Emek Hırsızlığı !!! Sinirlerim Çok Bozuk..

al iste bir hasta daha.delimisin nesin ya sinirlensen kac yazar.sen ne biliyosun o siiri kimin yazdigini.inanmiyorum ya aldi kabullendiler siiri.isinize gidin benimle ugrasmayin daha cok sinirlenirsin

ama arkadas blogunda daha önce yazdıgını ve tarih olarak da eklenme tarihi gözüküyor sen de eklenme tarihi olarak daha sonra ki bir tarih gözüküyor herkese hastamısın falan diyene kadar adam akıllı bir cevap ver biz de sana ya da diger arkadasa inanalım

kardesim biraz mantikli olun ya.. acitasyonu birakin.. kimse boyle kisisel ve duyguyla alakali bir seyin tipatip aynisini yazamaz. ya sen caldin ya da konu sahibi.. e konu sahibi blogunda senden yillar once yayinladigina gore onun kaniti daha gecerli. daha iyi bir kanitin varsa sur ortaya, yoksa hic "deli misin, divane misin" vs gibi yaklasimlarla kendini kucultme. buraya bunlari yazmak icin mi girdin? kimi aydinlattin? kime kanit sundun? benim kanita ihtiyacim yok deme...savunulmaya ihtiyacin olmasa gelip yazmazdin ta buralara.. kanitla senin oldugunu, bak herkes nasil konu sahibini tasa tutuyor.. burda adaletsizlik olmaz. yanlis yerdesinlmaz:

hala buradasın...

al iste bir hasta daha.delimisin nesin ya sinirlensen kac yazar.sen ne biliyosun o siiri kimin yazdigini.inanmiyorum ya aldi kabullendiler siiri.isinize gidin benimle ugrasmayin daha cok sinirlenirsin

kelimelerine dikkat et.
burası sizn o bildiğiniz sitelerden değil. herkes karşısındakine saygılı olacak önce. hasta ,deli..
.kime diyorsun sen kötükedihüso

kelimelerine dikkat et.
burası sizn o bildiğiniz sitelerden değil. herkes karşısındakine saygılı olacak önce. hasta ,deli..
.kime diyorsun sen kötükedihüso

hasta ,deli.
bu hakaretleri sıralamışta bana.
onları yazdım..
. millet ben dedim sanmasın aman .sempatiksalakcinni

Turkcenden ve yazi seklinden hic "o"siiri sen yazdigin denilemez..
kendinizi birilerine ispat etmek icin ugrasiyorsunuz o'da yalandan
ben baska kapiya diyorum ve zere inanmiyorum size

Madem şiiri beğendin yazkı o çaresiz anlarımda beni etkileyen bir şiiri paylaşmak istedim sizlen. Niye çalıyon manyak karı aaaaaaaaaaaaaaaaa

Haddini bil arkadaşım. Bu ne terbiyesilik ya! Hadi ispatla o zaman madem sen yazdın bu şiiri defterine internette benden önce yayınladığın yeri göster ispatla. Hoş aynı anda iki kişi aynı şiiri yazacak değil ya! Neden uğraşmayacağım diyorsun insan kendi malından bu kadar çabuk vaz geçer mi? Bu şiir senin olsaydı ve ben senin yaptığını sana yapsaydım benim gibi bu işi mahkemeye kadar taşırdın emin ol, hangi insan kendi hakkını savunmaktan böyle aciz şekilde iki satır yazıyla kaçar? Ama senin yazmadığını sende bende çok iyi biliyoruz! sonunda rezil olacağını bildiğin için muhatap olmayacağım diye zırvalanıyorsun!!!. O şiir ilk kez benim bloğumda yayımlandı. Ya bu kadar olur yazı yanlışlarım, fontum yazı boyutuma varıncaya kadar kopyalamışsın. Ayrıca bi dediğin bir dediğini tutmuyor. Siteye yazdığın notta sadece annem gördü şimdi ikinci kez siz gördünüz diyosun. Eee sen orda nasıl olurda ilk kez yayınladığını ve annenden başka kimsenin bilmdiğini idda ettiğin bu şiiri ben bir buçuk yıl önce bloğumda bir yıl öncede antoloji.com da kendi adıma yayımlayabiliyorum açıkla? şimdi başka yerede yazdım dersin o zaman sen sitedekilere de yalan söyledin. İki durumda da yalancısın? Kuyruğun sıkışıncada eşim gördü biliyo yarışmaya yolladı vs dersin. Peki bunlardan hangisi gergerçek? Hani sadece annen görmüştü? Sadece annenin ve senin bildiğiniz bu şiiri acaba ben hangi vahiyle bir buçuk yıl önce yayımladım? Evet yurtdışındasın biliyorum, Yurt dışından yazdığında belli çünkü türkçe yazı karakteri kullanamıyosun peki şimdi soruyorum sana klawyende Yürkçe yazı karakterleri olmadığı halde o şiiri nasıl Türkçe karakterlerle yazabiliyosun. Bi insan nasıl bu kadar yalan söyleyebilir anlamıyorum hadi anladım kuldan utanman sıkılman yok annene babana eşine arkadaşlarına kasıla kasıla yalan söyleyebilecek bir karakterdesin hemde yalanın gün gibi ortadayken utanmadan cevap yazabiliyosun soruyorum sana hiç mi ALLAH'tan korkmuyosun? yalan söylüyosun, kul hakkını gasbediyosun bide utanmadan sıkılmadan iftira atıyosun ? Bunların gören bilen bir mevla var biliyorsun değil mi? Bunların hesabını hem bu dünyada hem ahirette soracak olan bir mevla! haberin yoksa hatırlatayım! Hani zerre kadar şu mubarek ramazan ayında hiç çekinmediğin mevla... Bir insan nasıl bu kadar arsız ve yaradandan korkusuz olabilir aklım almıyor. Ayrıca benim yazdığım 200 den fazla şiir var. Çok iyi bir şair olduğumu idda etmiyorum ama en azından şiirlerim okunulacak beğenilecek hatta sahiplenilecek kadar kayda değer şeyler. Bu işi ağzına sakız ettiğine göre çok yaptın demekki bu hırsızlığı. Ben yalanımın ortaya çıkıp kullara rezil olmaktan da önce ALLAH'tan korkarım da böyle bir işe cürret edemem. Çok şükür ailem bana o terbiyeyi verdi! Bloğumdaki iletiye gelince o sözü kendim yazdığımı idda etmedim bu ne tesadüftürki bloğumu bilmediğini söylediğin halde şiirim ve iletimin aynı anda forumdaki üyeliğinde mevcut bunu sorguladım. Bu iş nasıl bu kadar tesadüftür ondan bahsettim. Seni ALLAH'a havale ediyorum. Ben o şiiri kanserden kaybettiğim kardeşimin acısıyla onun anısına yazdım. Ve eğer yalancı olan bensem mevlam o acıyı tekrar versin ama sensem o acının aynından sana da diliyorum o zaman belki kendi yazacak cümlelerin olurda insanlardan çalarak tekrar başkasını yaralamazsın! Hee bedduamı iade etmişsin ya ne oldu neyden korktun? Madem masum olduğunu idda ediyorsun bedduamdan da rahatsız olman ne kadarda acayip. Sanmaki bu iş burda kalacak! Emin ol ben hakkım olanı senin gibi bir çirkefe bırakmayacağım. Bütün yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım. Ben seni ALLAH'a bırakıyorum. ALLAH herşeyin en iyi bilen görendir seninde iftiranı, kul hakkını nasıl utanmadan yediğini gören bilende odur. Cezanıda ilk o verecektir zaten. Ne bu dünyada ne ahirette umarım tüm yalanların ortaya çıkıp rezil rüsva olmadan ölmezsin!! Hakkımı hem bu dünyada hem ahirette yakana yapışıp alacağım bunu bilmeden ölme!!!!

Arkadasım okadar cok üzüldüm ki durumuna..

Aynı haksızlıga bende maruz kaldım malesef..

babam yurt dısında iken kendisine yazdıgım bir şiiri bir site de yayınlamıstım..
densiz biri kendi adına değiştirerek baska forumda yayınlamıs arkadaslarım gösterdi..

o anki öfkemi, üzüntümü tarif bile edemem..
tabi arkadaslarımla beraber bunu yaptıgına pişman ettik kendisini..
Böyle zavallı insanlara yazıklar olsun diyorum sadece.

Sağolasın canım.. Evet bende öyle öfkelendim ve üzüldüm ki.. Ya herşeyi geçtim her şey ortada bi dediği bi dediğini tutmayan gelip bide burda hiç sıkılmadan utanmadan bana hakaret ediyor. Yani aklım mantığım almıyor durumu. Ama ben o densizi ALLAH'a havale ediyorum... Ve tüm onun gibi yapanlarıda ALLAH'a havale ediyorum. İki satırda olsa kimsenin başkalarının duygu düşüncelerini hemde onları yaşamadan bilmeden sahiplenmeye ve bu yüzlüğü yapmaya hakkı yok!

Hee birde ben senin gibi hırsız olsaydım bloğumda yazarının bilinen kişilerden oluşmadığı nice yazılar var. Hepsinin altında ya isim ya alıntı yazılıdır. Bilmem anlatabildim mi....

Gözyaşının yorumlarına bir de şu sahiplenici arkadaşın yorumlarına bakan kimin şiir yazabilecek kapasitede olduğunu anlar.Edebiyatçı olmaya gerek yok ki gerek varsa da ben edebiyatçıyımyerimseniben
Herkes şiir yazar oldu düz cümle kuramazken,yanarım yanarım ona yanarım..
Gözyaşı,sözüm sana değil,gayet sağlam cümlelerin var hayatım..

şiiri başka sitede yayınlayıp annemden başka kimse okumadı diyen kişi nasıl eşinin daha önce aynı şiiri başka bir sitede yayınladığını iddia edebiliyor acaba?
doğru düzgün cümle kuramayan birisi nasıl şiir yazabiliyor o da ayrı bir merak konusu tabii.
ay çok sinirlendim.kötükedihüso

baska kısılerın fotolarını alıp benım dıyenler var ıken şiiri almamalarına sasardım..

Desteğin için teşekkürler. Ben hala olayın şokundayım yani bu insan böyle bişey yaptığı için mahçup olup özür dilemesi gerekirken birde hiç çekinmeden sıkılmadan korkmadan iftira atmaya çalışıyor. Ben mi çok geride kaldım dünyamı çok ilerde anlayamıyorum. İnsanlar insanlık değerlerini nasıl bu kadar kaybetmiş nasıl yüzü kızarmadan utanmadan sıkılmadan bu davranışlarda bulunabiliyor aklım ermiyor. Beni ben biliyorum, arkadaşlarım biliyor, ALLAH biliyor. Dediğim gibi bu her lafı yalan olmuş insanı ALLAH'a havale ediyorum.

baska kısılerın fotolarını alıp benım dıyenler var ıken şiiri almamalarına sasardım..

Ne yazıkki öyle.. Hani beğenirsin okursun paylaşırsın yayımlarsın ama nasıl bu hakkı kendinde bulup kendine ait olmayan bişeyi benim dersin... Şunu anladım ki bundan sonra yeni yazdığım hiç bir şeyi noterden tastiklettirmeden yayımlayamayacağım. Hatta belkide hiç yayımlamayacağım.

nefret ediyorum böyle rezil insanlardan alsanaalsanasmile konu sahibi arkadaşım şiirin çok güzel senin yazdığında belli diğer zavallı cümle bile kurmuyor hem hırsız hemde yüzsüz yazık bir insanın acıları dahi çalınır mı bu kadar iğrenç olabilir mi bir insan ya sana tavsiyem peşini bırakma bu işinolumunekankayizsmile

Bırakmayacağım canım. Desteğin için sağol. O insana gelince hakaret etmeye bile değmez ben onu ALLAH'a havale ettim. Mevlam hiç kimsenin yanına koymaz yaptığını ben mevlanın adaletine çok şahit oldum. O yüzden itikatım sonsuz. Bu arada işin sonunu bırakmayacağım. Bayramdan sonra tüm yasal haklarımı arayacağım.

gerçekten sinir bozucu klava: kendine güvenmeyen duygulardan yoksun bir vatandaşın işidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…