EMEK DOĞER İLE TÜP BEBEK

Nerde oturuyorsunuz? Bende 3 tane cetrotide 1 tane 450 gonal var size verebilirim. Ben gebzedeyim. Allah inşallah hayırlı haberler nasip etsin
Kartepedeyım ya verırsenız çok sevinirim hafta sonu esımle gelip alabilirim

Merhabalar ben de rapor çıkarmak istiyorum amh düşük diye alabiliyorum da süreç uzun mu sürüyor rapor alma süreci
direk emek hocaya randevu alırsanız sürec çok kısa oluor. benim rapor hakkım bıttıgı ıçın ılaclar tedavı ücretlı oldu artık

Umuttepeden nasil randevu aldınız ben 2024 yılında gittim emek hocaya tedavi gordum bir çatlatma inesi bir aşılama yapıldı ama negatif sonuç aldım 5 ay ara verdim ve kendiliğimden hamile kaldim ama malesf 2025 yılında kaybettim üzerinden bir sene geçti 3 kimyasal gebelik dışında sağlıklı gebelik elde edemedim daha şimdi umut tepeye tekrar gittmek istiyorum ama numarayı kaybetim ozel randevu da alamıyorum interneten bana yardımcı olurmusunuz kızlar

Merhaba ALLAHhayırlısıyla saglıkla kolaylıkla tekrar nasıp etsın .emek hocaya gecen hafta gıttım. umuttepe randevu sayfasından gece 12 de randevular acılıor. ben her gece alarm kurup baktım .istedıgım gune ıstedığım saatte almak ıcın ordan aldım kolaylıkla hemende buluosunuz ordan.diğer turlu sanırım sabah 9 da aranıordu ama randevu benım gıbı geceden alanlar oldugu ıcın sabaha zor bulunuor

direk emek hocaya randevu alırsanız sürec çok kısa oluor. benim rapor hakkım bıttıgı ıçın ılaclar tedavı ücretlı oldu artık
Teşekkür ederim allahım hepimizin işlerini kolaylaştırsın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Onlar var sma testi falan da istiyorlar sanırım
Onu bilmiyorum benim canım benden 2 asilama istediler amh yüksek olduğu için. İlk asilamada hesapta yokken hamile kaldim rapor için yaptirmistim. Sonra malesef kaybettim. Tüp bebeğe gectim onda da 2 transferim de pozitif oldu onları da kaybettim. Simdi genetik testlerin sonucunu bekliyorum vaktiniz varsa genetik testleri de yaptirin

Teşekkür ederim gece 12 de randevu açık olduğunu hic bilmiyordum gün içinde baktıkça hic açık randevu yoktu bu gece bakacam inşallah randevu alabilirim siz randevuyu alirken ilk tüp bebek başvurusu olarak mi randevu aldınız

cuma gecesi acılmıor oyle hatırlıorum pazar gece baslıor. google dan umuttepe randevu yazarsanız T.C ve doğum tarıhı yazıp giriş yapıorsunuz- kadın dogum- Emek DOĞER- özel muayene seciorsunuz. ben her tedavı öncesi boyle alıp ilk kendısıyle gorustum. 1.672 lırada muayene ücreti verdım gecen hafta

Genetik testlerim var canım kayıplarım oldu daha önce

Tamma canim cok teşekkür ediyorum

`