlaç eğitimi veriyorlar. Sürekli ulaşabileceğiniz hemşire hattınız vs var. Sürekli bir iletişim halinde oluyorsunuz. Hee bir de şu var tabi. Tedavi şekline karar vermeden bir de genetik doktoru görüyor sizi. Onunda yönlendirmesi olabiliyor. Size tavsiyem mutlaka bir önceki tedavi dosyanızı hastaneden isteyin semra hoca ne yanlış yapılmış veya düzgün sonuç vermemiş görsün. Rahim filminiz mutlaka olsun. Bir de biz karyotip analizi götürmüştük. Benim kromozom sorunum o testte çıkmıştı

Bende Şişli Memorial de tedavi olmuştum pgt li embriyo transferi yapılmıştı çok şükür doğum yaptım hastaneden çok memnundum bende tavsiye ediyorum en azından gidip mutlaka görüşme yapın

bir cevap bulabildiniz mi?

Evet yıkılıyor gerçekten maddi ve manevi verdiğiniz tüm emekler boşa gidiyor. Ağlamak istiyorsunuz ama ağlayamıyorsunuz. Çünkü iştesiniz vs. Gözyaşlarınız içinize akıyor sanki. Yaşım 37. İnşallah hepimiz bir sonraki tedavimizde mutlu haberi tüple ya da doğal yoldan alırız

Detaylı açıklamanız ve yönlerdirmeniz için çok teşekkür ederimTamamdır tedavi dosyasını hastaneden istedim ilettiler. Ayrıntılı olarak neler yazmalı?

Detaylı açıklamanız ve yönlerdirmeniz için çok teşekkür ederimTamamdır tedavi dosyasını hastaneden istedim ilettiler. Ayrıntılı olarak neler yazmalı?
Dosyanızda neler olmakı pek bilmiyorum ama size mesaj ile istedikleri testleri söylemiş olmalılar onları eksiksiz götürmeye çalışın. Rahim filmi falan çekilmediyseniz çekilmelisiniz çünkü zaten çektirecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…