♥gözyaşı♥;15022611 .!.:Anlamadım ben ne demek istediğinizi. Ama benim hiç hoşuma gitmedi bu yapılan...
benimde olsa hoşuma gitmezdilmaz: onun yaptığı düpedüz hırsızlıkkötükedihüso
gözyaşı şiirini ağlayarak okudum canım çok güzel olmuş emeğine sağlıka.s.
bazı şairlere taş çıkaracak kadar güzel.
inşallah şiirin sana ait olduğunuda o sitede isbat edersin..
diğer konulara giriliyor sadece o kişinin konusuna giriş yapılmıyor
diğer konulara giriliyor sadece o kişinin konusuna giriş yapılmıyor
bu güzel bi haber demekki arkadaşın site yetkililerine söylemesi işe yaramış
inşallah öyledir kaydirigubbakcemile3
ben kendini hissedersin diye söylemiştim fikrimi. birinin benim şiirimi beğenip kullanması hoşuma giderdi kendine mal etmesine de gülümserdim. sonuçta internet ortamında onu da sen sanabilirler.
benimde gelin çiçeğimin fotograflarını işte çiçeğim çok severek aldım diye bir sitede yayınlamışlar gerçi dolu sitede gördüm fotografını ama kimse sahiplenmemişti bu şahıstan baska defalarca yönetimlerine mesaj attım ama silindimi ne oldu bilmiyorum uzun zamandır bakmadım
sadece üyeeler görebilir diyor acaba üyelere acikmi hala sayfa yoksa tamamen kapattilarmi
benim de geçen sene adıma facebook profili olusturmuslar kardesimin face'inden de girip resimlerimi almıslar defalarca mail atmama ragmen hiç kimse ilgilenmedi kaldırılması için sonra ben onların merkezlerinin numarasını buldum oraya telefon ettim şimdi dedim özel mailimden size dava acagım dosyayla ilgili kanıtları gönderiyorum dedim anın da kapattılar bilişim suçları ilgileniyor istersen dava da acabilirsin:)
bahsettiginiz kisi benim siz diger siteye ulasmaya calisirken ben size ulastim.cunku hicbir cekingem yok.ben ne sizi nede sizin blogunuzu bilmem.ilk kez konunuzda gordum.hickimse benim duygularima yorum yapamaz.o siiri ben seneler once yazdim.esim siir paylasilabilen bir siteye bile gondermisti.yazip karaladigim defterim bile hala duruyor.siz kim oluyorsunuz da emek hirsizligindan bahsediyorsunuz.kime neyi ispat etmeye calisiyosunuz.yorum yapan insanlar neyin ne oldugunu bilmeden ne diye oyle dusuk seviyeli yorum yapiyorlar.buna kimsenin hakki yok.ben kimseden kacmiyorum kendimden adim kadar eminim.internet baglantim yok evimde ama bunu duyar duymaz cafede aldim solugu.boyle basit seylerle ugrasacak vaktim yok benim.o siiri ben babama yazdim her harfi her kelimesi bana ait.oyle ordan burdan bulup bloguna yazmanla siiri kabullenemezsiniz.buna izin vermem.diger siteye uye olan arkadaslariniz ne yorum yazarsa yazsinlar.sizinle tartismaya bile girmeyecegim.yine soyluyorum o siir benim siirim kimse bunun aksini soyleyemez bana.gercegi bilmeden yorum yapmayin.bu siteden de uyeligimi kaldirin sizlerle konusmaya devam etmeyecegim.herkes nasil biliyorsa oyle dusunsun hic onemli degil....BYE
.♥gözyaşı♥;15081139 .!.:
Arkadaşım sen iyice uçmuşsun hayallerde yaşıyosun haberin yok. O şiir 2003 te yazıldı. O şiiri okuyan düzine arkadaşım var liseden. Bide utanmadan gelmiş burda laf kalabalığı yapıyorsun. Bloğumdan haberin yok öylemi o zaman neden benim "Bu karanlıkta Tek ışık sensin ALLAH'ım" iletimi imzana taşıyorsun. Senin bu yaptığına edepsizlik denir. Ben kendimi biliyorum, beni bilen biliyor herşeyden önemlisi doğruyu mevla biliyor. Ben bir insanın bu kadar çirkefleşip çirkinleşebileceğine inanamıyorum. Edepsizlik diz boyu ya. Kendi göz yaşlarımla yazıdğım satırlarımı hangi ucube duygularınla sahipleniyorsun sen. Sana tek duam o şiiri yazarken çektiğim acıyı dilerim mevlamdan sende çekersin. Ben o şiiri yazarken canımı kardeşimi kaybetmiştim dilerim o şiire dökülen duygulardaki acıyı sende çekersin!!! Seni ve edepsizliğini ALLAH'a havale ediyorum. En kısa zamanda bir mahkemeye baş vurup şiiri okuyan edebiyat öğretmenim ve lise arkadaşlarımıda şahit olarak götürüp aleyhinde dava açacağım. O zaman görürsün edepsizlik ne demekmiş!!!!
ayy gözyaşı ,ne feci bir şey bu. birde şliirini sahiplenmiş. o senin çocuğun gibidir ya. nasıl bir vicdansızlık bu.
feci sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?