Okadar cok calistim ki cok uzgunumniye bosa gitmis olsun ki belli olmaz denemeyle sinav sonuclari cok farkli olabilir.gerci benim calisarak girdigim bi kpss tecrubem yok
uzulme sen o kadar calistiysan Rabbim emeginin karsiligini verirOkadar cok calistim ki cok uzgunum
Ins dua et nolur kucuk bi oglum var cok uzuluyorumuzulme sen o kadar calistiysan Rabbim emeginin karsiligini verir
ben denemelerdeki puanımı almıştım.Gecen seneden beri kpss hazirlaniyorum bu sene mezun oluyorum ins. Gecen sene pek degil ama bu sene deli gibi ders calstim her gun gece gunduz calistim mat zaten yok cozmedigim yayin kalmadi sonuc en yuksek 77 aldim denemede nerede emeklerim ogretmen arkadaslarim denemedeki gibi mi gelecek puanlar yardim edin lutfen
Rabbim hayirlisiyla basariya ulasmani saglasin canimIns dua et nolur kucuk bi oglum var cok uzuluyorum
Hangi yayinlardi murat denemelerine zor diyorlar ustu gelir diyorlarben denemelerdeki puanımı almıştım.
Denemelerim cok degisiyoben denemelerdeki puanımı almıştım.
Ben yargı denemelerinde aldığım puana çok yakın aldım. Bende tüm yayınları çözdüm çözmediğim yayın kalmamıştıHangi yayinlardi murat denemelerine zor diyorlar ustu gelir diyorlar
Darisi basima ind 3 yasinda kuzum var hergun birakip ders calistim anne gitme dedi mecburum dedim calistim sonuca bak hocamCanim denemelere pek takilma. Ben denemede en fazla 74 almisimdir. Kpssde 81kusur alip ilk yilimda atandim. Ama tabi bransinda onemli. Insallah emeklerin bosa gitmez denemelere gore dert etme sen. Kapsamli sekilde calis yeter.
Ins bende yapayim ya nere olsa giderim yeter ki olsunBu sene atandım eylülde. Sınıf öğretmeniyim.alanım vardı alandan denemelerde en yüksek 50 sorudan 25 yapardım. Ama pes etmedim çözemediğim kitap kalmadı deneme kalmadı. Sınavda 37 net yaptım. Çok şükür atandım. Hiç ümidini yitirme. Sınavdan yüksek yapılıyor KPSS de. Bu hafta gireceksin sınava inşallah atanırsın. Allah yüzüne bakar inşallah herkesin. Kendine güven olumlu düşün. Pozitif düşünmenin yararını gördüm ben.
Bransin ne peki? 77 cok dusuk bi puan degil. Kaldi ki onemli olan puan degil siralama. Insallah iyi bir siralaman olur. Hem daha alan sinavin var. Umitsizlige kapilma hemen.Darisi basima ind 3 yasinda kuzum var hergun birakip ders calistim anne gitme dedi mecburum dedim calistim sonuca bak hocam
Okul oncesi alana ilk biz giricez ne olacak belli degilBransin ne peki? 77 cok dusuk bi puan degil. Kaldi ki onemli olan puan degil siralama. Insallah iyi bir siralaman olur. Hem daha alan sinavin var. Umitsizlige kapilma hemen.
Alan iyi gecerse kurtarirsin zaten. Cok takilma sen calismana bak. Moralini de bozma hic. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun oncelikle. Allah emeklerini zayi etmesin. Bransin da gayet guzel bi brans. Onu acik atanmam diye dusunme hic.Okul oncesi alana ilk biz giricez ne olacak belli degil
Sagol allak razi olsunAlan iyi gecerse kurtarirsin zaten. Cok takilma sen calismana bak. Moralini de bozma hic. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun oncelikle. Allah emeklerini zayi etmesin. Bransin da gayet guzel bi brans. Onu acik atanmam diye dusunme hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?