Ailenin ikinci geliniyim ama yaş olarak en küçüğüm.birde görümcem var.
ellere layık
bayramın 1. günü eşim erkenden kalktık kahvaltı derken 9.0 oldu.eşim hadi hadi gidelim diye tutturdu.bende saat 11 olsun gidelim dedim .saçlarımı fönleyeyim dedim.zaten her bayram erkenden gidiyorum eltilerim 1 gibi geliyorlar.bu arada hepimiz kaurbanı bağışlıyoruz.
neyse uzatmamayım.gittik.kaynanam hemen yemek derdine düştü kapıdan girer girmez.biliyorum her bayram iş buyuracak.bende kızıyıyorum.biliyorsun her bayram sende yemek yenecek.insan yemek yapmazmı?lahmacun dedi.bende başladım elimle doğradım.yoğurdum.salata yaptım.bizimkiler hala ortada yok.kimsenin çocuğu yok.olanında en küçüğü 15 yaşında .
,iş bitti görümce geldi.demezmi?neden lahmacun?görümcemde kaynamla aynı apartmanda.bende dedimki anne istedi
eltiler geldi görümce hala sohbette gitti bi güzel kuruldu.oh gelin hazırlasın.
eltimin biri sivri dilli ona bir yağ bir yağ
yendi içildi bana demezmi kahvemi içsek.yuh bebeğim var zaten.her bayram aynı eline sağlık demez yardım etmez kontrol memurluğu eder.
günüm var bebek durmuyor dedim .kalabalık dedim.ne hazırlayacağım diye soruyorum.ağzını açıpta bir böreğide ben yapayım demiyor hatta börek tarinide ondan aldım.
yılbaşında ve bayramlarda bbebeğim olana kadar pastaları ben yapıp götüüyodum
kaynanam hasta oldu.neymiş kaynanaya gelinler bakarmış.tamam bakarım içimden gele gele.hala elim boş gitmem
ama bütün maddi yardımlar ona anası herşeyini alıyor.evi bile verdi
kadında mala mülke gelince önce o çünkü tek kız.ama işe gelince el kızı
kendi kaynanasına bile bakmamış.hatta gidip orda yiyip içip gelmiş.görümceeri bakmış kaynanasına
2 defa kürtaj oldum 2 hamilelik eline bir tabak almış gelmemiş.ben ondan değilim ama kafa işte.hatta hamileyken 8. ayımda yedi içti.diğer misafirlerle çene yarışında
gezme de yeter ona küçük değil 44 yaşında
anlatacak çok şey var
benimde hatalrım var laf konuşamıyorum ters değilim lafı gediğine koyamıyorum.diğerleri daha kıymetli.kalbini kırmıyorum çünkü allah tan korkarım
Ailenin ikinci geliniyim ama yaş olarak en küçüğüm.birde görümcem var.
ellere layık
bayramın 1. günü eşim erkenden kalktık kahvaltı derken 9.0 oldu.eşim hadi hadi gidelim diye tutturdu.bende saat 11 olsun gidelim dedim .saçlarımı fönleyeyim dedim.zaten her bayram erkenden gidiyorum eltilerim 1 gibi geliyorlar.bu arada hepimiz kaurbanı bağışlıyoruz.
neyse uzatmamayım.gittik.kaynanam hemen yemek derdine düştü kapıdan girer girmez.biliyorum her bayram iş buyuracak.bende kızıyıyorum.biliyorsun her bayram sende yemek yenecek.insan yemek yapmazmı?lahmacun dedi.bende başladım elimle doğradım.yoğurdum.salata yaptım.bizimkiler hala ortada yok.kimsenin çocuğu yok.olanında en küçüğü 15 yaşında .
,iş bitti görümce geldi.demezmi?neden lahmacun?görümcemde kaynamla aynı apartmanda.bende dedimki anne istedi
eltiler geldi görümce hala sohbette gitti bi güzel kuruldu.oh gelin hazırlasın.
eltimin biri sivri dilli ona bir yağ bir yağ
yendi içildi bana demezmi kahvemi içsek.yuh bebeğim var zaten.her bayram aynı eline sağlık demez yardım etmez kontrol memurluğu eder.
günüm var bebek durmuyor dedim .kalabalık dedim.ne hazırlayacağım diye soruyorum.ağzını açıpta bir böreğide ben yapayım demiyor hatta börek tarinide ondan aldım.
yılbaşında ve bayramlarda bbebeğim olana kadar pastaları ben yapıp götüüyodum
kaynanam hasta oldu.neymiş kaynanaya gelinler bakarmış.tamam bakarım içimden gele gele.hala elim boş gitmem
ama bütün maddi yardımlar ona anası herşeyini alıyor.evi bile verdi
kadında mala mülke gelince önce o çünkü tek kız.ama işe gelince el kızı
kendi kaynanasına bile bakmamış.hatta gidip orda yiyip içip gelmiş.görümceeri bakmış kaynanasına
2 defa kürtaj oldum 2 hamilelik eline bir tabak almış gelmemiş.ben ondan değilim ama kafa işte.hatta hamileyken 8. ayımda yedi içti.diğer misafirlerle çene yarışında
gezme de yeter ona küçük değil 44 yaşında
anlatacak çok şey var
benimde hatalrım var laf konuşamıyorum ters değilim lafı gediğine koyamıyorum.diğerleri daha kıymetli.kalbini kırmıyorum çünkü allah tan korkarım
Arkadaşım ben en çok korktuğum şey birinin kalbini kırmaktır.ben onların tepkisinden çekinmiyorum ben saygı çerçevesinde halledelim anlar hatasını derim.ama ben bildiğimden şaşmam o ayrı.
Rabbim tabiki hakkımızı aramamızı yasaklamış değil.ben sadece o hakkın kalp kırılmadan halledilmesi tarafındayım güzelce konuşarak empati kurarak...
ama nerde o cahil kafasıyla mahalle karısı gibi
eltilerimde öyle car car
sanırım bunlar aile görgü terbiyesi eğitim ve çevre
kardesi olmayan bir adamla evlenmek lazım
Mümkünse anası babası da olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?