Emek Hırsızlığı !!! Sinirlerim Çok Bozuk..

♥gözyaşı♥;15022611 .!.:
Anlamadım ben ne demek istediğinizi. Ama benim hiç hoşuma gitmedi bu yapılan...

benimde olsa hoşuma gitmezdi lmaz: onun yaptığı düpedüz hırsızlıkkötükedihüso
gözyaşı şiirini ağlayarak okudum canım çok güzel olmuş emeğine sağlıka.s.
bazı şairlere taş çıkaracak kadar güzel.
inşallah şiirin sana ait olduğunuda o sitede isbat edersin..

sağol canım. ben isbat ederim her halükarda. Ama siteye ulaşamıyorum. Şimdi dışardan konu okumayıda kapatmışlar. Neyse hayırlısı. Güzel tebriklerin içinde sağol canım. Herkesin vardır gizli saklı bu şekil cümleleri. Ben sadece ortaya çıkaranlardanım.

diğer konulara giriliyor sadece o kişinin konusuna giriş yapılmıyor

bu güzel bi haber demekki arkadaşın site yetkililerine söylemesi işe yaramış
inşallah öyledir kaydirigubbakcemile3

evet bence silmişler konusunu çünkü yok bide o kişinin haberi olsaydı daha güzel olurdu

ben kendini hissedersin diye söylemiştim fikrimi. birinin benim şiirimi beğenip kullanması hoşuma giderdi kendine mal etmesine de gülümserdim. sonuçta internet ortamında onu da sen sanabilirler.

ben kendini hissedersin diye söylemiştim fikrimi. birinin benim şiirimi beğenip kullanması hoşuma giderdi kendine mal etmesine de gülümserdim. sonuçta internet ortamında onu da sen sanabilirler.

Beğenip elbette kullanabilir. Bu hoşuma elbet giderdi. Adımı yazmasına da gerek yok hatta alıntı demesi kafi. Ama benim duygularıma acılarıma yazılarıma kendini öve öve el koyamaz. yani kendimden bazı şeylerin çalındığını hissettim. Hani bi emek verirsiniz bazı şeyleri satın alırsınız ve ardında alın teri vardır ve hırsız sizin o bütün emeğinizi kolayca alınteri dökmeden alır gider. sizin yaşadıklarınızı yaşamadan sizin sahip olmak istediklerinize sahip olur. Buda öyle bişey.

Ama canım farz et ki sen yazdın o foruma kimse asıl kişiyi bilmiyor zaten. Haklısın ama biraz da o kadar da çok etkilenmiş ki kendi yazmayı arzulamış zavallı kadın olarak düşün. Sinirlerini yıpratma yani. Tutup da ünlü biri kitabına koysaydı o zaman o kadar sinirlenmen normaldi canım öyle olduğunu bir düşünsene :)

benimde gelin çiçeğimin fotograflarını işte çiçeğim çok severek aldım diye bir sitede yayınlamışlar gerçi dolu sitede gördüm fotografını ama kimse sahiplenmemişti bu şahıstan baska defalarca yönetimlerine mesaj attım ama silindimi ne oldu bilmiyorum uzun zamandır bakmadım

sadece üyeeler görebilir diyor acaba üyelere acikmi hala sayfa yoksa tamamen kapattilarmi

benim de geçen sene adıma facebook profili olusturmuslar kardesimin face'inden de girip resimlerimi almıslar defalarca mail atmama ragmen hiç kimse ilgilenmedi kaldırılması için sonra ben onların merkezlerinin numarasını buldum oraya telefon ettim şimdi dedim özel mailimden size dava acagım dosyayla ilgili kanıtları gönderiyorum dedim anın da kapattılar bilişim suçları ilgileniyor istersen dava da acabilirsin:)

İnsanlar ne kadar yalancı ya. Gözünü kırpmadan bu tür şeylere kalkışıyor. Ayıp yahu...

sadece üyeeler görebilir diyor acaba üyelere acikmi hala sayfa yoksa tamamen kapattilarmi

Bilmiyorum canım bende anlamadım. Ama sanırım silindi. Orda üye olan arkadaşımız görürse belki yazar ne olduğunu.

Siteden kaldırılmazsa bu tür bişeye başvurabilirim canım bekliyorum şimdilik. İnternet bazen can sıkıcı olabiliyor.

bahsettiginiz kisi benim siz diger siteye ulasmaya calisirken ben size ulastim.cunku hicbir cekingem yok.ben ne sizi nede sizin blogunuzu bilmem.ilk kez konunuzda gordum.hickimse benim duygularima yorum yapamaz.o siiri ben seneler once yazdim.esim siir paylasilabilen bir siteye bile gondermisti.yazip karaladigim defterim bile hala duruyor.siz kim oluyorsunuz da emek hirsizligindan bahsediyorsunuz.kime neyi ispat etmeye calisiyosunuz.yorum yapan insanlar neyin ne oldugunu bilmeden ne diye oyle dusuk seviyeli yorum yapiyorlar.buna kimsenin hakki yok.ben kimseden kacmiyorum kendimden adim kadar eminim.internet baglantim yok evimde ama bunu duyar duymaz cafede aldim solugu.boyle basit seylerle ugrasacak vaktim yok benim.o siiri ben babama yazdim her harfi her kelimesi bana ait.oyle ordan burdan bulup bloguna yazmanla siiri kabullenemezsiniz.buna izin vermem.diger siteye uye olan arkadaslariniz ne yorum yazarsa yazsinlar.sizinle tartismaya bile girmeyecegim.yine soyluyorum o siir benim siirim kimse bunun aksini soyleyemez bana.gercegi bilmeden yorum yapmayin.bu siteden de uyeligimi kaldirin sizlerle konusmaya devam etmeyecegim.herkes nasil biliyorsa oyle dusunsun hic onemli degil....BYE

Arkadaşım sen iyice uçmuşsun hayallerde yaşıyosun haberin yok. O şiir 2003 te yazıldı. O şiiri okuyan düzine arkadaşım var liseden. Bide utanmadan gelmiş burda laf kalabalığı yapıyorsun. Bloğumdan haberin yok öylemi o zaman neden benim "Bu karanlıkta Tek ışık sensin ALLAH'ım" iletimi imzana taşıyorsun. Senin bu yaptığına edepsizlik denir. Ben kendimi biliyorum, beni bilen biliyor herşeyden önemlisi doğruyu mevla biliyor. Ben bir insanın bu kadar çirkefleşip çirkinleşebileceğine inanamıyorum. Edepsizlik diz boyu ya. Kendi göz yaşlarımla yazıdğım satırlarımı hangi ucube duygularınla sahipleniyorsun sen. Sana tek duam o şiiri yazarken çektiğim acıyı dilerim mevlamdan sende çekersin. Ben o şiiri yazarken canımı kardeşimi kaybetmiştim dilerim o şiire dökülen duygulardaki acıyı sende çekersin!!! Seni ve edepsizliğini ALLAH'a havale ediyorum. En kısa zamanda bir mahkemeye baş vurup şiiri okuyan edebiyat öğretmenim ve lise arkadaşlarımıda şahit olarak götürüp aleyhinde dava açacağım. O zaman görürsün edepsizlik ne demekmiş!!!!

mavidoga2121 arkadasım nerden haber aldın geldin bende merak ettim dogrusu

ayy gözyaşı ,ne feci bir şey bu. birde şliirini sahiplenmiş. o senin çocuğun gibidir ya. nasıl bir vicdansızlık bu.
feci sinirlendim

.
ya sen hastamisin . bu karanlikta tek isin sensin allahim iletisinidemi sen yazdin yani vallaha komiksin sen bisey demiyorum.benim msn de belki 10 kiside bu ileti yaziyor onlardan gorup yazdim.ben o sozu ben yazdim demiyorumki..senin blogunda ne isim olur nereden goreyim sen kendini ne meshur bisey saniyosun ya..hala benim diye iddea ediyosun..git butun tanidiklarini getir.benimde sahidim cok.istedigin yere dava ac istedigini yap hic korkum yok hic...ben kendimden eminim.ben boyle sacmalik gormedim ya hem siiri hem iletiyi sahipleniyo.nesin sen sair falanmi saniyosun kendini.neyse guzelim sen kendi hayallerinle avunmaya devam et..benim yazdigim cok siirim var onlarida sen yazmissin demekki.beddualarini sana iade ediyorum.herkesin bir acisi var duygu somurusu yapmana gerek yok.basin sagolsun buyuk aci ama ben o siiri yasarken gulluk gulistanlik degildim heralde.valla ben bu sacmaliga daha fazla alet olmayacagim.istedigini yaz ben cahil degilim bu tur sacmaliklarla ugrasamam.siirin benim oldugunu bilen o kadar kisi varki senin yazdigin gun haber verildi.bu sitede uye olan arkadaslarimda cok.herkes beni biliyor bende beni biliyorum..kotu dileklerin senin olsun...git isine benimle ugrasma uzulen taraf sen olursun hastamisin ne ya..artik ne yazarsan yaz ne okuyacagim nede yorum yazacagim.boyle cirkeflikle bu is hallolmaz elinden geleni ardina koyma benim yerim yurdum belli gel yutrdisindayim adresime varana kadar veririm.hickimseden korkum yok.guzel sozler yada siirleri arastir baska siirleri sahiplen sen baksana iletiyi bile sahiplendin.valla komik bisey demiyorum artik.allah akil fikir versin ne diyim.

ayy gözyaşı ,ne feci bir şey bu. birde şliirini sahiplenmiş. o senin çocuğun gibidir ya. nasıl bir vicdansızlık bu.
feci sinirlendim

al iste bir hasta daha.delimisin nesin ya sinirlensen kac yazar.sen ne biliyosun o siiri kimin yazdigini.inanmiyorum ya aldi kabullendiler siiri.isinize gidin benimle ugrasmayin daha cok sinirlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…