EMEK DOĞER İLE TÜP BEBEK

NGNUNE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
27
10
3
29
Merhaba kızlar, hikayemden kısaca bahsetmem gerekirse..
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim solda 5 cm sağda 3,5 cm çikolata kistim mevcut ve amh değerim 0.68 5 aydır bebek istiyoruz olmuyor doktora gidince amh değerimin düşük yurmurtalarımın az olduğunu öğrendik bu sırada özel ve devlette gitmediğimiz doktor kalmadı en son Kocaeli Üniverisitesi Hastanesinden Dr. Emek Doğerin adını verdiler randevu alıp gittik doğal yollardan ihtimal var ama çok çok düşük vakit kaybetmek istemiyorsanız tüp bebeğe geçelim dedi ve benimde önerim tüp bebek dedi çekildiğim hsg’ye bakarak sağda tüpte polip var o alınacak önce dedi , solda da tüpün ucunda bozulma var orayı ya düzeltecekler yada alacaklar dedi bu işlemin adıda histereskopi önce bu işlemi yaptır daha sonra gel tüp bebeğe başlayalım dedi şimdi biz histereskopiyi Dr. Hasan Terzide yapacağız benim merak ettiğim böyle bir durumda olup emek hocada tüp bebek başlayanlar nasıl memnun mu pozitif gören var mı ? Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba canım ben Hasan hocada tüp bebek tedavisi görüyorum bugün pozitif sonuç aldım çok şükür
Emek hocayı bilmiyorum ama Hasan hoca gerçekten muhteşem bir doktor işinin Ehl-i her sorunuza cevap veren sizi dinleyen anlayan ve çok sıcak kanlı bir doktor. Umarım süreciniz olumlu ilerler ve bebeğinize kavuşursunuz

Ben de Umuttepede tup bebek yaptirdim Emek hocaya da muayene oldum cok iyi ve nazik bir doktordur. Ben poliklinik hastasiydim o yuzden ozel randevulu gitmedim hangi doktor denk gelirse o bakiyor 2 doktor var zaten. Benim transferimi Ozge hoca yapti sukur ki pozitif Emek hocaya yaptirip pozitif olan da cok cok iyi bir doktordur tavsiye ederim

Cevap verdiğin için teşekkür ederim hayırlı olsun merhametli sağlıklı bir evlat olsun Ayşenur , darısı tüm bu güzel haberleri bekleyenlere inşallah ayşenur peki ücret olarak Hasan hocada tüp bebek ne kadar maliyete geldi size

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim ard arda böyle güzel cevaplar almak bana umut oldu nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam çok güzel bir evlat olsun sizide tebrik ediyorum adınıza çok ama çok sevindim gerçekten

Birde sizin ücret toplamda ne kadar maliyete denk geldi acaba

Çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza inşallah
Biz tedaviye geçen sene başladık zaten medikalparkta tüp bebek ünitesi olmadığı için konak hastanesinde yapıyor Hasan hoca opu ve transferi. Konak hastanesine geçen sene 80 bin tl ödedik ilaçlarda ortalama 70-80 arası tuttu ortalama 160 bin tl gibi hepsi toplamda. Bu seneki fiyatlarını bilmiyorum açıkçası

Güzel paralar tabi Ayşenur sürecinden biraz bahseder misin rica etsem hem burayı okuyacak kadınlara da umut olmuş olursun

Birde sizin ücret toplamda ne kadar maliyete denk geldi acaba
Benim dondurulmus embriyo transferi 57 bine faan geldi totade ilaclar dahil
Taze transfer olsaydi ilaclarla 40 a yakin bisey olur herhalde
Tabi ilac ucreti kisiden kisiye degisir
Bir de ben raporlu yaptirdim o yuzden uyguna geldi

Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkesin basina umarim yakin zamanda pozitif gorursunuz

Benim dondurulmus embriyo transferi 57 bine faan geldi totade
Taze transfer olsaydi ilaclarla 40 a yakin bisey olur herhalde
Tabi ilac ucreti kisiden kisiye degisir
Bir de ben raporlu yaptirdim o yuzden uyguna geldi
Peki Queen sende sürecinden bizlere bahseder misin rica etsem burda sizi okuyacak bir çok kadına umut olursunuz , çünkü bizi en iyi biz anlarız , bu çaresizlikte burda okuyacağımız en küçük yorum bile bize umut oluyor

Ben raporlu tup bebek yaptiracagim icin kasim ve aralik aylarinda iki kez asilama oldum, negatif
Ocakta ortasina dogru ilaclara basladim, sonuna dogru opu oldum, 12 yumurtam toplandi, 9 u dollendi, 7si donduruldu
1 ay ilacsiz rahim dinlendirildi, 2. ay lucrin depot ile 1 ay baskilayici protokol uygulandi, lucrin vurulduktan 1 ay sonra muayeneye gittim, transfer hazirligina baslandi, estrofem kullanmaya basladim, 10 gun sonra kontrolde baska ilaclar da eklendi ve 1 hafta sonrasinda transfer oldum. Transfer sonrasinda da kullanilan bircok igne ve ilac var. Transferimin 6. Gunu idrarda pozitif gorunce kan verip cok erken ogrendim. Sonra 2 kez daha kan verdim. Artis olunca doktor 10 gun sonra keseye cagirdi bir daha kan verme dedi. Surecim bu sekil. Yani ocakta opu olup nisanda transfer oldum

Aslında süreç uzun bir o kadar meşakkatli , ama olsun sonu güzel olduktan sonra hiç önemli değil tabi, ne güzel işte sizler şimdi bu yola girecek herkese umut oluyorsunuz ALLAH sağlıkla kavuştursun yuvanızdan huzur mutluluk hiç eksik olmasın

Ben de Umuttepe de yaptım. İlk tüp bebekte pozitifi gördüm ama düşük bir değerle. Heyecanla artmasını bekliyorum gayet memnunum Umuttepe den tavsiye ederim

Cok tesekkur ederim bir sorunuz olursa cekinmeyin sorun ben de hep burada bilgi aradim Allah size de nasip etsin en yakin zamanda

Ben de Umuttepe de yaptım. İlk tüp bebekte pozitifi gördüm ama düşük bir değerle. Heyecanla artmasını bekliyorum gayet memnunum Umuttepe den tavsiye ederim
Adınıza çok ama çok sevindim RABBİM hayırlı bir evlat versin merhametli olsun evinize huzur sağlık şans getirsin rica etsem sizde sürecinizden maliyetinden bahseder misiniz hem bana hemde okuyanlara destek olursunuz

Güzel paralar tabi Ayşenur sürecinden biraz bahseder misin rica etsem hem burayı okuyacak kadınlara da umut olmuş olursun
Benim biraz fazla meşakkatli bir süreç oldu açıkçası. Geçen sene mayıs ayında başlamıştım dediğim gibi ilaçlarla yumurta büyütme oldu sonrasında opu. 37 yumurta toplandı 7 tanesi 5. Güne gitti en iyi kalitede donduruldu. Ben pcos olduğum için opu sonrasında ohss oldum ve hastanede yatmak durumunda kaldım. Çok zorlu bir süreçti benim için. Sonrasında 3 ay rahim dinlendirme yaptık ilk transferimi 31 Ağustosta olmuştum ama maalesef ilkinde negatif sonuçlandı. Sonrasında hem vücudumu hem zihnimi dinlendirmek için 8 ay kadar ara verdim. Nisanın 26sında çift embriyo transfer edildi 5. Gün. Bugün itibariyle de pozitifi gördüm.

Adınıza çok ama çok sevindim RABBİM hayırlı bir evlat versin merhametli olsun evinize huzur sağlık şans getirsin rica etsem sizde sürecinizden maliyetinden bahseder misiniz hem bana hemde okuyanlara destek olursunuz
Geçen sene Şubat ayında başladım. 1 tane oğlum var 17 yaşında 2.evliligimden olmuyor cocugum. Eşimde sorun yok. Benim endometriozis ve çölyak hastaligim var. Nisan ve temmuz aylarında aşılama yapıldı. Tutmadı. Emek bey tutmayacak demisti zaten. Amh 1.29 olduğu için direk tüp bebeğe geçemedi. Aralık ayında yumurta toplama sürecine girdim. 11 yumurta toplandi.7 Şi dollendi. 4 tanesi donduruldu. İlaçlarla ve dondurma işlemiyle beraber 40 bin gibi bı rakam tuttu. 2 ay lucrin depot ve doğum kontrol hapiyla rahim dinlendirme yapıldı. 25 Nisan'da 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi. Dondurulmuş embriyo olduğu için 17 bin lira daha ödedik. (Tüp bebek için raporum var bu arada)
KAn testim pozitif ama sağlıklı ilerlemesi de önemliymiş. Allah isteyen herkese gönlüne göre versin. Oğlumda 17 yasimdaydim zor durumdaydım doktora gidemedigim için cinsiyetini bile bilmiyordum. Sağlıkla dogdu şükür. Akışa birakabilmemiz lazım. Umarım hepimiZin kucağımıza sağlıkla gelir bebeklerimiz

Bilgiler için teşekkür ederim çok çok geçmiş olsun , sırada çiçekli yolları yürümek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…