Emek Hırsızlığı !!! Sinirlerim Çok Bozuk..

Canım ya seni o kadar iyi anlıyorumki..Ben yaklasık 4 sene önce masal diye bir deneme yazmıstım.Sitelerde paylastım.okundu tebrık edıldım falan aradan haylı zaman gectıkten sonra google de ararken rastladım.kızın bırı benım yazıdıgım konuyu yazmıs.ve altına da not eklemıs.sevgılım askerdeyken gece yazdım dıye..
Cıldırdım resmen kıza msj atıyorum ne kadar yalancısın ben yazdım onu doyrum,o hala kendısının yazdıgını ıddıa edıyo ınanamadım.
ve kendısıne kesınlıkle hakkımı helal etmedıgımı söyledım
anlamıyorum bu ınsanları ya nasıl baskalarının yazdıgı seylere ben yazdım dıyebılıyolar.hangı akla mantıga sıgıyo??

Gerçekten insanlar sanal alemde herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar derler ya.. Aynen öyle. İnsanın çok zoruna gidiyor. Benim bloğumda sayısız yazım var hepsini insanlar beğeniyor. Bazen bende çok beğendiğim ve kimsenin bilmediği dörtlükler ve şiirler yayımlıyorum. hani öyleki altına ismimi yazsam kimse anlamaz bile ama o şiirin altına gerçek sahibinin adını yazmak bana başka bi tat veriyor. Ama her insan bunu anlayamaz. O şiir benim denizimden bir parça o aptala sorsam tek satırını bile belki tam söyleyemeyecek ama her satırı benim içimde... off çok sinir bozucu bişey ya...

okudum siirinide acaip duygulandim hungur hungur aglamamak icin zor tuttum kendimi..
bazi cumleler vardiki yuregimi bogdu..
bir insan kendini bulur bir siirde bu demek degildirki o siire imzani atabilirsin
cok buyuk bir saygisizlik etmis..
hasta ruhlu oldugunu dahi dusunuyorum..

bir siire sahiplenebilir insan heleki
babaya atfen yazilmissa
her babanin kizi bu siiri yazamaz ama kendini bu siirde bulabilir
gercekten gonlune saglik.. inanirmisin siirin sonunu aglamaktan getiremedim.
daha 15-16 yaslarimdayken bir cocuk bana usta bir sairin siirini
kendi siiriymis gibi bana gonderdi ve ilham kaynagi benmisim :)))
Turk edebiyat kulturune uzak yetistirildigim icin
senelerce bana yazildigini dusundum.. Taa'ki usta sairin siirleriyle tanisana kadar
oyle moralim bozulduki.. hem kendi cocukluguma safligima guldum
hem icten ice egomun havasi sondu
ama o siiri hala benimsiyorum her ne kadar
Atillah ilhan "yagmurkacagi"ni bana yazmamis olsa bile :))

:) O dediğin işle bende karşılaştım. Bloğumda bi bölüm var orada bi şiir var adamın biri senin için yazdım dedi. Onun ismiyle yayımladım şiiri sonra biri bana mesaj yolladı benim şiirim bak şurda felan hemen düzelttim. Bana senin için yazdım yerine seni bu şiirde buldum diyebliseydi keşke... Böyle bişey için yalan söyleyen her şey için yalan söyler dedim ondan sonra hiç görüşmedim. O forumdaki bayan bu konuda annesine bile yalan söylemiş. Duruma ve büyüteceği çocuklarına acıyorum. Acılarımı sahiplenmeye çalıştığı için ona tek diyeceğim var bu şiirin arkasında ki acıyı ALLAH hiç bir zaman yaşatmasın....

Resmen hırsızlık bunun adılmaz:Kul hakkı lmaz:klava:

Evet canım kul hakkı ama zaten o bayanın kapasitesi bunu anlayama yetseydi hem kul hakkı yemez heme yalan söylemezdi.

Şimdi dikkatimi o bayanın forumdaki imzası çekti o imza bile benim bloğumun ekosu. Bu kadar olur ya

♥gözyaşı♥;15009383 .!.:
Şimdi dikkatimi o bayanın forumdaki imzası çekti o imza bile benim bloğumun ekosu. Bu kadar olur ya

o dönemler takipçindi demek..blogun herbişeyinden haberdar.
reelde de tanıdığın biri olma ihtimali var mı merak ettim bilmiyorumkismile

o dönemler takipçindi demek..blogun herbişeyinden haberdar.
reelde de tanıdığın biri olma ihtimali var mı merak ettim bilmiyorumkismile

Bilmiyorum canım ama sanmıyorum. Yani tanıdıklarım arasında böyle bişey yapabilecek biri olduğunu sanmıyorum. Beni birebir kopyalamış. Bu kadar beğenildiğimi bilmiyordum doğrusu :)

Bu arada bilgece oraya yazdığın için teşekkür ederim. Ama ben siteye ulaşamıyorum. Oraya ya şiiri ordan silmelerini yada altına ismimi yazmalarını söyleyebilir misin? Diğer üyenin cevap vereceği yok sanırım.

noterden tasdiklettirin dersem abartmismi olurum?
ben sahsen dusunurdum

Yok canım abartmış olmazsın aslında gerekiyordu taa en başta ama o zaman bu tür olaylarla karşılaşabileceğimi düşünmemiştim. Zamanla düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.

canım bu siteye bende üyeyim 2 yıldır böyle bir olayla ilk defa karşılaştm zaten diğer arkadaşımda paylaşmış şiirin altına bu linki umarım sorun kısa sürede çözülür bu aralar online olmuyor şiiri paylaşan zaten yöneticimiz de karşı taraftan bir cevap bekliyor mutlaka gereğini yapacaktır.bu siteyle ilgili değil kişiyle ilgili bi problem evet üye alımı biraz zaman alıyor çünkü orası sadece bayanlara ait bir site erkekler üye olmasın diye araştırma yapılıyor umarım sorun çözülür

Canım sitenin bir suçu yok. Sanal ortam burası nihayetinde kimsenin yazdıklarına kanıt isteyemeyiz elbet. Karşı tarafın verebileceği bir cevap var mı yok mu bilmiyorum ama herhalde hala böyle bir iddada bulunamaz artık. Siteye mesaj attım iletişim bölümünden ama bana herhangi bir geri dönüş olmadı. İlgilenmediler yani. Sağolsun arkadaş üyeliğinden yazdı konun altına bakalım souç ne olacak.

Yüzsüzlüğe bak yaa!!!
Kadın hala aktif kullanıcı mı merak ettim.

sevgılı gözyası sitedeki yönetici arkadasa mesaj atıp durumu bıldırmıstım o bana gerı donmus ve ıletısıme gecmek ısteyen arkadasların bize ulasın bölümünden ulasabılecegını soylemıs.siteye uye olamamayı ıse her yaz yaptıkları gıbı bayram sonrasına kadar askıya alıp gereklı calısmaları yapıyorlarmıs.yonetıcı arkadasımız cemrecıxe mesaj yollamıs.sanırım cevap verır oda.

Böyle birşeyi ben yaşasam çok hoşuma giderdi bir kere. Kimin yazdığı belli mi belki sen sanıyorlar onu da. Sanki murathan mungan çıkıp o şiir benim diye piyasaya sürdü :))))

Böyle birşeyi ben yaşasam çok hoşuma giderdi bir kere. Kimin yazdığı belli mi belki sen sanıyorlar onu da. Sanki murathan mungan çıkıp o şiir benim diye piyasaya sürdü :))))

Anlamadım ben ne demek istediğinizi. Ama benim hiç hoşuma gitmedi bu yapılan...

İlgin için çok teşekkür ederim canım sağolasın. Ben bize ulaşın bölümünden mesaj yazdım ama ona da her hangi bir cevap gelmedi. Çok sinir bi durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…