EMEK DOĞER İLE TÜP BEBEK

Bizde Konak da karar vermiştik bayan bır doktor vardı onu araştırdık biraz ama çok da iyi şeyler duymadık hakkında o yüzden de devlette yapmaya karar verdık

Merhabalar emek hoca dan randevu almak istiyorum hocayla mı görüşüyoruz asistanlar mı ilgileniyor nasıl oluyor

Hamile kalmışsınız sağlıcakla kucağınıza alın transferinizi kim yaptı:)

Hamile kalmışsınız sağlıcakla kucağınıza alın transferinizi kim yaptı:)
Evet şükürler olsun embriyo glue yani yapıştırıcı kullandık emek hocanın kendisi yaptı. Kontrollerimi asistan doktorlar yaptı.

Embriyo glue varmı umuttepede
Evet son transferim de bana o uygulandı. Transfer tarihiniz belli olduğunda sekreterliğe söylüyorsunuz not alıyorlar ve embriyoyu o şekilde hazırlıyorlar öyle transfer ediliyor

Evet son transferim de bana o uygulandı. Transfer tarihiniz belli olduğunda sekreterliğe söylüyorsunuz not alıyorlar ve embriyoyu o şekilde hazırlıyorlar öyle transfer ediliyor
Yaa çok iyi yenimi çıktı acaba onun ekstra fiyatı nedir

Yapılıyormuş diye biliyorum uzun zamandır. Temmuz ayında ekstra 6 bin TL gibi bı fiyat ödedik şuan ne kdr oldu fiyatlandirma bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…