A aviator Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 187 11 318 12 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aviator #1 Merhaba Hanımlar, Bebeğim sürünerek emeklemeye başladı yavaş yavaş ve ben evdeki sivri mobilya köşelerinden,prizlerden korkmaya başladım. Bunun için satılan ürünlerden tavsiye edebileceğiniz ,kullanıp da memnun kaldığınız şeylerden yazar mısınız..
Merhaba Hanımlar, Bebeğim sürünerek emeklemeye başladı yavaş yavaş ve ben evdeki sivri mobilya köşelerinden,prizlerden korkmaya başladım. Bunun için satılan ürünlerden tavsiye edebileceğiniz ,kullanıp da memnun kaldığınız şeylerden yazar mısınız..
beseye Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2015 335 489 103 39 12 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aviator #2 Canim dolap kapaklari icin kilitler satiliyor plastik ben kullanmistim tavsiye ederim,prizler icinde koli bandindan bir kat atiyordum Guvenli oluyordu.ayrica stoperlerden cekmeceler icinde oluyor
Canim dolap kapaklari icin kilitler satiliyor plastik ben kullanmistim tavsiye ederim,prizler icinde koli bandindan bir kat atiyordum Guvenli oluyordu.ayrica stoperlerden cekmeceler icinde oluyor