Embriyoya yapılan test

Doktorum bilindik bir prof o yapalım dedi yaptırdık. Sormadım o kadar detay. Geldi sonuç sevindik... Biz sonrası 12 li trombofoli paneli ve kromozom testi de yaptırdık. Cevap yok... O yüzden bu test falan da ne bileyim

Evet bence bunlar talesemi falan da bakmışlardı, sonra biz çocuk düşününce sma testi yaptırdık eşim verdi onda çıkmayınca bana bakmadılar

Biz yaptırdık 5. Ve 6.gün embriyolarım vardı 5tanesini pgt ye gönderdik 4ü sağlıklı bir tanesi %40 mozaik geldi birini transfer oldum çok şükür tuttu doğum yaptım. İmkanınız varsa kaç tane çıkarsa sizde gönderin genetiginden sağlam olduğunu bildiğiniz embriyoyu transfer olursunuz.

Merhaba hayırlı olsun evladınız. Size transfer yapılan embriyo 5.gün olan mı 6.gün blast olan embriyo muydu acaba

Doktorum bilindik bir prof o yapalım dedi yaptırdık. Sormadım o kadar detay. Geldi sonuç sevindik... Biz sonrası 12 li trombofoli paneli ve kromozom testi de yaptırdık. Cevap yok... O yüzden bu test falan da ne bileyim
12 li trombofoli paneli ve kromozom testi nedir neden yaptırdınız? Hamileyken mi yapıldı? yaptırdık. Doktorunuz kim? Benimki de prof.

Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 3 tanesini göndermeyi düşünüyordum kaç çıkarsa çıksın. Ama zaten toplamda 3 tane çıktı. Hepsi gitti teste. Sonucu bekliyorum. İnşallah 1 tane de olsa sağlıklı gelir de transfer şansım olur

Allah razı olsun
İnşallah hepsi sağlıklı gelir

Evet öyle maalesef. Bu yine iyi. Diğer test için 1 embriyo için 50 bin civarında dediler (genetik hastalık testi, pgt-m)
Ay bu süreç başlı başına hep para neden daha makul ücretleri yok ki anlamıyorum sağlıkta okadar gelişti ülkemiz ama çok yüksek rakamlar ödüyoruz

Evet maalesef öyle. Tüp bebek süreci manevi ve maddi olarak zor bir süreç. O yüzden yaşamayan anlamaz. Allahım herkese yardım etsin ve sağlıklı bebişler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…